Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן רואים את המתכת U באיזור הדקה 1:00-1:06 . זה פשוט למדי. משני הצדדים של ההגה לוחצים מעט,הלחץ שהוא(U) מפעיל יורד ואז זה משתחרר. בסרטון הוא נותן מכה חזקה מצד אחד במקום לשחרר בעדינות במקביל בשני מקומות מנוגדים.

יפה !

בהצלחה מחר.

עריכה - Buki ענית כבר :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעדכן:

אתמול לא עבדתי על הרכב (תפס אותי איזה וירוס מסריח של 24 שעות עם כאבי בטן וראש) אבל היום חזרתי לסורי :evil: במלוא הכח וסיימתי את העבודה על הרכב.

לשמחתי לא נותר שום בורג מיותר, והכל חזר על מקומו בשלום. כבר נסעתי עם האוטו 70 ק"מ והכל מתפקד מצויין כפי שהיה.

בנוגע לרדיאטור חימום, בדקתי מק"טים ומסתבר שגם בברלינגו HDI נמצא אותו המק"ט בדיוק, ואני שוקל ברצינות להזמין אחד מ EBAY על כל צרה שלא תבוא (אחרי הכל גם לי וגם לאחי יש ברלינגו\פרטנר HDI, ולפי בדיקה שעשיתי על מספרי השילדה של שני המכוניות, מדובר באותו המק"ט בדיוק !).

במחיר של פחות מ 200 ש"ח כולל משלוח לחלק של FEBI (שנחשבים לטובים) נראה לי שכדאי שיהיה אחד בבית... זה כמעט רבע מחיר מאחד מקורי חדש בארץ, וזה לא מתקלקל אם הוא נמצא במדף גם שנים...).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בהמשך לפוסט האחרון מלפני 7 חודשים:

תפסתי יוזמה לפני כמה ימים ונרשמתי לאתר של febi bilstein בשביל להיכנס לקטלוג המקטים שלהם, והוצאתי את המקט הנכון לרדיאטור חימום. מצאתי את המקט באיביי והזמנתי.

החלק הגיע תוך שבועיים בערך, והמחיר ? בדיחה: 135 שח כולל משלוח לחלק ברמה טובה, הרבה יותר טובה מסיני מקומי ב 400 שח. החלק מתאים גם לברלינגו וזו הסיבה שהזמנתי אחד שישאר לי על המדף בעת הצורך (גם לי וגם לאחי יש ברלינגו פרטנר כך שלמי שיהיה פנצ'ר מתישהו, יהיה מענה). למראית עין, החלק נראה מאוד איכותי והגימור שלו מעולה.

איציק

Cameringo_20151017_082652.jpg

Cameringo_20151017_082704.jpg

Cameringo_20151017_082734.jpg

Cameringo_20151017_082747.jpg

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היום קראתי את השירשור מהתחלתו ואו - נשארתי עם פה פעור כשראיתי את כמות העבודה וההשקעה שנדרשת להחליף את הרדיאטור הזה. כל הכבוד.

העדפתי לבטל את שלי כשהתחיל לנזול, ואחרי קריאת השירשור הזה אני לא מצטער :-)

פורסם

אלוהים ישמור, עשית לי דה ז'ה ווה לימי ה-205 העליזים. כל יום שישי בצהריים היה פק"ל פירוק והדבקת דש-בורד :lol:

אבל שים פה איזו תמונה של הדש-בורד מורכב ושלם, שנאמין שזה אפשרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האוטו נוסע מאז, נראה לי שזו הוכחה מספיק טובה לזה שזה אפשרי :D

שימו לב להבדלים הפסיכיים במחירים של החלק הפשוט הזה בין הארץ לחו"ל, זה פשוט לא נורמלי...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמה הבדל יש בין פירוק בקסארה ופירוק ב-306?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...