Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הצריכת דלק גבוהה מאוד כ1 ל8,ונדלקה נורת בדוק מנוע, סרקתי את הרכב עם מחשב דיאגנוסטיקה מצורפת תמונהuploadfromtaptalk1426428089549.jpg

לפי הבנתי זה מצביע על ממיר תקול,אך נאמר לי שהתקלה יכולה להיגרם גם עקב חיישן חמצן תקול, איך אפשר לדעת בוודאות מה התקלה, כי החלפה גם של ממיר וגם של חיישן חמצן הם היא יקרה מאוד, ואני לא רוצה להחליף סתם חלקים.

בנוסף יש ריח חזק מאוד של דלק שלא נשרף מהאגזוז.

הרכב הוא אקסנט 2005 מנוע 1500 עם 12 שסתומים.

2 התקלות הראשונות בסריקה הן בהיסטוריה ואלו לא תקלות קיימות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה בסדר האוטו כרגע כמעט ולא נוסע.

אולי 300 ק"מ בחודש.

הבעיה שיש טסט חודש הבא ואני צריך לעלות על הבעיה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עוד שאלה קטנה ברשותכם.

מצאתי באיביי חיישן חמצן מקורי של יונדאי בשבריר מחיר (250 ש"ח) לעומת 1200 ש"ח בארץ,האם כדאי להחליף את החיישן בכל מקרה ?

אם הוא גורם לתקלה,הרווחתי,אם לא מקסימום אחליף גם ממיר(900 + ש"ח)?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה הבעיה לבדוק חיישן? תבנה גרף של מטח\זמן ועוד גרף של סל''ד\זמן.

הדרך השניה פשוט תבריג החוצה, חבר אותו לוולטמטר וחמם על גז אם הוא אם יהיה V0.75 או יותר תקין, אם מתחת אז לא תקין.

אגב יש 2 חיישנים איזה אתה חושד שלא תקין?

מה הנתונים שמוציא חיישן 2 (אחרי הממיר) הם קופצים בסלד של 2 אלף או יצבים (קו ישר)?

פורסם

אם הייתי יודע איך לבדוק חיישן חמצן סביר להניח שלא הייתי שואל פה.

אני אבדוק את שניהם,כרגע המחשב דיאגנוסטיקה לא אצלי ולכן לא אוכל לבדוק את הנתונים שהחיישנים מוציאים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אין לך מחשב ואתה לחוץ לבדוק אתה יכל להשתמש "בשיטה הקומבינה" אם הגז, חמם במרחק קרוב ללהבה כדי כמה שפחות חמצן יגיעה לחיישן.

לחיישן ביונדאי יש 4 חוטים, 2 מהם חימום, ו ו 2 מהם פלט מידע. חבר וולטמטר ל2 חוטים של "פלט מידע" ותמדוד.

אם תיבדוק אם סורק, מה שחשוב פה זה מידע מחיישן 2 (אחרי הממיר).

אם הפלט שלו הוא לא יציב בין 0.01-0.75 וכל הזמן קופץ אבל מגיע למינימום ומקסימום אז רוב הסיכויים הממיר לא טוב.

לפני הבדיקה חמם טוב את המנוע, ותבדוק באיזור ה2 אלף סל''ד כדי שהממיר יהיה חם מאוד.

אשמח עזור אם יש איזושהי שאלה.

• תוכן חדש...