Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל מה להתעמק בבדיקה עם נורה מורכבת, בדיקה שהיא בכל מקרה לא נכונה ולא תקדם אותנו?

בדקת עם נורה בחוץ - בסדר גמור.

האם אתה בטוח שהמגע הקפיצי המרכזי של בית נורה נוגע בנורה?

האם אתה משתמש בנורה נכונה? (ולא נורה עם שני מגעים לדוגמא)

האם הנורה יושבת טוב בבית נורה?

האם משחק וניענוע של הנורה משנים משהוא?

האם יש סימני קורוזיה בבית נורה?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אם המנורה נוגעת בהדק החיובי, אז איך בדיוק אתה מצפה למדוד מתח עליו ?

(מהצד השני של ההדק יש פלסטיק אטום...)

אם אני מפספס משהו, אשמח אם תאיר את עיניי

התכוונתי שמבחינה חשמלית תיאורטית אין שום בעיה לבצע בדיקה כזו. לא מכיר את מבנה פנל המנורות ברכבך אך בהרבה מקרים המגע האמצעי מחובר באמצעות מסמרה מנחושת/פליז וניתן לחבר את הפרוב למסמרה בצד השני של הפנל.\

תבדוק גם שהמנורה במקרה היא לא בעלת שני מגעים במקום אחד.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
בשביל מה להתעמק בבדיקה עם נורה מורכבת, בדיקה שהיא בכל מקרה לא נכונה ולא תקדם אותנו?

בדקת עם נורה בחוץ - בסדר גמור.

האם אתה בטוח שהמגע הקפיצי המרכזי של בית נורה נוגע בנורה?

האם אתה משתמש בנורה נכונה? (ולא נורה עם שני מגעים לדוגמא)

האם הנורה יושבת טוב בבית נורה?

האם משחק וניענוע של הנורה משנים משהוא?

האם יש סימני קורוזיה בבית נורה?

כשרוצים לבדוק אם מגיע מתח תקין לצרכן בודקים עם הצרכן מחובר ולא עם צרכן מנותק אחרת הבדיקה לא לגמרי מעידה על מתח תקין וללא מפלים.

לחילופין אפשר כמובן כשבודקים תאורה לשם נורת ביקורת שאז הוא מחליפה את הצרכן וסוגרת מעגל וזה עדיף על בדיקה עם רב מודד ללא צרכן

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם (נערך)

טוב, בסופ"ש האחרון היה לי קצת זמן ובדקתי את המגעים מחדש, הפעם עם הנורה מחוברת.

להפתעתי ראיתי שבכל פעם שאני מעביר לרוורס, והמנורה מחוברת, המתח במגעים הוא 0.037V.

כאשר אני בודק את המגעים בלי הנורה, המתח מגיע ל- 14V.

* הרכב היה מונע בכל זמן הבדיקה, ומישהו דאג להכניס לרוורס וללחוץ על הברקס כשהיה צריך.

לגבי בית הנורה, התחושה שלי היא שאין בעיה עם המגעים, אני מרגיש "התנגדות" קלה בזמן שאני מחבר את הנורה, כך שאני מאמין שבית הנורה תקין (לפחות מכאנית).

אני מצרף תמונות בתקווה וזה יעזור במשהו....

[ATTACH=CONFIG]426558[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]426559[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]426560[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]426561[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]426562[/ATTACH]

עריכה אחרונה על ידי zeus_the_king

• תוכן חדש...