Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצמיגים המקוריים שהגיעו עם הספיריט 2009 ואילך (דור 2) וזהים למידות שלך הם Toyo Proxes R32. הם צמיגים מסוג Summer Premium בעלי אופי מעט ספורטיבי לא קיצוני, ואצלי הסט השני מחזיק מעמד כבר 50,000 ק"מ. רגישים ללחץ אויר, היצרן ממליץ על 33PSI. אותם הצמיגים מגיעים גם עם לקסוס IS250.

בכל מקרה, גם אני אשמח לחוות דעת ממישהו שמחזיק ספיריט עם צמיגים אחרים מהטויו במידות האלה של 205-50-17 .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557487-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%96%D7%93%D7%94-3-%D7%94%D7%90%D7%A6%D7%B3%D7%91%D7%A7/page2

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תעיז לעשות פלאשינג !!! עלול להרוס את הגומיות במנוע ומכאן לבעיות בקומפרסיה קרובה מלאוד ....

תסתכל באתר ותראה שלמישהו הלך כאן מנוע בגלל פלאשינג.

פורסם

בוקר טוב,

אם הרכב טופל המורשה אני מניח ששמו פילטר שמן מקורי ושמן איכותי שעומד בתקן של היצרן, אז המסקנה

שלא צריך לבצע פלשינג.

כי בוצע בדרך כלל נגרמת משימוש בפילטר שמן לא מקורי, שמן לא איכותי, ואיחור במועדי הטיפול.

רועי

פורסם

ירדתי מהקטע של הפלאשינג, פשוט אבצע טיפול רגיל של החלפת שמן ומסנן שמן.

יובל לא הבנתי למה נתת את הקישור לנושא שלך, אפילו לא רשמת שם איזה צמיגים שמו לך.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

יובל לא הבנתי למה נתת את הקישור לנושא שלך, אפילו לא רשמת שם איזה צמיגים שמו לך.

האמת שגם אני לא יודע חח אבל אנחנו באותה סירה וביקשו שאעלה תמונה לאיזה צמיגים שמתי... בינתיים טפו טפו הכל מעולה.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

אם אתה כל כך דואג למנוע אתה יכול להחליף שמן+פילטר שמן לאחר 7.5K קילומטר לאחר הטיפול הנוכחי, ובכך להקדים את ההחלפה ולרענן את השמן במנוע.

פורסם

לפני כשנה וחצי החלפתי תושבת מנוע ימנית(כמובן מקורית) במוסך מורשה,

העלויות היו:

תושבת מנוע - 870 ש"ח

עבודה - 275 ש"ח

המחירים לפני מע"מ, אני מעריך שמבחינת מחיר לא השתנה הרבה.

פורסם

אז היום התחלתי את היישור הקו,

התחלתי עם טיפול שכלל :

- החלפת תושבת מנוע ימנית מקורית

- החלפת מסנן דלק מקורי

- החלפת פילטר אויר מקורי

- החלפת פילטר מזגן מקורי - לצערי לאחר 60 דקות מצאנו איפה הוא ממוקם, ולהפתעתי גיליתי שאין שם פילטר בכלל .

- פלאגים לא הייתי צריך, מכיוון שבטיפול האחרון החליפו.

- החלפת שמן ברקס - Liqui Moly DOT4

- נבדקו ברקסים - תקינים

- נבדקו משולשים - תקינים

רק לידיעה, לאחר בדיקה, מסתבר שגם במוסך מורשה משתמשים בפלאשינג בכל טיפול שני,

הוצאתי טיפולים אחרונים של הרכב, ומופיע "תוסף" נאמר לי שזה תוסף פלאשינג ולא תוסף דלק.

בעיה ששמתי לב אליה,

בעצירה מוחלטת ברמזור כשאני לוחץ על הברקס, הטורים יורדים עד כמעט ה- 0 ויש ויברציות ממש קטנות, מישהו מכיר ?

מפלס המים נמוך, מאיפה רוכשים FL22?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
בעיה ששמתי לב אליה,

בעצירה מוחלטת ברמזור כשאני לוחץ על הברקס, הטורים יורדים עד כמעט ה- 0 ויש ויברציות ממש קטנות, מישהו מכיר ?

הופיע אצלי במזדות. לעיתים ניקוי בית מצערת עוזר, לא תמיד. אבל אני ממליץ לבצע - האוטו "מתעורר" לחיים.

פורסם

איפה הוא נמצא ?

מנקים עם ספריי קרבורטורים ?

פורסם

אוקי לאון,

אז איך באמת מנקים את המנוע ממשקעים ?

פורסם
איפה הוא נמצא ?

מנקים עם ספריי קרבורטורים ?

הבית מצערת נמצא בין הסעפת יניקה לבית פילטר אויר. תאורטית ניתן לנקות לבד עם חומר יעודי למטרה. אני ממליץ לתת למוסך לבצע זאת בעצמו, כולל ניקוי חיישן ה MAF וחיישנים נוספים. עלות מוערכת בכ 400-500 ש"ח, ורצוי לבצע אצל מוסך מורשה של היבואן (לדעתי). הנה לינק לסרטון שמסביר זאת:

אמנם של מזדה 6 דור ראשון, אבל העקרון זהה.

פורסם

תודה על התגובה BassDriver,

עשיתי כבר בעבר באוטו הקודם שהיה לי,

השאלה אם במאזדה, זה לא ידליק לי נורות ברכב או המחשב רכב ישתגע או משהו ?

תודה .

פורסם

בסיום הניקוי, צריך לאפס את המחשב על מנת שיתחיל ב"למידת" מיקום הפרפר בבית המצערת. לצורך כך נתק את המצבר (המינוס, החוט השחור) ל 10 דקות. הפעל אור גבוה ולחץ על הברקס על מנת לרוקן את הזרם שנותר במערכת. לאחר מכן חבר מחדש. יתכן שתדלוק נורת מנוע. כעבור נסיעה של כ 150-200 ק"מ הנורית תיכבה והמחשב למד את המיקום החדש של הפרפר. גם תצרוכת הדלק תשוב לנורמה ואולי תשתפר. אני ממליץ שתצפה בסרטון שצירפתי מההתחלה ועד הסוף - הוא מסביר כל זאת.

• תוכן חדש...