Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזווית בתמונה של הרופא האיטי מאד לא מחמיאה לרכב, אבל אני חושב שהיא מייצגת יותר מאשר תמונות הפרסום.

כאמור זו שאלה של תמחור. אם סמלת ישכילו להיות תחרותיים בפלח הגיפונים האורבניים ולא ייפלו למלכודת היענו פרימיום של ראשית ימי ה500 בארץ, יכול להיות מעניין.

צודק, הזוית הזו שמראה מין ניסן מיקרה מגודלת וחסרת חן, פשוט לא מחמיאה לאוטו הזה שבמציאות הוא חמוד מאוד למראה. זו בדיוק הזוית בה גם פיאט בראבו שדומה יש סוג של קונצנזוס על מצודדות מראיה, נראית כמו קרפדה מגודלת עם סרח עודף בלתי נסבל מעבר לגלגל הקדמי.

פורסם
מאחר ולא קיבלתי כסף מסמל"ת או מפיאט ואת הרכב שכרתי בכסף מלא (ואחרי בזבוז זמן יקר וויכוחים בדלפק ההשכרה), לא היה לי שום אינטרס לחפש זוויות מחמיאות

כנראה שלא הייתי ברור - אני שמח שצילמת את הרכב מהזווית המתאימה ביותר - כשאתה ניגש לרכב.

לצערי אני על הפיירול של סמל"ת ולכן חייב לצלם ולהחמיא לה בכל הזדמנות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם מישהו נעלב מהתגובה שלי, זאת לא הייתה הכוונה. התגובה שלי הייתה גם לאור שרשור "היחצנים" שהתנהל כאן לאחרונה.

שוב פעם, אני אבדוק בכרטיס, אולי יש כמה תמונות נוספות. תמונות מחמיאות כמובן יש בשפע באתר היצרן, רצוי כמובן עם נהג בעל בלורית מתנפנפת ולידו בלונדינית חטובה.

פורסם (נערך)

תמונות יותר מחמיאות - בבקשה --

תמונת פרופיל משופרת --

K5II8661_small.jpg

שלושת-רבעי אחורי --

K5II8648_small.jpg

הדבר האמיתי (גרסת Lusso) --

K5II8175_small.jpg

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

סקירה יפה!

אני אהיה בשוויץ בעוד שבועיים, תוכל לומר מאיזו חברה שכרת ומה המחיר?

איך היא בהשוואה לפורד קוגה?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אני בכוונה לא ציינתי את שם החברה כי ההתרשמות הייתה בינונית ואני עדיין ממתין לראות כמה חיובים שאמורים לרדת (או לא לרדת).

לא יודע להשוות לקוגה. זה גם לא שיש לך יותר מדי אפשרויות לבחור את הדגם הספציפי בקטגוריה הזאת.

פורסם

לטעמי הוא נראה טוב.

בדו״חות של FCA שבוע שעבר דובר על כך שהמותג Jeep הציג גידול יפה מאוד בזכות אחיה האמריקאי של ה 500X, הרנגייד. נראה שיש כאן פוטנציאל לא רע.

emotion of motion

פורסם

התמונות כאן לא מחמיאות בגלל הצבע השחור.

מנסיון עם ה500, בצבעים חיים יותר הרכב יראה חינני יותר ומגושם פחות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
התמונות כאן לא מחמיאות בגלל הצבע השחור.

מנסיון עם ה500, בצבעים חיים יותר הרכב יראה חינני יותר ומגושם פחות.

יש 500 שניראות טוב בשחור. 10647168_779062995542485_8567382023790602978_n.jpg?oh=ea30051bc46e885158edefa8de437a8c&oe=55975060&__gda__=1440565225_bf998a42c58be79bfc5abd041755fd4b
פורסם

ה500 הזו תראה טוב גם בצבע חלודה.

אולי אפילו במיוחד בצבע חלודה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...