Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עד היום הייתי נהג של ארבעה (!) חברים טובים שלי.

אם שמים בצד את העובדה שאתה צריך לקחת יום חופש מהעבודה, מאד נהנתי מהחוויה.

אתה עוזר לחבר טוב, מרגיע אותו ואת כלתו. הרי מופעל עליהם הרבה לחץ באותו יום ואתה שם כדי לעזור להפיג את המתח.

יש רק כמה נקודות קטנות שקצת מבאסות כנהג/מלווה:

* אם אתה מגיע עם רכב וחונה איפה שאתם מתחילים את המסלול, קח בחשבון שלמחרת תצטרך לבוא לקחת את הרכב איכשהו.

* בזמן הצילומים אתה סתם נגרר אחריהם ולרוב גם סוחב להם דברים כדי להקל עליהם במסלול (המיותר) הזה של הצילומים.

* אם אתה רוצה לשתות באירוע עצמו (ברור שכן!) על אחריותך למצוא מישהו שיסיע את החתן כלה הביתה לאחר האירוע.

* יש לא מעט תחנות שאולי יצא לך לחכות ולהתייבש באוטו או ליד האוטו - סידורי פרחים, סלון כלות, צילומים וכו'.

מעבר לזה, מאד נהנתי בכל ארבעת הפעמים, יש גם זכרונות טובים, גם חוויה משותפת וגם סוג של מצווה.

בנוסף, בגלל שאתה נוכח גם בשלב הצילומים, יהיו לחתן כלה תמונות בלעדיות איתך.

בחלק מהאירועים גם מקרינים את התמונות מאותו היום על מסכים גדולים,

ככה כל האורחים יוכלו לראות שאתה הוא "זה שסמכו עליו"... :)

עריכה אחרונה על ידי Kreios
פורסם
עד היום הייתי נהג של ארבעה (!) חברים טובים שלי.

אם שמים בצד את העובדה שאתה צריך לקחת יום חופש מהעבודה, מאד נהנתי מהחוויה.

אתה עוזר לחבר טוב, מרגיע אותו ואת כלתו. הרי מופעל עליהם הרבה לחץ באותו יום ואתה שם כדי לעזור להפיג את המתח.

יש רק כמה נקודות קטנות שקצת מבאסות כנהג/מלווה:

* אם אתה מגיע עם רכב וחונה איפה שאתם מתחילים את המסלול, קח בחשבון שלמחרת תצטרך לבוא לקחת את הרכב איכשהו.

* בזמן הצילומים אתה סתם נגרר אחריהם ולרוב גם סוחב להם דברים כדי להקל עליהם במסלול (המיותר) הזה של הצילומים.

* אם אתה רוצה לשתות באירוע עצמו (ברור שכן!) על אחריותך למצוא מישהו שיסיע את החתן כלה הביתה לאחר האירוע.

* יש לא מעט תחנות שאולי יצא לך לחכות ולהתייבש באוטו או ליד האוטו - סידורי פרחים, סלון כלות, צילומים וכו'.

מעבר לזה, מאד נהנתי בכל ארבעת הפעמים, יש גם זכרונות טובים, גם חוויה משותפת וגם סוג של מצווה.

בנוסף, בגלל שאתה נוכח גם בשלב הצילומים, יהיו לחתן כלה תמונות בלעדיות איתך.

בחלק מהאירועים גם מקרינים את התמונות מאותו היום על מסכים גדולים,

ככה כל האורחים יוכלו לראות שאתה הוא "זה שסמכו עליו"... :)

זה נשמע שדווקא די אהבת להיות נהג,למרות התפקיד המעייף,כי בכל זאת,עשית את זה ארבע פעמים.

בקשר לרכב הפרטי,באמת שלא חשבתי על זה,לפי מה ששמעתי,לוקחים את הרכב שהנהג נוהג בו מההשכרה ואם המקום בתוך העיר אז אפשר ללכת ברגל עד לשם או פשוט להגיע ברכב אחר או לקחת מונית,אמנם יעלה עוד כסף,אבל חוסך הרבה כאב ראש אחר כך(לחזור אחר כך ולקחת את הרכב מהמקום שבו החנת אותו).

פורסם
אם אתה נשוי עם ילדים,לא מומלץ כי אז כל ההכנות והנסיעה לאולם נופלות על האישה.

אם אתה רווק אז תגיד לכלה להביא מלווה צעירה ופנויה ואז יותר נחמד.

מניסיון גם כנהג ב 2 חתונות וכצלם אירועים בעברי.

רק רציתי לשאול אותך,בתור אחד שהיה נהג בשתי חתונות,נהנת מהחוויה ושמחת שעשית את זה?או שהתחרטת?

אתה היית במקרה מהנהגים האלה שצופרים הרבה ברכב החתונה במהלך היום?

פורסם
צפרתי המון בעיקר בקטע של צחוקים ברכב כשאנשים מנופפים לנו לשלום

ובאופן אישי,נהנת מהתפקיד?או שהיה לך עמוס מדי במשך היום?

פורסם

היה כיף כי מדובר על חברים קרובים,קמנו בבוקר משכנו את הרכב השכור משם למלון דניאל לארוחה וקצת בריכה,משם קישוט הרכב בקטנה בהמשך להתלבש ולסלון כלות לאסוף את הכלה והמלווה ואז לאחד המקומות של הצלם בהמשך לאכול משהו קל ולא מלכלך ומשם לאולם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לי זה מרגיש קצת מעמסה כל הקטע הזה של ליווי החתן כלה בעיקר כי לרוב הזוגות המתחתנים יש יום עמוס וגדוש במקום שהיום דווקא יהיה קליל ומהנה, מה גם שכאשר יש לך "מלווה מוגדר" זה קצת מגביל אותך בכמות האנשים שתבלה איתם באותו יום.

אני בחרתי קצת אחרת- התחלתי בארוחת בוקר עם 3 חבריי הקרובים ו-2 אחיי הגדולים, משם המשכנו לבית מלון לבילויי בבריכה עד 3 בצהריים, חזרתי הביתה ונחתי לאיזה 45 דקות, התלבשתי ונסעתי לאסוף את אישתי שכבר היתה לבושה\מאופרת (עשתה הכל בבית מלון), נסענו לשעה צילומים ומשם לאולם.

את כל היום ביליתי בבת ים סמוך לביתי, בזמן שביליתי עם החברים הרכב קושט בחנות פרחים סמוכה, אישתי בילתה עם חברות שלה מהבוקר בבית מלון בהרצליה קיפוח עם מסאז'ים\בריכה וכו', התאפרה והתלבשה במלון, הצילומים היו במרינה בהרצליה, החתונה במרינה בהרצליה.

בקיצור, נטו בילוי, אפס פקקים ובזבוזי זמן, לא נרשמו צפירות, היו כמה צהלולים של משפחות ערביות שפגשו אותנו במרינה ובירכו אותנו והמון צחוקים בצילומים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא הבנתי לאן אתה חותר או חופר, new10.

אם זה חבר טוב, אז עוזרים לו במה שאפשר, בשמחה,

בין אם מדובר בניהול הזמנות, שמירת כספות, או נהיגה.

כמו שציינו לפניי, אסור לזוז מהרכב מפני שזהו מגנט לגנבים,

ועדיף שלא יהיו בו דברים יקרי ערך מלכתחילה.

המשימה העיקרית של הנהג היא להוריד מעמסה מהכלה,

שנוטה להיות פקעת עצבים ביום הזה. זה הכול. בכיף ובחיוך,

גם אם היא תתפוצץ עליך (קורה...) :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא הבנתי לאן אתה חותר או חופר, new10.

אם זה חבר טוב, אז עוזרים לו במה שאפשר, בשמחה,

בין אם מדובר בניהול הזמנות, שמירת כספות, או נהיגה.

כמו שציינו לפניי, אסור לזוז מהרכב מפני שזהו מגנט לגנבים,

ועדיף שלא יהיו בו דברים יקרי ערך מלכתחילה.

המשימה העיקרית של הנהג היא להוריד מעמסה מהכלה,

שנוטה להיות פקעת עצבים ביום הזה. זה הכול. בכיף ובחיוך,

גם אם היא תתפוצץ עליך (קורה...) :-)

אני סתם שואל מסקרנות,בתור פורום של אנשים שאוהבים ומתעניינים ברכבים,האם רוב האנשים פה יקפצו על המשימה הזאת של לנהוג לחבר בחתונה ואפילו יתלהבו מזה?או שדווקא בגלל שרובכם פה מכירים ומודעים לכל הנושא של פקקים,חניות או כל מיני בעיות אחרות(בתור כאלה שנוהגים הרבה אני מניח)תקחו צעד אחד אחורה ותמנעו מזה(אלא אם כן מדובר בחבר ממש ממש טוב)?

והאם אפשר להנות מהנהיגה ברכב עצמה למרות כל העומס?ואיזה סוגים של רכבי חתונה בד"כ שוכרים או קונים לחתונות?

כי בכל זאת,אם אתם אוהבים לנהוג ואתם תקבלו רכב שנחשב למעניין או חוויתי לנהיגה מבחינתכם,אז אולי חלקכם תתעלמו מהקטע של העומס ותזכרו את עצם החוויה של הנהיגה,בהנחה שזהאפשרי ביום שנחשב עמוס יחסית.

פורסם

קונים?? אף אחד לא קונה רכב ליום החתונה.

וכל החברים שאני הסעתי ביום החתונה גם לא שכרו במיוחד רכב. תמיד זה היה הרכב של המשפחה או של העבודה.

לשכור רכב לאותו יום זה סתם בזבוז כסף לדעתי, הרי יש גם ככה מ-ל-א הוצאות על האירוע הזה

וגם ככה אף אחד לא יזכור את הרכב איתו הגיעו החתן והכלה לאירוע.

פורסם
קונים?? אף אחד לא קונה רכב ליום החתונה.

לשכור רכב לאותו יום זה סתם בזבוז כסף לדעתי, הרי יש גם ככה מ-ל-א הוצאות על האירוע הזה

וגם ככה אף אחד לא יזכור את הרכב איתו הגיעו החתן והכלה לאירוע.

כן,עם זה אני ממש מסכים.

לשכור רכב במיוחד זה הוצאות מיותרות(ואם אני לא טועה,אלה ששוכרים רכב במיוחד גם מקבלים נהג מטעם החברה שממנה שכרו).

פורסם
לי זה מרגיש קצת מעמסה כל הקטע הזה של ליווי החתן כלה בעיקר כי לרוב הזוגות המתחתנים יש יום עמוס וגדוש במקום שהיום דווקא יהיה קליל ומהנה, מה גם שכאשר יש לך "מלווה מוגדר" זה קצת מגביל אותך בכמות האנשים שתבלה איתם באותו יום.

נכון,זה באמת נשמע כמו עומס שלא כל אחד יכול לעמוד בו.ואני גם מאוד מסכים איתך על מה שכתבת על הדרך שבה תכננת את יום החתונה שלך.כמה שפחות לחץ ובילוי עם כמה שיותר אנשים,ככה שאני מתאר לעצמי שבאמת יכלת להנות,פלוס זה שלא בזבזתם זמן בסלון כלות.

אני באופן אישי,לא יוכל לקחת על עצמי תפקיד כזה,אבל כמובן שאם יהיה לי חבר שמתחתן,לכשיהיה,אז אני אעזור לו בהמון דרכים אחרות אבל לא בנהיגה,כי זה באמת דורש אחריות די גדולה.

פורסם

לגבי צפירות וכדומה- לא צפרנו וגם לא ירינו יריות שמחה באויר, חתונה חתונה אבל לא צריך להסחף.

אם בכל זאת תחליט לצפור לפחות תעשה את זה תוך כדי שאתה צועק "פ'תח את הדלת, אני רוצה שוקולד!!!!".

גם אם כן הייתי לוקח על עצמי את התפקיד הזה(ואני לא,כי כמו שכבר אמרתי,לי הוא לא מתאים),אם הייתי יכול להימנע מצפירות לחלוטין אז זה היה מעולה מבחינתי.אני ממש,אבל ממש,לא אוהב לצפור וכמעט נמנע מזה לחלוטין.

פשוט אצלנו בבאר שבע, בכל פעם שעובר רכב חתונה מקושט,זה כמעט תמיד מלווה בהמון צפירות ארוכות וממושכות,שבעיניי מיותרות לחלוטין.

פורסם
~

קח בחשבון גם שרכב חתונה מקושט הוא מגנט לגנבים, לכן כדאי לצאת מנקודת הנחה שתהיה צמוד אליו לאורך כל היום.

מחזק.

התחתנתי לפני שלושה חודשים ביום חמישי, שהגענו סוף האירוע סחוטים למלון אפילו לא היה כוח להוריד את הקישוטים מהרכב.

גם ככה אותו יום היה מסלול ארוך שהתחיל ביציאה מהבית בקריית גת, נסיעה לאסוף את הכלה מהסלון בצומת קריית אתא, צילומים בקיסריה, חתונה באיזור ראשון לציון וסוף הערב מלון בתל אביב.

במהלך כל היום חוץ מבגדים לא היה שום דבר יקר ברכב, אז גם בצילומי חוץ לא חששנו להשאיר את הרכב לבד.

גם אני שמעתי סיפורים על שוד רכבי חתונה, לכן המתנות לא יצאו איתנו, הבאנו אותם לקרוב משפחה שגם שמר אותם אצלו בכספת במשך כל השבת (שבת חתן נעשתה בבית מלון אחרי החתונה).

ביום ראשון אחרי שכולם היו צלולים, לקחתי את כל המעטפות וספרתי אותם בבית.

מזומן ניתן ישירות לאולם, צ'קים הופקדו בבנק, אחרי שביקשתי בנקאי אישי במקום סגור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אצלי הייתה חוויה אחרת לגמרי. בשתיים עשרה החתן בא לאסוף אותי, הלכנו להסתפר, קינחנו בשווארמה (הכי טעימה שאכלנו בחיים ולא חזרה על עצמה) אצל הקוסם, חזרנו לדירה ששהיתי בה, קישטנו את האוטו בelwire.

משם נסענו עם אשתי לבית של ההורים של הכלה (היא הייתה שם עם מעצב השיער), התלבשנו, כמה תמונות ויצאנו לאולם בכיף שלנו (עם גופרו על השמשה).

חזור חזרתי במונית וגם הזוג, וכבר מצאו איזה סחי שיחזיר את הרכב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...