Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנסיעה לת"א עם 50 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

קודם כל תודה רבה על העזרה ועל החנויות שנתתם לנו בת'רד שחבר שלי פתח "על חנויות אופנועים בת"א"

אז סתם רציתי לשתף אותכם בחוויה..

אז ככה קמנו אתמול(יום שלישי) בבוקר ב 7 התארגנו ויצאנו ב 8 מתודלקים ומלאים בשמן לכיוון ת"א אם האופנועים...

אני נסעתי על פיז'ו ג'ט פורס וחבר שלי נסע על RMX...

נסענו דרך כביש מודיעין, התחברנו לכביש מס 1, ויצאנו ביציאה של פתח תיקוה...

בקיצור הגענו אחרי שעה וחצי שעתיים עם הפסקה בתחילת הדרך בגלל חפץ חשוד ועוד הפסקה ליד מודיעין...

בסוף הגענו לת"א התחלנו להסתובב חיפשנו את רחוב שוקן - מצאנו חבר שלי קנה קסדה ואני לא מצאתי כלום בסוף...

אח"כ נסענו לטיילת צילמנו כמה תמונות נחנו וב 2 וחצי יצאנו בחזרה לי-ם דרך איילון עד ליציאה של מודיעין...בקיצור נהננו ואם משהו רוצה לעשות את זה גם אני לפחות ממליץ מאוד ואם משהו רוצה מסלול מדוייק מי-ם לת"א (מסלול חוקי) שיפנה אלי...

אני יוסיף כמה תמונות יותר מאוחר, אם משהו רוצה להגיב אני ישמח לתגובות רק אל תבאסו בקטע הזה של "הרסתם תאופנועים" וכל זה כי אמרו לנו את זה מספיק....

יום טוב

עריכה:

לא תפסו אותנו ולא קיבלנו כלום רק את הכיף שבנסיעה

פורסם

קסדה ממש יפה, תתחדשו. עשיתם את כל המרחק מי-ם לת"א רק בשביל החנות??

רק לידע הכלל, האיסור הזה הוא רק לאופנועי 50 סמ"ק? רק להם אסור לנוע בכביש מהיר? או שהמינימום לכביש מהיר מתחיל מנפח יותר גבוה?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בכמה אתם מוכרים את הקסדה בירושלים?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אייל פלד ! תיזהר.

שוקו ולחמניה אחריך.

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם
בכמה אתם מוכרים את הקסדה בירושלים?

:-D :-D :-D

למה כולם רעים אלהם, כולה עשו את הטיול הראשון שלהם עם האופנועים... גם אם זה 50 סמ"ק, מה יש?

תגיד, כמה תעלה הקסדה בכרמיאל? :silly: אבל לא כולל מכס.

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

חבר שלי ידע שאפשר לקנות אותה אצל "דראג אופנועים" באומן אבל זה עולה 500 לא כולל משקף שעולה מינימום 130 שקל אחד טוב וכבר היינו בחנות ועשו לו מחיר נחמד אם הוא רוצה הוא יגיד כמה אבל עיקר הנסיעה הייתה בשביל החוויה והכיף וזהו נהננו וזה מה שחשוב...

פורסם

לא ברור אם כך, מדוע לעבור על החוק במודע. אם אסור - אז אסור. למה להתחכם? ואם חס וחלילה היה קורה משהו? (בכול זאת המכוניות נעות בסביבות ה- 120 קמ"ש לעומת ה- 50 סמ"ק המשייטים ב- 60 או 70 קמ"ש במקרה הטוב). הייתם מבכים את הנסיעה הזאת כול חייכם. שמרו על עצמכם. הכביש מלא במטורפים שטסים לא תמיד ביחס ישר לכושר השליטה שלהם במכונית.

פורסם

שלום לכולם...

קודם כל תודה רבה על העזרה ועל החנויות שנתתם לנו בת'רד שחבר שלי פתח "על חנויות אופנועים בת"א"

אז סתם רציתי לשתף אותכם בחוויה..

אז ככה קמנו אתמול(יום שלישי) בבוקר ב 7 התארגנו ויצאנו ב 8 מתודלקים ומלאים בשמן לכיוון ת"א אם האופנועים...

אני נסעתי על פיז'ו ג'ט פורס וחבר שלי נסע על RMX...

נסענו דרך כביש מודיעין, התחברנו לכביש מס 1, ויצאנו ביציאה של פתח תיקוה...

בקיצור הגענו אחרי שעה וחצי שעתיים עם הפסקה בתחילת הדרך בגלל חפץ חשוד ועוד הפסקה ליד מודיעין...

בסוף הגענו לת"א התחלנו להסתובב חיפשנו את רחוב שוקן - מצאנו חבר שלי קנה קסדה ואני לא מצאתי כלום בסוף...

אח"כ נסענו לטיילת צילמנו כמה תמונות נחנו וב 2 וחצי יצאנו בחזרה לי-ם דרך איילון עד ליציאה של מודיעין...בקיצור נהננו ואם משהו רוצה לעשות את זה גם אני לפחות ממליץ מאוד ואם משהו רוצה מסלול מדוייק מי-ם לת"א (מסלול חוקי) שיפנה אלי...

אני יוסיף כמה תמונות יותר מאוחר, אם משהו רוצה להגיב אני ישמח לתגובות רק אל תבאסו בקטע הזה של "הרסתם תאופנועים" וכל זה כי אמרו לנו את זה מספיק....

יום טוב

עריכה:

לא תפסו אותנו ולא קיבלנו כלום רק את הכיף שבנסיעה

מה יש לך באוזן? דיבורית?

אני לא בא להטיף מוסר, אך הדבר עלול לסכן את חייך. שנייה אחת של חוסר ריכוז כי דיברת בטלפון ואתה תמצא את עצמך על האספלט.

פורסם

אתה צודק לקחנו את כל זה בחשבון ובכל זאת אמרנו שניסע ותאמין לי שכל הנסיעה 98% מהנהגים נסעו בסדר גמור אולי מעל המהירות המותרת אבל עשו לרוב עקיפה מלאה והיו סבלניים

אאהה ונסענו בסביבות ה - 80 בלי ללחוץ פול גז...

אני פעם אחת לחצתי פול גז כי ראיתי משטרה אז לא רציתי שהם יראו שאני איטי והגעתי ל 90...

האוזנייה הייתה רק ליתר ביטחון למקרה שאני וחבר שלי ניצטרך לדבר לא דיברת תוך כדי לסיעה עם אף אחד

פורסם

תסלחו לי.. אתם מגזימים...

לסכן את החיים? למה כי הם נוסעים 70-80 קמ"ש? איזה שטויות...!

למה לעבור על החוק במודע? כשאתה נוסע 140+ זה לא לעבור על החוק במודע?

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

• תוכן חדש...