Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרכים מסקרן - איביזה AM5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

די צפוי אבל עדיין די מעניין.

לא ציינו את התוספת לצבע מטאלי (1500 ש"ח).

קצת קשה לי להבין את התוספות הרבות שמייקרות את הרכב בצורה די משמעותית ומורידה מן הסתם מהאטרקטיביות שלו.

דווקא הדגם הערום (לבן, ללא ג'נטים ומערכת מולטימדיה) נראה באמת הכי אטרקטיבי.

מציינים בכתבה את האיכות הכללית הבינונית של הרכב ואני שואל את עצמי איזה רכב (גם ידני) איכותי יותר ונותן אבזור טוב יותר.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31986-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-AM5-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D.aspx

עריכה אחרונה על ידי rlevari
פורסם

מחיר הדגם הבסיסי זה כדי למסוך אותך לסוכנות, ושם כבר ידחפו לך תוספות אפטרמרקט זולות במחירים מופקעים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא ב80 היא דיל סביר כסופר מיני.

או כמאמר הבראבואיסיטים: ״תן לי רכב אחר, סופר מיני, חדש, אוטומטי, מנוע 1.2 טורבו, גיר 7 הילוכים 2 מצמדים, שנתיים אחריות, יבואן חרא, שהשם של היצרן מורכב מ-4 אותיות - מתחיל ב-ס נגמר ב-ט״

אין??? אין???? אז זה האוטו הכי טוב בעולם!!!!!

פורסם
מחיר הדגם הבסיסי זה כדי למסוך אותך לסוכנות, ושם כבר ידחפו לך תוספות אפטרמרקט זולות במחירים מופקעים

אני בעצמי קניתי אותה, ולא דחפו לי שום דבר , אפילו לא הציעו קודן...

חייב להגיד, שהסיקור עשתה מעין שם רע לדעתי לרכב, כאילו הוא זול מידי, פשוט מידי , כאילו שציפו להרבה יותר, וכל זה ב 80 אלף שקל, זה רכב שמיועד לשוק הנמוך לדעתי , זה לא BMW או סופרב מן הסתם..

יש לנו שתיים כאלו במשפחה, אחת רפרנרס ולי את ה AM5 , בשביל איש צעיר אי אפשר לבקש יותר בתקציב הזה..

עוד דבר שחשוב להגיד, שהם בעצם במכירה מורידים מחיר מהעלות שלהם, כשקניתי את הג'אנטים שעלו 2500, הורידו לי ל 2000 מבלי להגיד מילה.

פורסם

מסכים לגבי הסיקור השלילי. משמש אותנו כרכב שני במשפחה ומבחינתי הוא הרבה יותר נוח ומהנה לנהיגה מהקיה סיד שלנו.

כמו כן לא ברור לי הטענה לגבי

רעשי כביש ורוח בולטים. בכביש שש הרכב משייט בנינוחות כמו רכבים גדולים ויקרים ממנו בהרבה.

S60 Rdesign

פורסם

אין מה לעשות, המחיר או ליתר דיוק, הוזלה במחיר תמיד צריכה לבוא על חשבון משהו. גם את הספורטאז' עכשיו חתכו במחיר באופן רציני וגם שם הפשיטו אבזור. זאת הדרך להוזיל ולהרוויח עוד לקוחות וללקוחות שהמחיר מתאים ומוכנים לעשות פשרות על האבזור זה בטח שגם משתלם.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

חבל סתם להפריח אמירות לאוויר - בספורטאז' לא הפשיטו שום אבזור (חוץ מבקרת שיוט).

לעומת זאת, הפשיטו 400 סמ"ק במנוע.

• תוכן חדש...