Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי חברים העירו שיכול להיות שאלו מים עם הרבה אבנית, יש ממה לחשוש?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מסופק.

זה לא מים שישארו עומדים על הפח היות ואתה מבצע ניגוב בסוף התהליך.

לשקט הנפשי - תקנה פילטר, עולה כמה עשרות שקלים וקונה לך שקט נפשי - אצלי עשיתי את זה כדי לשמור על הגרניק (ובחלוף השנים יש מעט סימני אבנית על החיבורים , למרות השימוש במים קרים בלבד )

M-TECH E46

פורסם
וגם מקלחת אני בספק אם זה מגיע ל 40 מעלות.

טמפ' המים במקלחת בהחלט יכולה להגיע ל-40 מעלות, אני אוהב להתקלח עם מים "רותחים" ולכן מתחיל מקלחת עם 40 מעלות ובהמשך מעלה ל-41.5 מעלות.

מקלחת "ממוצעת" זה טמפ' סביב 37-39 מעלות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רותחים לא.

פושרים? למה לא. יכולים לעזור בריכוך לכלוכים שונים כמו צואת יונים.

אתה מחכה עם לשלשת ציפורים על האוטו לנקיון השבועי / חודשי או עד שיהיה לך כח להוריד את הצינור?

ברגע שיש לך חרא של ציפורים על האוטו נגב אותו מייד כשאתה רואה אותו. אני מחזיק באוטו חומר של מג'ס באופן קבוע ומטלית מיקרו למטרה זו בלבד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
טמפ' המים במקלחת בהחלט יכולה להגיע ל-40 מעלות, אני אוהב להתקלח עם מים "רותחים" ולכן מתחיל מקלחת עם 40 מעלות ובהמשך מעלה ל-41.5 מעלות.

מקלחת "ממוצעת" זה טמפ' סביב 37-39 מעלות.

זהו שלא כל אחד כמוך.

אני ב40 מעלות מרגיש ששורפים אותי.

פורסם

שטפתי היום,לא שזו הייתה הכוונה המקורית שלי שהמים החמים יעזרו בהורדת לשלשת עיקשת ולכלוכים אבל זה היה די נחמד.

האוטו מבסוט

IMG_20150327_112729.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נצנצת את הרכב ולקחת אותו לטיול שטח?!:lol:

העיקר הוא מבסוט. אולי כדאי לשקול לכסות את הרכב בגלל האובך שבחוץ.

M-TECH E46

פורסם

הייתי צריך לצלם תמונות חדשות ליד 2 ופשפשוק :lol:

• תוכן חדש...