Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל חלקי הגומי והפלסטיק הפנימיים והחיצוניים, מצוין לדשבורד.

היי

קניתי בהמלצתך אופטיבונד.

אני מעוניין להשתמש בו על הדשבורד, אתה יכול בבקשה לפרסם דילול מומלץ ואופן שימוש...?

תודה רבה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא כל הנוצץ זהב. שוחחתי עם אבישי בחמישי עבור הזמנה. היה אמור לחזור אלי בחמישי - לא חזר. בשישי שלח הודעה ואמר שיתקשר לקבל הזמנה. אני עדיין מחכה...

אני כבר שלושה שבועות מנסה לתפוס אותם וכל שבוע מקבל הבטחה אחרת שהם לא עומדים בה...

זה נגמר היום כשסוף סוף ה"שליח" התקשר אליי ואמר לי שאין מצב שהוא מגיע עד לאשקלון למרות שהוא היה אמור להיות פה יום לפני זה לפי מה שאמרו לי כשהזמנתי את המוצרים...

פורסם
כל חלקי הגומי והפלסטיק הפנימיים והחיצוניים, מצוין לדשבורד.

הבנתי תודה על ההמלצה

אם מבצעים הזמנה כמה זמן לוקח לזה להגיע לרמת גן?

פורסם (נערך)
הבנתי תודה על ההמלצה

אם מבצעים הזמנה כמה זמן לוקח לזה להגיע לרמת גן?

יום ב' או ג' בשבוע הבא

עריכה אחרונה על ידי הרקולס
טעות כתיב
פורסם
אני כבר שלושה שבועות מנסה לתפוס אותם וכל שבוע מקבל הבטחה אחרת שהם לא עומדים בה...

זה נגמר היום כשסוף סוף ה"שליח" התקשר אליי ואמר לי שאין מצב שהוא מגיע עד לאשקלון למרות שהוא היה אמור להיות פה יום לפני זה לפי מה שאמרו לי כשהזמנתי את המוצרים...

* אכן ביקשת 1 ליטר של ONR אך לא הסכמת לשלם וביקשת לשלם רק בעת האספקה ולכן עד כה לא נפתחה לך הזמנה וכמובן שלא שילמת דבר !

*למרות שאין הדבר מקובל, הסכמנו לשרתך ואף להביא את החומר לבסיס הצבאי שלך [!!]

*הבהרנו לך מראש שבמקרה כזה השרות יבוצע על ידי נהג שלנו כאשר נגיע לאזור ולא עם

שרות שליחים שאינו מסוגל להגיע לבסיס צבאי ואינו נוהג לגבות תשלום בעת האספקה.

*ניסינו לתאם עמך טלפונית כאשר הנהג נסע לכיוון אך לא נענינו.

*היום הובהר לך שבתחילת השבוע נגיע שוב לאזור אך נתקלנו בכעס רב ובסירוב מצידך.

*כרגע האפשרויות הם כדלקמן :

1. להמתין לתחילת השבוע

2. לשלם מראש ולקבל עם שירות שליחים לביתך באשקלון

3. להגיע לחנות ולרכוש את המוצר

4. לוותר על כל העניין

אנחנו שמחים לשרת כל לקוח במגבלות ההגיון והזמן.

חג שמח,

אבישי

פורסם
היי

קניתי בהמלצתך אופטיבונד.

אני מעוניין להשתמש בו על הדשבורד, אתה יכול בבקשה לפרסם דילול מומלץ ואופן שימוש...?

תודה רבה

ניתן לדלל ביחס 1:1 עם מים.

יישום : בהתזה על הדש וניגוב עם מטלית מיקרו

או בפיזור על הדש או על המטלית וניגוב.

פורסם (נערך)
הייתי אצלכם היום במטרה לעשות קניה גדולה יחסית. לצערי לא היה כמעט כלום ממה שמופיע אצלכם ברשמיה

אכן מכרנו כמות יפה של מוצרי אופטימום בחודש האחרון במחירי המבצע

אך נכון להיום עדיין קיימים במלאי 23 מוצרים מתוך כ-30.

כרגע אזלו מהמלאי :

*פאוורקלין *פוליסיל *אופטיבונד 1 ליטר *פרוטקטנט לריפודי עור *מטליות מיקרופייבר *פדים

מלאי לקראת סיום :

*גלונים ONR ירוק וכחול *תרסיס ווקס *אופטיבונד באריזת 240 סמ"ק *שמפו קארוואש.

מלאי קיים :

*ONR כחול באריזת 1 ליטר ו-250 סמ"ק *ONR ירוק באריזת ליטר ו-250 סמ"ק *תרסיס אינסטנט דיטיילר *תרסיס אופטיקלין *תרסיס אופטיסיל *תרסיס היפר קומפאונד *תרסיס היפר פוליש *ספוגית פלסטלינה רגיל *ספוגית פלסטלינה אגרסיבי *תחליב פאבריק קלינר *כפפת רחיצה *פוליש 250 סמ"ק *קומפאונד 250 סמ"ק *תרסיס GPS *אינסטנט דיטיילר מרוכז 1 ליטר

*פיניש סילר *מטאל פוליש

עריכה אחרונה על ידי הרקולס
פורסם

אני מעט מאוכזב מהתוצאות שאני מקבל עם ה power clean.

יכול להיות שאני לא משתמש בו באופן נכון, אבל אני לא מצליח לנקות איתו כתמים אפילו שהם שטחיים.

ד״א, האם הוא מתאים לכל סוגי המשטחים(כולל עור)?

פורסם

* אכן ביקשת 1 ליטר של ONR אך לא הסכמת לשלם וביקשת לשלם רק בעת האספקה ולכן עד כה לא נפתחה לך הזמנה וכמובן שלא שילמת דבר !

*למרות שאין הדבר מקובל, הסכמנו לשרתך ואף להביא את החומר לבסיס הצבאי שלך [!!]

*הבהרנו לך מראש שבמקרה כזה השרות יבוצע על ידי נהג שלנו כאשר נגיע לאזור ולא עם

שרות שליחים שאינו מסוגל להגיע לבסיס צבאי ואינו נוהג לגבות תשלום בעת האספקה.

*ניסינו לתאם עמך טלפונית כאשר הנהג נסע לכיוון אך לא נענינו.

*היום הובהר לך שבתחילת השבוע נגיע שוב לאזור אך נתקלנו בכעס רב ובסירוב מצידך.

על זה נאמר - חצי אמת גרועה משקר מלא.

אדון reka - לדעתי אתה רק יכול להתבייש בהודעה שפרסמת.

אני מקווה שאתה מצליח להבין שהרווח ממכירת ליטר ONR לא מכסה את כאבי הראש שגרמת ואפילו איננו מכסה את הטרחה שבשליחה נהג במיוחד עבורך.

אבישי - כל הכבוד על השירות והסבלנות, ספק רב אם יש בארץ עוד עסק שהיה ממשיך בתנאים כאלה לנסות לתת שירות ללקוח כזה - ולא מגלגל אותו מכל המדרגות כפי שאכן ראוי שיעשה.

פורסם
על זה נאמר - חצי אמת גרועה משקר מלא.

אדון reka - לדעתי אתה רק יכול להתבייש בהודעה שפרסמת.

אני מקווה שאתה מצליח להבין שהרווח ממכירת ליטר ONR לא מכסה את כאבי הראש שגרמת ואפילו איננו מכסה את הטרחה שבשליחה נהג במיוחד עבורך.

אבישי - כל הכבוד על השירות והסבלנות, ספק רב אם יש בארץ עוד עסק שהיה ממשיך בתנאים כאלה לנסות לתת שירות ללקוח כזה - ולא מגלגל אותו מכל המדרגות כפי שאכן ראוי שיעשה.

אני ממש לא אתפלא אם אתה חבר שלו או משהו דומה, מי אמר שמה שהוא רשם בנוגע אליי זה אמת ?

כל מה שהוא רשם זה שקרים, ועובדה היא שעל כל לקוח מרוצה פה באשכול יש לפחות שלושה לקוחות לא מרוצים.

בקשר אליי -

עוד מהפעם הראשונה שהתקשרתי (שהייתה לפני חודש) הוא שאל איפה אני גר ואמר שיעשה משלוח לאשקלון, אמרתי לו שאני בבסיס בדרך מקרית מלאכי ואם הוא יוכל לעבור דרך שם זה יהיה מצוין והוא כל פעם אמר לי שאין אפשרות כזאת (אין לי שום בעיה עם זה שאין אפשרות כזאת אבל שלא ירשום שהוא היה מוכן להגיע עד לבסיס הצבאי שלי כי זה שקר.

בקשר לתשלום - עוד מהשיחה הראשונה הוא שאל אותי אם אעדיף לשלם לשליח או לשלם באשראי, הוא לא ציין בפניי שהוא "עושה לי טובה" בזה שאני משלם לשליח, הוא ציין את שתי האופציות כאפשריות אז העדפתי לשלם לשליח, עם זאת אם הוא היה אומר שנהוג לשלם באשראי לפני ההזמנה לא הייתה לי שום בעיה עם זה.

התקשרתי שוב כשבוע לאחר מכן כשלא חזר אליי ולקח שוב את הפרטים להזמנה, אמר שיגיע ביום שני, כשהתקשרתי ביום רביעי הוא אמר שהשליח התקשר אליי ולא הייתי זמין....

עבר עוד שבוע התקשרתי ביום ראשון בבוקר לבצע הזמנה, הוא לקח את הפרטים ואמר שיחזור אליי כשיהיה מול המחשב - שום טלפון לא היה, ביום שלישי התקשרתי לשאול מה קורה עם זה והוא אמר לי שהוא לא שכח והשמפו יגיע ביום רביעי, כמובן שביום רביעי שום דבר לא הגיע.

ביום חמישי קיבלתי טלפון מהשליח שאמר לי "למה ניראה לך שאני יגיע עד אשקלון.... תבין שזה עולה לי דלק והתחיל להפיל עליי את הצרות שלו שממש לא אמורות להיות ענייני - מבחינתי זה פשוט הזמנתי מוצר שאמרו לי שיגיע עד הבית במחיר X, אז דיברתי איתו והסברתי לו את המצב, הוא התחיל להסביר לי שהוא בכלל חבר של הבעלים שעושה לו טובה שעושה את המשלוחים האלה והוא עובד בחשמל או לא יודע במה הוא עובד וכשהוא הולך לעבוד באשקלון אז הוא על הדרך מביא לי את השמפו....

בקיצור - אני לא אתפלא אם זאת לא חברה רשומה וסתם כמה ילדים בני 22 שהתחילו לייבא כמה מוצרים לארץ, אין שם שירות אין סדר אין ארגון, עצם זה שהוא משקר ומתרץ לכל לקוח לא מרוצה שיש באשכול זה כבר אומר הכל, אני אישית גמרתי איתם...

ושוב אני מדגיש - הוא לא אמר שיביא את השמפו לבסיס הצבאי שלי אפילו פעם אחת, נכון שביקשתי אבל מאז זה נשאר בגדר בקשה, אז זה שהתגובה שלו מנוסחת יפה עם פסיקים ודגשים לא אומרת שהוא צודק, עצוב שיש כאלה שקרנים...

פורסם

לפי ההודעה שלך ניתן להבין שהזמנת ארגז מלא מוצרים, בעוד שכולה-כולה מדובר במיכל של ליטר ONR.

אתה יודע מה? אני בוחר להאמין לאבישי ולא לך.

מעולם לא המלצתי כאן על מוצרים של אופטימום וגם המוצר היחידי של החברה הזו שיש לי בבית (ONR) הוא לדעתי מיותר.

אבל, זכותך להמשיך ולחשוב שתמיכתי באבישי היא כי אני שותה אתו בירה בכל ערב... :screwy:

פורסם
לפי ההודעה שלך ניתן להבין שהזמנת ארגז מלא מוצרים, בעוד שכולה-כולה מדובר במיכל של ליטר ONR.

אתה יודע מה? אני בוחר להאמין לאבישי ולא לך.

מעולם לא המלצתי כאן על מוצרים של אופטימום וגם המוצר היחידי של החברה הזו שיש לי בבית (ONR) הוא לדעתי מיותר.

אבל, זכותך להמשיך ולחשוב שתמיכתי באבישי היא כי אני שותה אתו בירה בכל ערב... :screwy:

למי אתה בוחר להאמין זה ממש לא מעניין אותי, פשוט אל תגיד לי להתבייש בדברים שפירסמתי כאילו פרסמתי דברי שקר, ואם אתה לא חיכית לתגובה שלי ולא מכיר את הסיפור אל תמהר להאשים, מה גם שזה ממש לא עניינך מי צודק בעניין בנינו ואני לא זוכר שמינינו אותך לבורר, אני אמרתי את דעתי על השירות שקיבלתי ואותך זה לא אמור לעניין ואתה לא אמור להתערב, אז כל מה שאתה יכול לעשות זה לקרוא מה רשום ואם אין לך התנסות או רושם אין לך מה להגיב פה.

עריכה - רשמתי מוצרים כי היה אמור להגיע עוד בקבוק של ONR הקטן יותר, וזה ממש לא משנה אם הזמנתי מוצר בחמישה שקלים או הזמנה באלפי שקלים, היחס לא מתאים והשקרים האלה לא תורמים להם כעסק.

פורסם

כשאתה מפרסם בפורום ציבורי, עליך לצפות לכך שמבין אלה שקראו את ההודעה שלך יהיו גם כאלה שלא מסכימים אתך.

אלה החיים - תלמד.

פורסם
כשאתה מפרסם בפורום ציבורי, עליך לצפות לכך שמבין אלה שקראו את ההודעה שלך יהיו גם כאלה שלא מסכימים אתך.

אלה החיים - תלמד.

אין לי בעיה עם זה שלא תסכים איתי, אבל למה הלכת צעד קדימה מ"לא להסכים איתי" והגעת ללהאשים אותי ולהגיד לי להתבייש ?

אתה חושב שיש לך זכות כלשהיא להגיד לי להתבייש או ללמד אותי דברים על החיים ?

תפסיק לדחוף את האף למקומות שאתה לא צריך לדחוף אותו, תתעסק בעניינים שלך..

• תוכן חדש...