Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סט של מקיטה במחיר מעולה 1950

2 סוללות 3.0 אמפר מברגת קלאץ ומברגת אימפקט 0bab6f6b544e827a61a4b9a85acde1f1.jpg

אשמח אם יעבירו את זה לאוף טופיק משום מה אני לא יכול לפתוח פוסט שם.

פורסם

יש אחת כזו לשכן שמאחרוי הקראוון שלי. השכן שממולי השאיל אותה לבניית דק. אני אעלה מונה של מה שיצא - הדק יצא מעולה, על סוללה אחת הוא הבריג משהו כמו 150 ברגים בגדלים וקטרים שונים. משהו אדיר המברגה הזו, אבל המחיר בהתאם..

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

סט מעולה, הייתי עובד איתו בצבא (כן, השקיעו ).

פשוט תענוג, במיוחד האימפקט.

כרגע אין לי צורך בהם, אבל זה בהחלט סט שnice to have.

בינתיים אני עם ixo שעושה כל מה שאני צריך.

M-TECH E46

פורסם

שמח לשמוע המוכר אמר לי שהמברגה כול כך חזקה שאני לא אצטרך ממש את האימפקט אלא רק לאומים קשים

הוא עשה לי אותה ממש בזול כי אנחנו מכירים 1950 וראיתי באינטרנט היא עולה הרבה יותר

פורסם

אם אתה לא באמת הולך לעבוד באופן אינטנסיבי רצוף כמה שעות מידי יום עם המברגה אז הייתי ממליץ לך לחפש דגמים דומים עם סוללות קטנות יותר, כך אפילו תהנה יותר מהמוצר ובפחות כסף. (500-600₪ פחות)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה המק"ט של הסט ? או מה המקט של כל מברגה ?

סט כזה יש החל מ 1595 ש"ח (מדובר ב 18V) כאשר השוני מול המקטים האחרים הוא קיבולת הסוללות ושוני נוסף הוא במברגה (לא אימפקט, הרגילה) שבסטים היקרים היא לא רק מברגה אלא גם מקדחה.

אם מדובר בסט לבית - באמת שזו השקעה מיותרת. יש בשוק סטים ב 1200-1300 שקל שהם מעולים (!) אפילו שהם "רק" 10.8V (תאמין לי שגם לאנשי מקצוע יש כאלה מברגות והן מצויינות) ויש גם סטים של "בוש" ב 1500 שח שהם מצויינים גם כן (18V).

2000 ש"ח לסט זה סכום לא מבוטל - ואם אנשי מקצוע שעובדים עם הכלים האלו ביום יום עובדים עם כלים "חלשים" בהרבה, זה אומר שגם כאן צריך להתאים אם הדרישות לתקציב ולא סתם לקנות סט ב 2000 שח. אם הדרישות שלך מחייבות (לא ציינת דרישות) - אז זה הסט שאתה צריך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתם בהחלט צודקים אני כרגע עובד בתור מספר בחברת חשמל ואני רוצה להתחיל ללמוד ולעבוד לעשות דקים ופרגולות עבודה שאתה יוצר משהו זה סיפוק אדיר

תאמת קניתי בהתחלה תסט של בוש גם 18 וולט היה מבצע בקמחי כלי עבודה בבאר שבע היה להם יומיים של מכירות ויצא לי הסט של בוש ב 1168 אבל קראתי קצת ולפי הבנתי אם אני רוצה יותר כוח עדיף תמקיטה

אני גר בבאר שבע למי ששאל

ואלו המקטים

4a2599e9956c4afbb73b810a9c56a851.jpg

ab4f581c66e82a7e8bc2c6d1cc77bf0c.jpg

פורסם

מזתומרת ״אם אני רוצה יותר כח״

גם עם הסט של בוש וגם עם הסט של מקיטה יצא לך להבריג באותו דק באותו הזמן ובאותה הפעולה

בכל אופן אחלה מחיר, אין שום סיבה גם לבעל מקצוע להשקיע יותר מזה, אלו בכל אופן כלים שיבצעו כל משימה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אישית אני לא אוהב את הדגם הזה , הוא כבד והחלוקת משקל שלו לא נוחה .

יש את הסט השני שהעלו פה , הוא אמנם פחות חזק אבל הרבה יותר נוח .

אם אתם לא כל היום עושים דקים מאיפאה אין כמעט הצדקה לסט הזה .

בנוסף לרוב העבודות מברגה רגילה מתאימה יותר .

לא לכל מטרה מתאים אימפקט .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

רוב הסיכויים שאתם צודקים אבל יש לי בעיה שאני חושב 'תמיד אם כבר אני קונה אני צריך תכלים הטובים ביותר כביכול ואם באמת יותר מידי בשבילי

ואם אתם מכירים מישהו שבונה דקים או פרגולות וגם עבודות גבס שצריך עזרה אני אשמח לעזור וללמוד

• תוכן חדש...