Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם אני רוצה לתאר לכן תקלה שקרתה לי שלשום

הרכב הוא a3 בעל גיר אוטומט לא dsg מנוע 2000 fsi

לפני יומים יצאתי מהבית והכל היה בסדר עם הרכב ועם העברת הילוכים.

קפצתי למוסך של חבר של חבר סתם וביקשתי ממנו לעשות לי כיוון מצערת כי קראתי פעם באינטרנט שאחרי ניתוק מינוס של המצבר כדאי לעשות זאת .

לבעל המוסך יש מחשב אבחון כמו במרכז צמפיונס והוא ביצע איתי את התהליך הבא .

פתיחת סוויצ ואז הוא ביקש ממני ללחוץ על הדוושה עד הסוף לחץ על כפתור על שהוא במחשב וביקש ממני לעזוב את הדוושה.

הנעתי את הרכב והתחלתי בנסיעה כשפתאום בין הילוך 2ל3 יש עלייה בסל"ד (כמו החלקה של הגיר) ואז שילוב של הילוך ה3 מתבצע בדפיקה חזקה של הגיר .

יש לציין שאם ההעברה של ההילוך מתבצעת לא ההתערבות לחיצה על הגז (תוך כדי ירידה) אין דפיקה כלל .

חזרתי אליו לתיאור התקלה והוא ביצע לי שוב ואמר לי שהוא עשה לי את הכיוון הבסיסי של המצערת ושיש לי תקלה בגיר.

אני אישית חושב שישנה אפשרות שיש תקלה במצערת עצמה

מה לדעתכם הבעיה יכולה להצביע ?

יש לציין שעד לפני הכיוון הבסיסי למצערת לא היתה שום תקלה!!

נ.ב

בסריקת תקלות עם כבל vag לא מתקבלת שום תקלת מנוע או גיר הכל נקי

התקלה הזאת היא גם בנסיעה בבוקר שהשמן קר בדיוק כמו בנסיעה שהשמן חם

עריכה אחרונה על ידי שלומי איבס
  • תוכן חדש...