Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה נגניב אם היו עושים פאטנט לענישה של אותם העבריינים:

לעשות ככה שהפח הרכב יהיה טעון כמו קבל במתח גבוהה ושהצבע מתפקד בחומר בידוד, ברגע שחכם אחד ינסה לישרוט עם חפץ חד עד לעומק של פח הרכב הוא יקבל פיזדטס לפנים :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבריינים? לא תמיד.

לא מזמן גיליתי שריטה על הכנף הקדמית של הרכב.

אני רואה את זה ומתבעס אז גם השתחררה לי איזה קללה בקול חרישי כי הילד הקטן שלי (בין חמש וחצי) היה לידי.

למזלי הילדון שמע אותי מקלל ושאל למה, הראתי לו את השריטה וילד אמר שזה קרה באשמתו מהכידון של האופנים שלו בשעה שניסה עבור בין הרכב לקיר החנייה וקצת איבד שיווי משקל והתנדנד עד שפגע ברכב :x

פורסם

ברוך הבא למועדון, ואם זה מנחם אחרי השריטה הראשונה כל הבאות (ויהיו באות) יבואו ביותר קלות. :-)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

וזה לא שמדובר ברכב שנת 2015, סך הכול רכב שנת 2004 שאני מתחזק אותו חיצונית ופנימית במיטב יכולתי עם שטיפות חומרים.

אני אנסה לעבור על השריטות עם לכה + מכונת פוליש. מקווה שזה לפחות יטושטש ולא כול כך יראה באופן בולט :mad2:.

פורסם
*אהמ* איך בדיוק עברת מהסיפור הראשון בנונשלנטיות לסיפור השני ...?

מה לעזאזל קרה במשרד שלך??? איפה אתה עובד? במג"ב?!

ממש לא משהו בטחוני, אלא דווקא נותן שירות לאזרחים מכל הסוגים בלי הבדל דת, גזע ומין. אבל כנראה שבאותו יום היה למישהו התקף לאומנות והזיק לכל מה שנקרה בדרכו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מסתכל על שירשורים שפתחו בגלל שריטות כאלה ופשוט יודע שאני הולך לבכות כמו ילדה קטנה על כל שריטה שתהיה אצלי ברכב החדש :( פשוט תופעה דוחה של "היי יש לך רכב חדש ויפה בוא נשרוט לך שתרגיש חרא"

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

תנו לי רק ביבי.. רק ביבייי!!!!!!

ובנימה רצינית יותר בי נכנסו כ"כ חזק שחתיכה מהטמבון נשארה על הרצפה... והרכב בכלל חנה צמוד למדרכה. ואני הייתי בבית.

קורה, עכשיו תן לי ביבי

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

^ לא. אתה לא.

מצטרף לחוסר ההבנה של היציאה הלא קשורה.

יכול להיות שהוא התכוון לזה שכל מי שבחר ביבי הוא ערס שוקולד ששורט רכבים של זרים לכייף?

פורסם
נראית שריטה קלה.

ניסית להוריד\ לטשטש עם פוליש ?

ראיתי את זה רק בסיום השטיפה השבועית, לא הספקתי לטפל..

יש פוליש ידני מומלץ?

פורסם
^ לא. אתה לא.

מצטרף לחוסר ההבנה של היציאה הלא קשורה.

יכול להיות שהוא התכוון לזה שכל מי שבחר ביבי הוא ערס שוקולד ששורט רכבים של זרים לכייף?

לא שאני מצדד במישהו, אבל אם כבר- הוא התכוון לכך שכל מי ששורט רכבים בשביל הכיף הוא XYZ (לא מבין למה כל הזמן עושים reverse logic על טענה חד-ערכית).

בכל מקרה אין שום טעם/הגיון להכניס לכאן פוליטיקה, מטרת השרשור היא לא לשנוא מחנה פוליטי כזה או אחר, אלא לשנוא את כל החלאות שהורסים את הרכוש שלנו בשביל הצחוקים.

נ.ב. יש לי גם שריטה שלישית על התא מטען, לא ברור לי אם היא הגיעה בסט יחד עם השתיים הקודמות או התווספה לאחר מכן.

הרכב שלי מטונף ואני מת לשטוף אותו - ומפחד לעשות כך. לא ייאמן, ממש עשו לי טרור.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...