Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שלאחר נעילה, במידה והחלונות לא סגורים, הם נסגרים לבד אך לא עד הסוף, אלא שני סנטימטר בערך.

כלומר קיים מודול של הרמת חלונות, רק שהוא לא תקין כרגע.

האם ניתן לאפס? ואם לא - האם יש דרכים אחרות לתקן את הבעיה?

פורסם

איפה הקונקטור הנ"ל נמצא? חיפשתי פיוז "צף" בקופסת הפיוזים ולא מצאתי. יכול להיות שהמתקין בארץ התלבש על פיוז קיים? לעבור אחד אחד ולהוציא את כולם?

פורסם

במידה והחלונות יורדים ועולים ממתג הפעלה בצורה תקינה זה קשור למרים שמשות בלבד.

בפונטו הנ״ל מתקינים נוטים למקם את יחידת הפיקוד עם מעל בית הפיוזים בחלק העליון של הדשבורד או מאחורי תיבת הפיוזים.

תמצא את יחידת הפיקוד נתק וחבר אותה ועדכן.

אם אתה לא בטוח צלם את האזור וננסה להכווין אותך.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

דנידין החלונות תקינים לחלוטין.

אין לי מושג איפה יחידת הפיקוד, הנה צילום של בית הפיוזים -מה לנתק?

IMG_20150501_110244_HDR.jpg

פורסם

שום נזק למחשבים. כאשר אני מנתק המצבר הדבר היחיד שאני עושה הוא לנטרל האזעקה "המקורית" עם מפתח החירום שלה, כי אחרת שמחברים חזרה את המצבר האזעקה נדרכת אוטומטית ושתפתח דלת אז היא תופעל.

הדבר היחיד שרצוי הוא לא לנתק רק לזמן קצר ביותר. אני תמיד מנתק הקוטב השלילי. כמובן שיש סיכוי שתחנות הרדיו יתאפסו.

אחרי האיפוס יש לבצע נסיעה רגילה ולא קצרה מאוד או לעמוד עם מנוע עובד וזה כדי שהמחשב ילמד מחדש או משהו בסגנון.

לא יודע לגבי איפוס מרים שמשות, אני נתקלתי רק במרים שעשה בעיות ובמוסך בלי חיוב הראו לי את הרכיב (קופסה קטנה שישבה קצת מעל הפיוזים שצילמת) והמעגל הפנימי בקופסה היה מפוחם חלקית. אצל מתקין אזעקות תמורת סכום לא מאוד גבוה יחליפו את מרים החלונות. המינוס היחיד הוא שאם לוקחים אות לסגירת החלונות מנעילת הדלתות אז אם נניח תשב ברכב שהמנוע כבוי ועם חלונות פתוחים ובטעות תנעל הדלתות אז גם החלונות יעלו.

אישית אז אם כבר אני ממליץ גם על חיישני רוורס על הפס השחור בפגוש.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אתה יכול לנתק המצבר ולתת לו כמה דקות שיפרק המתח שנישאר.

ולערכתי הפיקוד נימצא אצלך מתחת להגה מאחורי הכיסוי השחור.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם (נערך)

יש שרטוטים בנוסף בגוגל, לפחות 2 סוגים וגם הקובץ הנל ביותר בירור.

wiring manual.jpg

עריכה אחרונה על ידי Nuker
  • תוכן חדש...