Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה על התשובה . הגודל הנדרש של המייבש מעל 5 ק"ג , תקציב עד 1,800 ש"ח .

אם מישהו מכיר במקרה חנות/אתר עם מחירים אטרקטיבים (חנות עודפים , או תצוגה ) .

מחפש מייבש שייבש כמה שיותר מהר ולא יקרא אותי בצריכת חשמל .

עריכה אחרונה על ידי erga25

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ייבוש מהיר - אין דבר כזה.

כל מייבש כביסה הוא צרכן חשמל גדול

מומלץ להתאים את המייבש למכונת הכביסה, לדוגמא: אם מכונת הכביסה היא של 5 ק"ג, אז רצוי להתאים מייבש של 6-7 ק"ג.

יש חשיבות גם למהירות הסחיטה של מכונת הכביסה.

רצוי לקנות אחד עם חיישנים.

אתה יכול למצוא חדשים וזולים (עודפים של שנה אחורה) באולסייל (בהרצליה) או באלמ עודפים בתל אביב.

לי יש של אלקטרולוקס. תוכנית ייבוש ממוצעת לוקחת בין 2:40 ל-3:00 שעות.

פורסם

אם כך, ההמלצה שלי עומדת בעינה. מתאים בול לדרישות שלך.

תוכנית ממוצעת לוקחת בדר״כ פחות משעתיים. אני מייבש כמעט תמיד על חום נמוך (לשמירה על הבגדים) ולכן מגיע לשעתיים וטיפה עובר אותם לעיתים.

פורסם

לגבי המייבש שהציע ק-אמריקה: אז שים לב שמיכל אגירת המים נמצא בתחתית, כך שאם המייבש לא יושב על מכונת הכביסה, אז יהיה לך מאד קשה לרוקן אותו.

מה גם שהוא מהדגמים הישנים (לא שיש בזה משהו רע).

במייבש הזה הדלת היא אטומה, ובעיניי, אין כמו להסתכל על התוף מסתובב ולראות האם הגרב שנתקעה בקימורי הדלת תשתחרר. :wink:

פורסם

אני רכשתי לאחרונה לאחר המלצות רבות מייבש כביסה של גורניה, אם השם לא אומר לך כלום, תבדוק על מה מדובר, זאת טלסה לשעבר, נחשב למוצר יוקרתי ומעולה

אני מאד מאד מרוצה ממנו, תוכנית ייבוש סטנדרטית למכונה מלאה 5 ק"ג לוקחת בערך 2:10 - 2:15 שעות.

הכביסב יוצאת רכה ויבשה לחלוטין. באופן כללי ככל שהכביסה יבשה יותר, ככה המייבש יעבוד פחות ויחסוך חשמל, אז תמיד מומלץ או לבחור במכונה תוכנית עם סחיטה גדולה יותר, או פשוט לתלות את הכביסה, ולמחרת לזרוק למייבש, ואז זמן הייבוש קצר משמעותית.

אגב, מיכל המים נמצא בחלק העליון וזה סופר חשוב מה שאמרו פה, כי לך תתכופף ותשבור את הגב כל הזמן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אצלי המכונה סוחטת על 1200 והמייבש מייבש ב1:20

סחיטה של 1000 מביאה את המייבש ל 1:50-1:40 (סימנס/יקר/חישנים)

כמו כן תוודא שלמייבש יש גם אפשרות לצינור ניקוז כך שלא תצטרך כל פעם לרוקן את המגירה

ראיתי אצל חבר מייבש lg שהציג אותם תוצאות כמו אצלי שעלה לו בסביבות 2k

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מודה שלא מבין מה העניין בלהוציא את המיכל מלמטה, מעולם לא הפריע לי ולומר שזה קשה זו קצת הגזמה בלשון המעטה.

והאמת - לפי הזמנים שאומרים כאן, כנראה שהוא גם מוצלח יותר.

פורסם (נערך)

קצת מעבר לתקציב אבל רכשנו לפני שבוע עבור 2,250 ש"ח (כולל הובלה) ולאחר סקר מקיף את מייבש אלקטרולוקס הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=863048

היתרון שלו הינו הספק של 2800W וכן צריכת חשמל נמוכה יחסית (דירוג B וכ-2.5 קוט"ש למחזור ייבוש ביחס לנתונים של מעל 4 למייבשים אחרים בדירוג זה; שימו לב שמייבשים בדירוג A הינם יקרים מאוד, מעל 3,000 ש"ח ופועלים בטכנולוגיה של מיזוג אוויר, קרי מדחס אינוורטר).

הדגם קיים גם בגרסת 7 ק"ג עם דלת אטומה מה שמוזיל אותו מעט לכיוון ה-2000 ש"ח:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859844.

עד כה ייבשנו איתו מספר מכונות מלאות בבגדי כותנה עבים (קפוצ'ונים וכו') וזמן ההפעלה הינו כשעה ושלושת רבעי, על אף שמכונת הכביסה שלנו סוחטת במהירות 600 סל"ד בלבד. בגדי כותנה קצת יותר דקים (גופיות, טישרטים וכו') מיובשים בקצת מעל לשעה, בחום נמוך ("חצי שמש").

עוד יתרון הינו שהערכה המקורית כוללת את צינור החיבור לביוב ואין צורך לשלם לטכנאי כ-150-250 ש"ח עבור רכישתו והתקנתו.

שי

עריכה אחרונה על ידי שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לי יש של אלקטרולוקס. תוכנית ייבוש ממוצעת לוקחת בין 2:40 ל-3:00 שעות.

תיקון טעות: תוכנית ייבוש ממוצעת לוקחת בין 1:40 ל-2:00 שעות.

• תוכן חדש...