Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם כבר כואב לי הראשsmiley7.gif מהחיפושים איפה אני יכול לקנות ארבעה בולמי זעזועים טובים שיתאימו לי לרכב? אז המליצו לי על חברת monroe היא מייצרת בולמי זעזועים ספורטיביים אבל גם תחלופיים למכוניות פרטיות! אז מצאתי שתיי דגמים שהם לא הכי ספורטיבים אבל אחד מאלה מתאים לי! ואני מתלבט איזה לשים!

אז חברה בבקשה עם מישהו יכול להביא לי את ההסבר הכי מדוייק איזה מהם כדי לשים ברכב?! דרך אגב המחיר הכי זול שמצאתי ליחידה זה 400 ש"ח בדיוק ללא התקנה!

הרכב הוא טויוטה קורולה שנת 95 ואני לא נהג מירוצים והכי חשוב שלא תיפגע נוחות הנהיגה

(שלא יהיה קשיחים וכדומה)

אז מחכה לתשובות שלכם בקוצר רוח!!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...