Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
יש את ה Collinite 845 מוצר מדהים, שהוא וקס אך הוא לא מסווה את הסווירלים.

יש לך את Zaino z5 מוצר מדהים שהוא נותן ברק אדיר ומסווה סווירלים, יש גם את Autoglym SRP אחלה מוצר

שמעניק אחלה של ברק וגורם לך תחושה ש"כאילו" העברת פוליש על הרכב שלך, כמובן שהכל זה ב"כאילו" כי לאחר זמן מה החומר יפוג.

ויש עוד מוצרים רבים, תעביר חיפוש בפורום של גלייז ותמצא מוצרים מסויימים שיענו לבקשתך.

המוצר השני שציינת (Zaino z5) נראה מעולה הסתכלתי באתר cyc ולא מופיע באתר שלהם המוצר הנל יש אתר אחר שהוא כן אמין ואפשר לרכוש ממנו?

עריכה אחרונה על ידי יאיר_עזר
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתעלק ברשותכם כי בשירשור הזה כבר נגעו בנקודה שרציתי לשאול לגביה.

יש לי שכבה של הפוסו על רכב לבן ואני רוצה להוסיף קצת ברק אחרי השטיפה כלומר לשים את ה-QD המתאים.

אני לא רוצה להרוס את שכבת ההגנה של הפוסו. השאלה היא: מנסיונכם מה ה-QD המתאים לישום מעל הפוסו שמוסיף ברק ולא פוגע בבידינג של הפוסו?

תודה

פורסם

סונקס BSD יתן לך בדיוק את המענה, ומלאי מגיע לאוטוסטור ולארץ החודש לפי שיחה אחרונה שלי עם בעלי החנות

Opel Adam S 2017

פורסם
סונקס BSD יתן לך בדיוק את המענה, ומלאי מגיע לאוטוסטור ולארץ החודש לפי שיחה אחרונה שלי עם בעלי החנות

תודה, אני כבר מחכה לשים את ה-BSD המהולל אצלי על המדף. :-P

מה דעתך V7 מתאים פחות?

פורסם
מזמין אותך לנסות ולראות את ההבדלים (חצי מכסה מנוע למשל שתוכל לראות מה קורה לאורך זמן)

אם אתה מאיזור תל אביב תן סימן

:)

יכול להיות.

אבל שים לב שלא טענתי שהם טובים יותר - אלא נותנים משטח חלק. (כפי שאני אוהב)

פורסם
תודה, אני כבר מחכה לשים את ה-BSD המהולל אצלי על המדף. :-P

מה דעתך V7 מתאים פחות?

ה V7 אחלה מוצר עם מראה יפה, אבל הוא מעלים את התכונות של ה FUSSO מנסיון ונותן את ההגנה שלו במקום, עד כדי כך שלאחר שבוע / שבועיים לאחר שימוש ב V7 לא יהיה בידינג / שיטינג של מים מהפח. לפוסו התכונות האלה חזקות מאוד ומחזיקות חודשים רבים, ב V7 זה מחזיק לשבוע שבועיים ולאחר שטיפה או 2 אתה לא רואה הגנה, מה שגרם לי למכור את ה V7 ולעבור או ל ONR בדילול QD או פשוט לא להשתמש בזה בכלל וליישם ווקס אחת לחודש כדי לשמור על האפקט (אני משתמש בווקס אחר לקיץ, בפוסו רק בחורף)

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
המוצר השני שציינת (Zaino z5) נראה מעולה הסתכלתי באתר cyc ולא מופיע באתר שלהם המוצר הנל יש אתר אחר שהוא כן אמין ואפשר לרכוש ממנו?

http://www.detailedclean.co.uk/car-polish-and-compounds/zaino-z5-pro-show-car-polish-236ml-533

בבקשה :)

אחרי שתשים תהייה לך הפתעה כי גם אחרי יותר מחצי שנה אם אתה שוטף הרכב ניראה כאילו כעת שמת את החומר והמים יורדים חלק

אבל שים לב שלא טענתי שהם טובים יותר - אלא נותנים משטח חלק. (כפי שאני אוהב)

אחת ההנאות שלי אפילו שאני נכנס לרכב ומרגיש עם היד את המשקוף החלק :)

ובשביל הפאן:

כאן יש אחד ששם 10 שכבות על רולס רויס

http://www.autopia.org/forums/click-brag-the-detailers-showcase/162825-rolls-royce-bentley-10-layers-zaino-florida.html

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

כן,

מורחים פס צר באלכסון ועם היד מורחים על הפד.

כל פס קטן כזה טוב לחלק במכונית (דלת, מכסה מנוע..)

מינימום של חומר - הכי טוב

ואחרי זה רק להעביר מטלית בריפרוף

בקושי לשים חומר וממש בקלילות

בלי להתאמץ

קובי

פורסם
כן,

מורחים פס צר באלכסון ועם היד מורחים על הפד.

כל פס קטן כזה טוב לחלק במכונית (דלת, מכסה מנוע..)

מינימום של חומר - הכי טוב

ואחרי זה רק להעביר מטלית בריפרוף

בקושי לשים חומר וממש בקלילות

בלי להתאמץ

האמת שאני מאלה העצלנים שמעדיפים לחסוך במאמץ,

וגם בישביל למזער נזקים לי יש יותר ניסיון עם תרסיס מאשר משחות למינהם.

פורסם
האמת שאני מאלה העצלנים שמעדיפים לחסוך במאמץ,

וגם בישביל למזער נזקים לי יש יותר ניסיון עם תרסיס מאשר משחות למינהם.

זה הכי קל שיש :)

ממש בלי מאמץ ותרסיס לא יתן לך את מה שתקבל כאן.

קובי

פורסם

אחת ההנאות שלי אפילו שאני נכנס לרכב ומרגיש עם היד את המשקוף החלק :)

ובשביל הפאן:

כאן יש אחד ששם 10 שכבות על רולס רויס

http://www.autopia.org/forums/click-brag-the-detailers-showcase/162825-rolls-royce-bentley-10-layers-zaino-florida.html

אני לא כל כך מתרשם מרכבים חדשים/יוקרתיים שמוצגים כאלו בלי ציפוי הם היו נראים רע.

הרי מדובר על רכבים שמושקעים באיכות צבע/לכה ברמות הכי גבוהות. לכן מעדיף לראות רכבים "ממוצעים"

אפילו ישנים שעוברים מהפך אמיתי.

בכל אופן אנסה את Z5 באחד הימים.

• תוכן חדש...