Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועדיין, גם לו נמצא מכסה די בקלות, אז כנראה שהשוק ידע להכיל גם אותו.

לדעתי גם לא רחוק מהמחיר שהיא ביקשה.

פורסם
אז ג'ימני זה הבראבו החדש?

זה הפאביה של השטח :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אפשר לארגן טיול שטח של כל בעלי הבראבו והג'ימני יחד...:roll:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני חושב שאני אסתפק במיגון הטרנספר בלבד כרגע, הרכב ישמש ב-90 אחוז מהזמן לנסיעה מנהלתית ולכן אני לא מעוניין להשתגע בשיפורים (ולכן כנראה שבסוף אבחר גם בצמיגי כביש).

הטיולים שאני מתכנן לו בעתיד יוגדרו כמובן בהתאם לרמה של הרכב, אבל לעכבר עיר כמוני שרק רוצה לדעת שאחזור בשלום מטיול רך יחסית - זה יספיק בהחלט.

מה גם שיש משהו קוסם (לפחות לי) בג'ימני בתולי כ"כ, קשה לי להסביר. לכן אשתדל כמה שיותר לשמור עליו ככזה.

לכשיגיע הזמן להחליף את הצמיגים , שים רק שטח מלא , בכביש לא תרגיש כל הבדל, בגימיני רעש הצמיגים ב 120 הוא לא רלוונטי, ואחיזה בפניות גם היא לא דרישת יסוד , בשטח ההבדל הוא אדיר.

פורסם

דעתי שונה לחלוטין בעניין צמיגי השטח המלא.

רכב שנוסע 98% מהזמן בכביש (ואלו מרבית רכבי השטח, גם אלו שמטיילים הרבה) ימצא את עצמו עם צמיגים שאוחזים הרבה פחות, בכביש רטוב על גבול המפחיד, מרחקי בלימה ארוכים ועוד. זה לא רכב חקלאי שעושה 100 מטר בכביש במושב והיתר בשבילי העמק.

אם היה מדובר ברכב לשטח בלבד, ניחא. אבל ברכב יומיומי ההמלצה הזו פשוט לא מתאימה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

תתחדש!!

מקווה שעדיין לא ויתרת על הI800.... כי אתה בשוונג של רכישת רכבים :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
דעתי שונה לחלוטין בעניין צמיגי השטח המלא.

רכב שנוסע 98% מהזמן בכביש (ואלו מרבית רכבי השטח, גם אלו שמטיילים הרבה) ימצא את עצמו עם צמיגים שאוחזים הרבה פחות, בכביש רטוב על גבול המפחיד, מרחקי בלימה ארוכים ועוד. זה לא רכב חקלאי שעושה 100 מטר בכביש במושב והיתר בשבילי העמק.

אם היה מדובר ברכב לשטח בלבד, ניחא. אבל ברכב יומיומי ההמלצה הזו פשוט לא מתאימה.

אני מצטרף, יש הבדל בין צמיגי שטח לכביש [מן הסתם], דיסקו ציין את ההבדלים הבולטים.

צמיגים סבירים מציעים פשרות סבירות בכביש ובשטח.

The first one to get angry loses

פורסם

האוטו הזה נהנה (ובמידה רבה של צדק) משוק מטורף. בזמנו השתעשעתי ברעיון אבל היה בלתי אפשרי למצוא אחד או במחיר נורמלי או שלא מכוסח ובסוף ירדתי מזה. זה אשכרה כמו להחזיק מניה של טבע או גוגל הדבר הזה

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

רכבי השטח שבשימוש יום יומי נמצאים 98% בכביש

מתוך 2% של נסיעות השטח 98% אפשר להסתדר עם צמיגי כביש 100%

מתוך 2% הנותרים 98% מהם אפשר להסתדר עם צמיגים 50/50

מתוך 2% שנשארו מצדיקים צמיגים 100% שטח

איפה הבעיה...

בטיול אבן אחת חדה שגודלה 20 סנטימטר יכולה לקרוע צמיג ולהשבית אותך

שלולית בוץ אחת של 1.2 מטר יכולה לעצור אותך

החלקה של 2 מטר יכולה לזרוק אותך למדרון

ומעלה של 20 מטר יכול להחזיר אותך הביתה או לדרוש ממך להגיע בתנופה עם כל המשתמע מכך בהיבט בטיחות ונזקים

פורסם

מזמן לא קראתי כאלה שטויות.

איפה בדיוק פוגעת האבן 20 סנטימטר החדה? בסוליה? בדופן? באיזה לחץ אויר אתה?

שלולית בוץ בעומק של 1.2 מטר? שם צמיג שטח לא יוציא אותך. רק טרקטור עם רצועות גרירה.

החלקה של 2 מטר? לאן? למה שתחליק? אם אתה לא יודע לנהוג גם צמיג שטח של 37'' לא יעזור לך.

מעלה של 20 מטר? תלמד לנהוג.

לשעבר:

פורסם

כנראה שלא הבנת את הפואנטה

אני מסכים איתך ש 98% מהזמן הרכב נמצא על כביש וגם בשטח 99.9999% מהמסלול אין צורך בצמיגי שטח אין צורך בשנורקלים אין צורך במיגונים אין צורך בנעילות אין צורך בהגבהות ועוד עשרות תוספות ושדרוגים

לכל תוספת כזו יש עלות כספית והשפעות (בד"כ שליליות) על התנהגות הרכב בכביש.

ועדיין מתקינים את כל האמצעים לאותו שבריר האחוז שעוצר אותך .

אני בטוח שאתה לא צריך ללמוד לנהוג כך שאין לך צורך בצמיגי שטח בכלל.

• תוכן חדש...