Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מארה"ב רדיאטור לרכב, הזמנתי בכוונה רדיאטור סיני מארה"ב, כי המשלוח מארה"ב מגיע הרבה יותר מהר מסין.

כעבור 4 ימים ו-10 שעות מרגע התשלום למוכר ב-EBAY הרדיאטור נחת בישראל. והמכס עצר אותו מבלי להודיע לי, רדיאטור לרכב נמצא ברשימת שחרור מהיר של משרד התחבורה, מה שלא מצריך שום אישור מיוחד על מנת לשחרר אותו. והמחיר של הרדיאטור הוא מתחת ל-70$, מה שאומר שאני לא צריך לשלם עליו מכס או מע"מ אפילו לא 1 ש"ח, בקופסה של הרדיאטור הייתה מונחת הקבלה וכל האישורים על מה נמצא בקופסה, וכמה הוא עלה לי, ולאיזה רכב מתאים.

אבל בכל זאת מהרגע שהגיע הרדיאטור לארץ, החליט מכס ישראל שהוא מחזיק ברדיאטור שלי 9 ימים לפני שהוא משחרר לי אותו, 9 ימים שהוא שכב שם סתם ככה ללא שום עדכון לגבי מצב המשלוח מה קורה איתו, וזה מעצבן אותי מאוד!

הרדיאטור חצה מעל 12 אלף ק"מ תוך 4 ימים, אבל להגיע אליי מהמכס לסניף דואר שזה בערך 10 ק"מ לקח להם 9 ימים!

מה אפשר לעשות לקבל משלוח יותר מהר בפעם הבאה? למי צריך להתלונן או את מי צריך לתבוע? אי אפשר שזה ימשיך ככה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רק 9 ימים ????????????

שנה שעברה הזמנתי לקנגו תושבת מנוע עליונה.

התושבת הינה חלק לא בטיחותי ועומדת בקריטריונים של שיחרור מהיר.

התושבת ישבה במכס 5 שבועות !!!!!!!!!!

לקח מעל חודשיים עד שהיא הגיעה לידיים שלי... אתה מדבר על 9 ימים ?

אתה בר מזל תאמין לי...

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

את הסיפור של מעל חודשיים גם חבר שלי עבר, אבל חשבנו שזה בגלל שהוא הזמין חלק גדול וכבד, זה היה גל ארכובה של מנוע נדיר בישראל, ואחרי מעל 60 יום שהוא הגיע לידיים שלו, והתחיל להרכיב הוא גילה שהוא נפגע בזמן המשלוח, ולא היה ניתן לשימוש לכן עכשיו הוא משמש כמשקולת ברזל במוסך.

מה אפשר לעשות? איך אפשר לשנות את המצב הזה או לפחות לשפר אותו? זה ממש התעללות באזרח.

עריכה אחרונה על ידי maatrixx

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תשמע, בהתחשב בכמות הפריטים שמגיעה מחו"ל, 9 ימים זה זמן סביר שניתן להסתכל עליו בגובה העיניים.

5 שבועות (חודשיים סה"כ) במקרה שלי הם זמן מוגזם, אבל מה יש לנו לעשות ?

אלו משרדים ממשלתיים שרק רוצים להכניס כסף - והשירות לאזרח לא מעניין להם את הקצה של הZרת. בנוסף, הם נתונים לאורך זמן לקיצוצים בכח אדם וזו אחת הסיבות לזה שהשירות לאזרח כבר מזמן לא מעניין אותם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

9 ימים? תגיד ברכת הגומל.

הזמנתי ב 20.10 מצלמת sj4000 מבנגוד שיצאה משוודיה, תוך מספר ימים, המספר מעקב נקלט בארץ ב 16.11, משום מה החבילה עברה קליטה מחדש ב 21.12 (אולי בגלל שדיברתי עם מודיעין הדואר) וקיבלתי אותה השבוע.

כמה? כמעט שלושה חודשים מתוכם חודשיים וחצי בערך הייתה זרוקה במכס, שאגב פתחו את האריזה והכריחו אותי לשלם מע"מ לפי שווי של 100$ (המצלמה עלתה 96.3$).

פורסם

עוד הפעם אני ישאל מה אפשר לעשות? איפה מתלוננים? את מי צריך לתבוע ועל מי לאיים בשביל לשפר את המצב?

אולי נתאגד לתביעה יצוגית? בטוח שיש עוד חבר'ה שנפגעו מזה פה בפורום

• תוכן חדש...