Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מישהי בעבודה שמוכר את המאזדה 3 שלה משנת 2008, 45 אלף ק"מ ב20,000 ש"ח

שהיא סיפרה לי הייתי בשוק, ראיתי את האוטו והכל נראה כמו חדש, היא קנתה את האוטו ממגרש לפני שנה ב30 אלף ש"ח, עברה טסט לפני 3 חודשים ואין לה בעיה לקחת את האוטו לבדיקה.

האם זה מציאותי? מחשיד? שווה בדיקה או שאולי לוותר על האוטו מלכתחילה? האוטו מאוד קורץ לי אבל מפחד לעשות טעויות..

תודה לכולם..

פורסם

על פניו הייתי אומר לך לקחת את הרכב לבדיקה , לוודא ברשיונות שהכל תקין, שהרכב לא מעוקל ולקנות

אבל אני מסכים איתך שהמחיר מחשיד . למה היא מוכרת את הרכב כעבור שנה? יש ספר טיפולים? אפשר לאמת את הקילומטרז' הנמוך?

פורסם
על פניו הייתי אומר לך לקחת את הרכב לבדיקה , לוודא ברשיונות שהכל תקין, שהרכב לא מעוקל ולקנות

אבל אני מסכים איתך שהמחיר מחשיד . למה היא מוכרת את הרכב כעבור שנה? יש ספר טיפולים? אפשר לאמת את הקילומטרז' הנמוך?

היא מוכרת בגלל שיש להם 2 מכוניות ומאז שעלה בבי"ח (כבר חודש) אין לה צורך ב2 מכוניות, מה שכן עוד לפני כן היא רצתה למכור..

השאלה אם ספר טיפולים ומכון בדיקה יכולים להרגיע או שעדיין יש מקום ליפל על משהו?

פורסם

עזוב אותה לרגע, נראה לך הגיוני שמאזדה 3 עם 45 אלף ק"מ "הכל נראה כמו חדש" תעמוד במגרש ב30K?

ואחרי שנה היא פתאום מוכרת ב33% פחות?

משהו שם לא כשר לפסח.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כנראה שהרכב לא עבר 45000 ק"מ אחרת היא לא היתה קונה אותו ב-30000 ש"ח מהמגרש. גם אם מצבו של הרכב אינו כפי שמוצג ב-20000 ש"ח זאת יכולה להיות עיסקה לא רעה, זאת כמובן אם אתה מוכן להמר ולשלם על הבדיקה. לו אני במקומך - הייתי לוקח את הרכב לבדיקה מקסימום הפסדת 500 ש"ח.

הסיכוי לדעתי - גדול מהסיכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם יש לרכב היסטוריית טיפולים מלאה והוא באמת מטופל לפי הספר ויש קבלות על הכל- שווה לבדוק את הרכב אבל לדעתי רק לאחר אימות של היסטוריית טיפולים מול המוסך ולראות שיש עקביות בטיפולים.

כבר שמעתי על מקרים שאנשים זייפו קבלות של טיפולים והקונה לא באמת בדק את הקבלות.

מוזר לי שרכב עם ק"מ כ"כ נמוך לא "נחטף" והיגיע לסוחר.

עוד דבר שיכול להעיד על זיוף ק"מ- מושג נהג קרוע וגלגל הגה בלוי.

פורסם

לפי דעתי בחיים צריך מזל, ולך כנראה המזל הזה, תבדוק ספר טיפולים אם יש הכל מסודר והרכב לא עבר תאונה רצינית גם אם מהשכרה שווה. זה מהדברים שלא מחכים אלה חוטפים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני מאמין שהסטוריית טיפולים מסודרת משחר ההסטוריה אין בנמצא, אם יש לגברת תיעוד של הטיפולים שהיא ביצעה, זה בהחלט רלוונטי.

במחיר שהוא מוצע גם אם הוא עבר 150000 ק"מ זו לא עיסקה רעה - בכפוף לבדיקה

הסרטון שמובא כאן עתיק. מאז כבר החלו לתעד את מד המרחק בזמן המבחן השנתי, והזיוף עדיין אפשרי, אבל מסובך יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

החלטתי לרדת מהעניין, עדיין לא נראה לי הגיוני למכור אותו בחצי מחיר מהמחירון (אני מדבר על זה שהיא קנתה ב30 אלף לפני שנה מהמגרש)

תודה לכולם! :)

• תוכן חדש...