Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקראתי ולעסתי פה את כל נושא מהילת מים עם נוזל מקורי, לא הגעתי למסקנות ברורות.

מסקנה אחת ברורה יש:לא להשתמש במים מזוקקים.

יש לי כמה אופציות למהול מים בנוזל קרור פראלו אדום ביחס של 1:1.

1.מים מינרלים.

2.מים ממערכת אלקטרה בר.

3.מים רתוחים.

4.מים שעברו מסנן בריטה.

חשוב לציין שאני יכול לשלב כמה וריאציות כגון:מים מינרלים שיעברו למסנן מים של בריטה,או מים מינרלים שיעברו להרתחה ומשם למסנן מי בריטה.

לא רוצה להרחיב את הדיון על כך כי הנושא טחון בפורום.צריך רק המלצה מקצועית בעניין ולסגור עניין.

פורסם

בספר רכב רשום מים מזוקקים, כך אני גם עשיתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שוב אותו דיון.

במוסך ראיתי שמשתמשים במים מזוקקים ממיכלים. אני לא רואה שום בעיה בזה. זה לא שמים שיוצאים מהאלקטרה/תמי/בריטה בר הם ללא מלחים, כמו מים-מזוקקים, כי אם זה היה ככה אז אנשים היו חוטפים כל-מיני בעיות גופניות חמורות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אז מה הקטע ב"מים רכים" בדיוק?

ראיתי בפוסט למעלה בדוגמא שכתוב שימוש במים רכים, מאיפה קונים או איך מכינים?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...