Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשתחליט לפתור את הבעיות שלך באופן דיסקרטי, אז תוכל להגיד לאנשים שלא לדחוף את האף לעניינך.

ברגע ששיתפת את כולם, אז האירוע הפך לאירוע של כולם - ולכל אחד יש זכות להגיב כראות עיניו.

חוזר על אמירתי מקודם - ועכשיו אתה גם מוסיף חטא על פשע, תתבייש.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשתחליט לפתור את הבעיות שלך באופן דיסקרטי, אז תוכל להגיד לאנשים שלא לדחוף את האף לעניינך.

ברגע ששיתפת את כולם, אז האירוע הפך לאירוע של כולם - ולכל אחד יש זכות להגיב כראות עיניו.

חוזר על אמירתי מקודם - ועכשיו אתה גם מוסיף חטא על פשע, תתבייש.

הבנתי.. אתה סתם ילד קטן שמחפש להגיד את המילה האחרונה ומחפש ריבים מאחורי המקלדת, אז צר לי לבאס אותך אני לא ילד קטן כמוך, תכתוב את התגובה האחרונה והעוקצנית, מבטיח לא להגיב על זה ככה שתצא שמח מכל הסיפור...

פורסם

מבלי להיכנס לוויכוח מי צודק או לא. (אני אגב חושב שהם נותנים שירות די בסדר +)

לכתוב בפורום דיטיילינג ש ONR מיותר? אני מפספס משהו?

פורסם (נערך)

תודה לכל המגיבים, אנסה לעשות קצת סדר .

1.ביצענו מאות משלוחים חינמיים בחודשים האחרונים ואני בטוח שכמעט תמיד לשביעות רצון מלאה של הרוכשים למרות שאי אפשר לרצות תמיד את כולם וגם אנחנו לא חסינים מטעויות, אך כמובן שלא קרה מעולם שלקוח שילם עבור מוצר ולא קיבל את הזמנתו.

2. משלוח חינם של סחורה בשווי 80 ש"ח אינו כלכלי בעליל אך אנו מאמינים שכך בונים קהל לקוחות מרוצה ונאמן לטווח הארוך.

3. הרקולס היא חברה וותיקה העוסקת ביבוא ושיווק מגוון רחב של מוצרים כאשר תחום מוצרי OPTIMUM הוא "שפיץ" פרטי שלי הנובע מאהבת תחום המוטוריקה ומהבנה שמוצרי OPTIMUM ובמיוחד ה-ONR לסוגיו הינם מיוחדים במינם.

4.לסיום, לבחור מאשקלון:

א. לצערי אני מזמן כבר לא בן 22...אני בן 56.

ב. מה שכתבתי מתאר את מה שקרה. זכותך לחלוק על דברי , אך בצורה תרבותית ולא מתלהמת

ג. אין לי עניין להתעמת עמך, ההיפך הוא הנכון. באם תחפוץ נשמח לשרתך בתחילת השבוע כמובטח

חג שמח, אבישי.

עריכה אחרונה על ידי הרקולס
פורסם (נערך)
תודה לכל המגיבים, אנסה לעשות קצת סדר .

1.ביצענו מאות משלוחים חינמיים בחודשים האחרונים ואני בטוח שכמעט תמיד לשביעות רצון מלאה של הרוכשים למרות שאי אפשר לרצות תמיד את כולם וגם אנחנו לא חסינים מטעויות, אך כמובן שלא קרה מעולם שלקוח שילם עבור מוצר ולא קיבל את הזמנתו.

2. משלוח חינם של סחורה בשווי 80 ש"ח אינו כלכלי בעליל אך אנו מאמינים שכך בונים קהל לקוחות מרוצה ונאמן לטווח הארוך.

3. הרקולס היא חברה וותיקה העוסקת ביבוא ושיווק מגוון רחב של מוצרים כאשר תחום מוצרי OPTIMUM הוא "שפיץ" פרטי שלי הנובע מאהבת תחום המוטוריקה ומהבנה שמוצרי OPTIMUM ובמיוחד ה-ONR לסוגיו הינם מיוחדים במינם.

4.לסיום, לבחור מאשקלון:

א. לצערי אני מזמן כבר לא בן 22...אני בן 56.

ב. מה שכתבתי מתאר את מה שקרה. זכותך לחלוק על דברי , אך בצורה תרבותית ולא מתלהמת

ג. אין לי עניין להתעמת עמך, ההיפך הוא הנכון. באם תחפוץ נשמח לשרתך בתחילת השבוע כמובטח

חג שמח, אבישי.

א. אני ממש לא מעוניין לקבל ממכם שירות.

ב. אני חושב שהצורה שבה כתבתי היא ממש לא מתלהמת למרות שדי מרגיז לראות על המסך שקרים מנוסחים בצורה יפה.

ג. אף פעם לא טענתי ששילמתי על מוצר ולא קיבלתי אותו, עם זאת לא ציינת בפניי שנהוג לשלם לפני קבלת המוצרים, השארת את שתי האופציות פתוחות בפניי, זה אומר שמגיע לי שירות פחות טוב ?

ד. אתה יודע לכתוב הודעות בצורה ממש משכנעת, עם זאת אני יודע את העובדות וזה מספיק לי כדי להתרחק.

מה שמרגיז אותי זה שאתה מזכיר כל פעם שהמוצר עולה X והמשלוח ובלה בלה בלה, אני לא אוהב שעושים לי טובות אז בבקשה תפסיק לדבר כאילו עשית לי איזה טובה, אני ביקשתי להזמין מוצר שעולה 90 ומשהו שקלים לאשקלון ואתה אמרת שזה עם משלוח חינם, אתה לא עושה לי שום טובה ואם אתה חושב שאתה מפסיד היית אומר מהתחלה ולא מספק לי את המוצר, כשהתחייבת תקיים.

עריכה אחרונה על ידי Reka
פורסם

Reka, חבל שאתה הופך את השרשור למסע התנצחות מול אבישי/הרקולס.

לפחות מהקריאה של השרשור, נראה שהם ניסו לפתור את הבעיה מולך.

לפעמים יש גם אי הבנה שגורמת לגרירת הפתרון, כיוון שכל צד חשב משהו אחר.

לפחות ממה שאני נתקלתי בשירות שלהם הוא היה מצוין והוגן מאוד, ואפילו שהיתה טעות

במחיר לטובתי, ולא שמתי לב בשעת התשלום, אבישי סירב לקחת את ההפרש לאחר

ההזמנה, והמוצרים סופקו במהירות וביעילות. וככה זה קרה אצל עוד הרבה מאוד חברי

פורום. תקלות קורות, עיכובים או טעויות יהיו בכל מקום, השאלה היא איך מתמודדים איתם.

ממה שנראה, ניסו לתת לך את הפתרונות האפשריים, ואתה סירבת, בגלל איזו סיבה שלא

תהיה, כולל אי הבנה של שני הצדדים. וכמו שכתב לך דורקי, ברגע שהפכת את הבעיה שלך

לציבורית בפורום, אתה צריך להבין שיש כאלה, ואולי לא מעט, שלא יסכימו איתך.

פורסם
אני מעט מאוכזב מהתוצאות שאני מקבל עם ה power clean.

יכול להיות שאני לא משתמש בו באופן נכון, אבל אני לא מצליח לנקות איתו כתמים אפילו שהם שטחיים.

ד״א, האם הוא מתאים לכל סוגי המשטחים(כולל עור)?

1. נער היטב את המיכל

2. רסס את הכתם [אם המשטח הוא ריפוד בד או שטיח מומלץ לעבור עליו עם מטלית רטובה לפני הריסוס]

3. המתן לפחות 30 שניות

4. נגב בעזרת מטלית שרוססה קלות בצורה נמרצת.

5. אפשר לחזור על התהליך אם התוצאה אינה משביעת רצון

פורסם
א. אני ממש לא מעוניין לקבל ממכם שירות.

ב. אני חושב שהצורה שבה כתבתי היא ממש לא מתלהמת למרות שדי מרגיז לראות על המסך שקרים מנוסחים בצורה יפה.

ג. אף פעם לא טענתי ששילמתי על מוצר ולא קיבלתי אותו, עם זאת לא ציינת בפניי שנהוג לשלם לפני קבלת המוצרים, השארת את שתי האופציות פתוחות בפניי, זה אומר שמגיע לי שירות פחות טוב ?

ד. אתה יודע לכתוב הודעות בצורה ממש משכנעת, עם זאת אני יודע את העובדות וזה מספיק לי כדי להתרחק.

מה שמרגיז אותי זה שאתה מזכיר כל פעם שהמוצר עולה X והמשלוח ובלה בלה בלה, אני לא אוהב שעושים לי טובות אז בבקשה תפסיק לדבר כאילו עשית לי איזה טובה, אני ביקשתי להזמין מוצר שעולה 90 ומשהו שקלים לאשקלון ואתה אמרת שזה עם משלוח חינם, אתה לא עושה לי שום טובה ואם אתה חושב שאתה מפסיד היית אומר מהתחלה ולא מספק לי את המוצר, כשהתחייבת תקיים.

ניסיתי, מיציתי.....

עלה והצלח

פורסם
1. נער היטב את המיכל

2. רסס את הכתם [אם המשטח הוא ריפוד בד או שטיח מומלץ לעבור עליו עם מטלית רטובה לפני הריסוס]

3. המתן לפחות 30 שניות

4. נגב בעזרת מטלית שרוססה קלות בצורה נמרצת.

5. אפשר לחזור על התהליך אם התוצאה אינה משביעת רצון

תודה,

האם הוא מתאים לניקוי עור?

פורסם
תודה,

האם הוא מתאים לניקוי עור?

מתאים בהחלט.

כתמים עיקשים : ללא דילול

כתמים רגילים : דילול בשני חלקים של מים על אחד של החומר.

פורסם
אבישי תודה רבה על השירות ממש ממליץ .

הזמנתי שלושה מזרקים קיבלתי וכבר מתחיל לשקול שוב הזמנה.

אחלה, תודה וחג שמח.

• תוכן חדש...