Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

צירפתי תמונות, שאני מקווה שהן ברורות דיין, של שריטה עמוקה ושפשוף שטחי. במוסך מורשה רוצים 1400 ₪ לצביעת הכנף כולה, בטענה שכל דבר אחר לא יהיה טוב מספיק. האם זה נכון? האם יש מוצר בשוק שיוכל לטפל בכך באופן סביר בפחות כסף?

באשר לשפשוף, מה אפשר לעשות? הוא בפרוש על פני השטח – למיטב הבנתי צבע הפגוש של המשפשף. אילו מוצרים ישנם שיוכלו להסיר את השפשוף באופן מושלם ובעלות נמוכה?

תודה!שפשוף.jpg שריטה.jpg

:idea:
פורסם

קצת קשה להבחין מהתמונות. אם השפשוף הוא רק על פני השטח או בכלל צבע מהפגוש של הרכב השני, כנראה שפוליש יסיר אותו או לפחות ישפר מאוד את המצב. לגבי השריטה, מה האורך שלה? בשביל שריטה לא ארוכה חבל לצבוע פגוש שלם, אפשר לקנות צבע על פי קוד צבע הרכב ולעשות טיפול מקומי, עבודה עצמית איטית ואיכותית יכולה להניב תוצאות יפות מאוד. אם אתה מאזור המרכז דבר איתי, אנסה לעזור בחומרים ובידע.

פורסם

היי, ראשית כל תודה רבה על ההצעה האדיבה! יפה מצידך. לצערי אני לא מהמרכז, אבל אני מרשה לעצמי להיענות להצעה בכל זמן נתון, אם וכאשר אזדמן לאזור.. ;) אורך השריטה הוא 5 מ"מ. כמה כסף וזמן צריך כדי לגרום לה להיעלם? באשר לשפשוף, בוודאות צריך פוליש? זה בגדר המינימום שצריך? אני שואל כי הבנתי שפוליש כרוך בהסרה של חלק מהלכה..

:idea:
פורסם

זה מוגזם לחלוטין לצבוע כנף בשביל שריטה של 5 מ"מ.

תעשה פוליש, גם נראה שהשריטה לא עמוקה.

הפוליש מוריד שכבה אפסית מהלכה אין מה לדאוג, עושים את זה לפני מסירה לפעמים.

פורסם

מצטרף להצעת עזרה. אני מרחובות. אם אתה מהאזור דבר איתי ננסה להסיר\לטשטש את הנזק (קצת קשה להבין במה באמת מדובר מהתמונות).

פורסם

בגדול, אם אתה מרגיש את השריטה עם הציפורן והיא עמוקה מידי פוליש לא יוכל להסיר אותה. אבל במידה והשריטה לא מורגשת [ציפורן לא נתקעת] לא תהיה בעיה להוריד עם פוליש.

• תוכן חדש...