Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יאיר, הטיפול הוא על כל הרכב או על אזור/ים מסוימים ברכב?

הרכב יעבור טיפול כללי אצל יעקב אלטר, העבודה תתחיל ביום א הבא עקב תיקונים מכניים שיש לי לעשות על הרכב

פורסם

חייב לציין, כל השרשור הזה מתחיל או בעצם כבר מריח כמו פרסומת סמוייה בעליל. אם לא היית רושם "יעקב אלטר" כל שניה עוד היה עובר לי בגרון, אתה יודע שגם אם תרשום יעקב, או אלטר, אנחנו נבין.

מצחיק שאתה פותח שרשור ומבקש חוות דעת, 90 אחוז מהמגיבים אומרים לך שזה יקר, ויש לך המון מקומות אחרים שכדאי לפחות לבדוק, לנסות לקבל הצעת מחיר.

אתה אומר שזה רחוק, אז מציעים לך עוד מקום שנמצא בצמוד, וגם מזה אתה מתעלם, אתה כבר נעול. אז מה "מבקש חוות דעת" פה. אתה בעצם פשוט באת לרשום שקבעת עבודה X עם בנאדם Y ובמחיר Z וזה הכל, שום ייעוץ לא היה פה.

פורסם

ההתרשמות שלי מאלטר שנויה במחלוקת.

- ראיתי עבודות דיטיילינג שלו, ואכן הוא יודע את עבודתו.

- נכנסתי אליו לעבודת PDR לאור המלצות חברים, ויצאתי מאוכזב בטירוף.

- התמחור שלו הזוי עד מאוד במרבית המקרים. PDR+ / יבגני ו-SWISSWAX גובים סכומים הגיוניים יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא נראה לי שזה פרסומת סמויה. כי עליי היא לא עושה ממש רושם חחח.

כולם רושמים פה שזה יקר בטירוף ועדיף לקחת הצעות מחיר ממקומות אחרים.

משמע אחרי קריאת השרשור הזה לא אגיע לשם גם לא לקחת הצעת מחיר אפילו, אם ביום מן הימים ארצה לעשות טיפול שכזה.

פורסם
חייב לציין, כל השרשור הזה מתחיל או בעצם כבר מריח כמו פרסומת סמוייה בעליל. אם לא היית רושם "יעקב אלטר" כל שניה עוד היה עובר לי בגרון, אתה יודע שגם אם תרשום יעקב, או אלטר, אנחנו נבין.

מצחיק שאתה פותח שרשור ומבקש חוות דעת, 90 אחוז מהמגיבים אומרים לך שזה יקר, ויש לך המון מקומות אחרים שכדאי לפחות לבדוק, לנסות לקבל הצעת מחיר.

אתה אומר שזה רחוק, אז מציעים לך עוד מקום שנמצא בצמוד, וגם מזה אתה מתעלם, אתה כבר נעול. אז מה "מבקש חוות דעת" פה. אתה בעצם פשוט באת לרשום שקבעת עבודה X עם בנאדם Y ובמחיר Z וזה הכל, שום ייעוץ לא היה פה.

אין לי שום דבר לפרסם זה נכון שההחלטה שלי היא יותר לכיוון של יעקב,

אבל כשאני יודע שליעקב יש מקום מסודר ושהוא לא מוגבל בזמן ותמיד הוא נותן מעבר למה שצריך אז בהחלט ההחלתה שלי תיהיה יותר לכיוון שלו, ובמיוחד שהוא בא לקראתי בכמה דברים וכן רצה לעזור מכל הלב.

פורסם
אין לי שום דבר לפרסם זה נכון שההחלטה שלי היא יותר לכיוון של יעקב,

אבל כשאני יודע שליעקב יש מקום מסודר ושהוא לא מוגבל בזמן ותמיד הוא נותן מעבר למה שצריך אז בהחלט ההחלתה שלי תיהיה יותר לכיוון שלו, ובמיוחד שהוא בא לקראתי בכמה דברים וכן רצה לעזור מכל הלב.

תבין כל דיטיילר שמכבד את עצמו נותן קצת מעבר למה שהלקוח ביקש כי הלקוח לא תמיד יודע מה הוא רוצה, הלקוח משלם מעט מידי ולבעל המקצוע חראם להוציא רכב עם חצי עבודה. בלי קשר כל השרשור הזה נראה כמו כל השעשועים שקשורים ביעקב. רק בריאות ופרנסה לך ולו.

האמת שזו אם כבר אנטי פרסומת. אם הייתי רואה שרשור כזה, המקום האחרון בארץ שהייתי פונה אליו להצעת

מחיר, זו הסדנא של אלטר. אבל איך אומרים עליהם, שהם רק מתחלפים...

כל פרסום הוא פרסום טוב ;)
פורסם

חברים נראה לי שקצת דברים יצאו מפרופורציה

חבר פורום רשם על הצעה שקיבל מיעקב, ושאל לטוב ולרע לא סוג של פרסומת סמויה.

אני מאמין שהוא קיבל מספר הצעות מיעקב על אופן הטיפול.

עד שלא נראה תמונות של הרכב לא נדע עם המחיר משתלם או לא!!

ולבחור שרשם שהוא לוקח מחיר שונה בין לקוח ללקוח, כי אין רכב שצריך את אותה עבודה, לטוב ולרע!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

השרשור הזה מעבר למה שכתבתי שאני חושב עליו, אם הוא לא פרסומת סמויה אז הוא בדיוק כמו השרשורים האלה בפורום "יעוץ ברכישת רכב" על אנשים שקנו רכב ורק אחרי זה מעלים שאלה לפורום האם הקנייה משתלמת.

פורסם
השרשור הזה מעבר למה שכתבתי שאני חושב עליו, אם הוא לא פרסומת סמויה אז הוא בדיוק כמו השרשורים האלה בפורום "יעוץ ברכישת רכב" על אנשים שקנו רכב ורק אחרי זה מעלים שאלה לפורום האם הקנייה משתלמת.

את יעקב לא בחרתי בגלל בעיניים היפות שלו אלה בגלל איכות העבודה שלו והתרשמות שלי מי עבודות שפורסמו בפורומים ובגלל שאני יודע שלרוב המקרים יעקב נותן תוצאות שמעל המצופה ונותן הדרכות בחינם ונותן שירות מכל הלב אז בגלל זה בחרתי בו לא פתחתי את בשירשור מי איזה פרסום שהחלטתם שאני מפרסם.

פורסם
אז מה אתה רוצה להגיד בשרשור הזה? לא ממש הבנתי ואף אחד לא הבין.

אני רציתי לשמוע מה אתם חושבים על הצעת העבודה ועל המחיר לא רציתי לפרסם אף אחד.

• תוכן חדש...