Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי איביזה 2015 1.2TSI והרכב מאוד קשה, מהבחינה שכל בור קטן, חור ברצפה, אבן אני מרגיש אותה, בכל מהירות בכל תנאי דרך, הבנתי שזה כביכול התנהגות של רכב ספורטיבי, אבל מה ספורט באיביזה עם 105 כוח סוס? ולמה סיאט החליטו להקשיח ככה את הרכב?

פורסם

בדקת לחץ אויר בגלגלים?

ברכבים חדשים הבעלים גילו כאן הרבה פעמים שלחץ האויר גבוהה בהרבה מהנתון שהיצרן ממליץ, תבדוק מה הלחץ המומלץ לרכב שלך (על מפתן דלת הנהג או על פתח מיכל הדלק) ותמלא אויר בתחנת דלק.

פורסם

תתן לרכב קצת זמן הוא יתרכך טיפה עם הזמן אבל לא באופן משמעותי, הרכב חדש.

בנוסף גם תבדוק לחץ אוויר כמו שכתבו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הבנתי שרוב הרכבים החדשים מגיעים עם לחץ אוויר מוגזם,שווה בדיקה.

מניסיון אישי ברכב שלי הבדל של 2-3 PSI זה שמיים וארץ מבחינת ספיגה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הלחץ אוויר תקין בארבעת הצמיגים, אני עם צמיגי האנקוק אך לצערי לא יודע מודל מדוייק, 33PSI על כולם כשרוב הנסיעות הם 2 אנשים ולא יותר , לאחי עם אותם צמיגים באותו דגם שנת 2014 גם מוקשח ככה, אני יבדוק לחץ שוב.

פורסם

זה סוג של מסביר למה, כנראה אתה עם צמיג ירוק של הנקוק שבנוי לחסכון בדלק ולא יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לפני 3 שנים הייתה בבעלותי סוזוקי ליאנה שצמיגיה המקוריים היו יוקוהאמה - צמיגים טובים, אבל קשים. כשהגיע הזמן הם הוחלפו לרביעיית קלבר ומאז הרכב היה הרבה הרבה הרבה יותר נוח ורך על הכביש, כאילו החליפו למתלים רכים יותר.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אכן האיביזה הזו היא לא רכה במיוחד. אני עם PIRELLI P6 ומרגישים את פלאי מע"ץ, רוב הזמן.

ויש רכבים קשים יותר מזה בהרבה, עדיין. אבל מנגד ההגה מצויין, והרכב מאוד יציב.

יש הבדל בין הרכב שביצעת נסיעת מבחן, לזה שקנית?

פורסם
אכן האיביזה הזו היא לא רכה במיוחד. אני עם PIRELLI P6 ומרגישים את פלאי מע"ץ, רוב הזמן.

ויש רכבים קשים יותר מזה בהרבה, עדיין. אבל מנגד ההגה מצויין, והרכב מאוד יציב.

יש הבדל בין הרכב שביצעת נסיעת מבחן, לזה שקנית?

לא ביצעתי נסיעת מבחן בכלל, הסיבה היא בגלל שלאחי יש 2014 גרסת REFERNCE גם 1.2T ..

• תוכן חדש...