Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא תצטער יאיר! ;)

רק תעשה לפני כן הכנה מושלמת כן?

שטיפה לצורך הורדת כל הגנה שנמצאת על הרכב, פלסטלינה, שטיפה חוזרת להורדת כל הלכלוך שיצא מהפלסטלינה,

ייבוש, מעבר עם IPA ולאחר מכן מריחת החומר, המתנה של 20-30 דק'(אפשר גם פחות), Buffing וסיימת! ;)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה לא תצטער יאיר! ;)

רק תעשה לפני כן הכנה מושלמת כן?

שטיפה לצורך הורדת כל הגנה שנמצאת על הרכב, פלסטלינה, שטיפה חוזרת להורדת כל הלכלוך שיצא מהפלסטלינה,

ייבוש, מעבר עם IPA ולאחר מכן מריחת החומר, המתנה של 20-30 דק'(אפשר גם פחות), Buffing וסיימת! ;)

אוקיי הבנתי!

רק לצורך העניין יש לכם לתת לי המלצה על כמה ספוגים למריחת החומר ומטלית טובה?

פורסם

חברים יש לי שאלה מהניסיון שלכם מרכישת אתרים מחול לדוגמא cyc שאתם רושמים את הפרטים במדוייק אבל רק את המיקוד שגיתם זה יכול לפגוע במשלוח אליי?

פורסם

לא אמורה להיות בעיה. לא לדאוג.

למעשה, הדואר בד"כ לא מסתכל על המיקוד בכלל. בזמנו גרתי בת"א ברחוב בצלאל יפה, רק שבעיר יש רחוב נוסף בשם בצלאל. אפילו שתמיד דאגתי להכניס את המיקוד כדי שלא יתבלבלו, שלחו לי לא מעט חבילות מחו"ל דווקא לרחוב בצלאל (וגם את הפתק השאירו אי שם ברחוב בצלאל בבית לא ידוע), ורק כשלחבילות היה Tracking number הייתי יכול לבוא לקחת, אחרת היה נשלח בחזרה.

הסברתי להם שבשביל זה רשום המיקוד והם אמרו בצורה הכי ישירה שהם לא מסתכלים על זה אף פעם. :bad-word::bad-word::bad-word:

פורסם
http://www.detailedclean.co.uk/car-polish-and-compounds/zaino-z5-pro-show-car-polish-236ml-533

בבקשה :)

אחרי שתשים תהייה לך הפתעה כי גם אחרי יותר מחצי שנה אם אתה שוטף הרכב ניראה כאילו כעת שמת את החומר והמים יורדים חלק

אני קצת מבולבל -

בלינק רשום שמדובר בפוליש, אבל מהדברים כאן אני מבין שזה בכלל אוטם?

so which is which?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
סונקס נותן יותר גלוס ושיטינג מדהים בתוספת ברק.

אני מיישם אותו רק על רטוב.

.

האמת היא שאני לא מסוגל להפסיק לקרוא את התגובה שציטטתי כאן כי אני פשוט לא מצליח להבין אם אני מקטלג את זה תחת קטגוריית סנאף או פשוט BDSM :shock:

שיטינג על רטוב בתוספת ברק עם גלוס - וואו :drinking::roflmao::shock2::screwy:

התת פורום הזה הולך ומדאיג אותי יותר ויותר מרגע לרגע.

בכל מקרה - אני משתמש באופטי סיל כבר נראה לי קרוב לאיזה שמונה או תשעה חודשים כטיפול אחזקה שוטף.

לפני כמה חודשים טובים עשיתי לרכב טיפול בעצמי - שטיפה עם שמפו הדרים ששימש גם כחומר מסכך (הנה זה מתחיל - הפורנוגרפיה) על זה פלסטלינה ושטיפה ייסודית ואז פוליש ואחרי זה גלייז בלאק לייט ולבסוף על הכל עשיתי שכבה של אופטי סיל.

מאז - אני שוטף רב הזמן את הרכב עם NOR ושתי מגבות מיקרופיבר ופעם בחודש-חודשיים אני שוטף עם שני דליים כאשר פעם בשלושה חודשים מתוך זה אני מחדש את שכבת האופטי סיל - הרכב סה"כ נשמר נקי וחלק ויפה ומבריק מאז - כאשר הכוונה היא פעם בתקופה לשטוף הכל שוב עם שמפו הדרים ולעשות פלסטלינה רק איפה שצריך ואז לחדש את האופטי סיל.

באמת מגן נהדר על הרכב ומחזיק מעמד בין חדשיים לשלושה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
חברים יש לי שאלה מהניסיון שלכם מרכישת אתרים מחול לדוגמא cyc שאתם רושמים את הפרטים במדוייק אבל רק את המיקוד שגיתם זה יכול לפגוע במשלוח אליי?

היו לי כל כך הרבה בעיות עם CYC שפשוט התיאשתי מהם.

מציע לך לך להתכתב איתם. תעדכן ותראה אם לא במקרה שכחו לשלוח לך או כל תרוץ אחר.

הם על הפנים!

לפחות מזכים אותך בכסף בלי בעיות. זה כן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
היו לי כל כך הרבה בעיות עם CYC שפשוט התיאשתי מהם.

מציע לך לך להתכתב איתם. תעדכן ותראה אם לא במקרה שכחו לשלוח לך או כל תרוץ אחר.

הם על הפנים!

לפחות מזכים אותך בכסף בלי בעיות. זה כן.

אני לא מדבר עלייהם דווקא השירות לשלהם בסדר גמור,

ושוחחתי עם בחור בשם טים וגם כשהחבילה הגיע הוא שלח לי הודעה שהכל בסדר ושהכל הגיע בלי נזקים.

את המוצר Z5 הזמנתי דרך "Detailed clean" שהמליץ לי אחד החברים פה בדיון.

פורסם

טים זה השם של כל האנשים שעובדים שם. כבר הרבה שנים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...