Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI1 VS POLO GTI ?

אוראל עמירה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכווןן להשקיע גג עד 100 אלף למכונית,

החלום היה פולו גיטיאי, אבל אין מה להשוות מבחינת האיכות של האאודי.

מה יתן תמורה יותר טובה לכסף שלי?

אני רואה שאאודי A1 2011 אני יכול להביא בסכום כזה וזה בערך אותו מחיר של פולו GTI 12

Mazda3 2014

פורסם
הפולו משמעותית יותר דינמית, ה-A1 יותר יפה. אני הייתי הולך על הפולו.

במה אתה מתכוון יותר דינמית?

הפולו אני יודע בוודאות שהיא יותר חזקה, אבל מבחינת אמינות ואיכות החומר אני בטוח שאאודי לוקחת אותה.

השאלה מה ההיתרונות והחסרונות של כל אחת ומה בסוף השיכלול יותר שווה?

Mazda3 2014

פורסם

אני אישית הייתי חושש לקנות POLO GTI בגלל שילוב ה TSI וה DSG7 . במיוחד שהוא לא באחריות.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אמרתי הכל בעצמך, הפולו תהיה זריזה יותר ומהנה לנהיגה אבל פשוטה לעומת האודי בכל מה שקשור לאיכות פנים ולעיצוב. בתור בעלים של אחד הרכבים שאתה מעוניין לקנות (A1ׂׂׂ 2011 STYLEׂׂ אני קצת משוחד ( ויכול להוסיף שהאודי לא איטית בכלל) אבל אם אתה רוצה חווית נהיגה יותר קיצונית - לך על הפולו.

פורסם
אמרתי הכל בעצמך, הפולו תהיה זריזה יותר ומהנה לנהיגה אבל פשוטה לעומת האודי בכל מה שקשור לאיכות פנים ולעיצוב. בתור בעלים של אחד הרכבים שאתה מעוניין לקנות (A1ׂׂׂ 2011 STYLEׂׂ אני קצת משוחד ( ויכול להוסיף שהאודי לא איטית בכלל) אבל אם אתה רוצה חווית נהיגה יותר קיצונית - לך על הפולו.

אין ספק שאודי יודעים לייצר רכבים איכותיים.

ממספר התרשמויות שהיו לי,לא זה המצב בA1,הרכב מאד פשוט וספרטני בפנים,למיטב זכרוני אפילו בקרת אקלים נעדרת מהרכב,וזה עוד ברכב שבעליו הזמין לא מעט תוספות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם (נערך)
אין ספק שאודי יודעים לייצר רכבים איכותיים.

ממספר התרשמויות שהיו לי,לא זה המצב בA1,הרכב מאד פשוט וספרטני בפנים,למיטב זכרוני אפילו בקרת אקלים נעדרת מהרכב,וזה עוד ברכב שבעליו הזמין לא מעט תוספות.

ברור שזו לא A5 או Q7 מבפנים , אבל אין אחד שנכנס לי לאוטו ולא התלהב. נכון, בשנתון הזה אין בקרת אקלים אבל זה הדבר היחיד ש"מכער" את האינטריור. המושבים פצצה, שילוב של ניקל בהרבה מקומות, מסך מולטימדיה, כל האורות הפנימיים הם לד לבן, דש בורד מחומרים רכים נעימים למגע,הגה עור קטן וכו').. לא יודע באיזו A1 ישבת( אני מדבר על גרסת האבזור הבכירה, גרסת האבזור הנחותה אכן עונה להגדרה "ספרטנית" ונעדרת הרבה ממה שציינתי). בכלל כל ביקורות הרכב תומכות בטענות שלי וזה אחד הפלוסים הכי גדולים של הרכב.

ראיתי שאתה נוסע בג'ולייטה, אמנם זו קטגוריה אחת מעל אבל תא הנוסעים בA1 עולה גם עליה והוא בלי ספק האיכותי ביותר בקטגוריה שלו.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

תא הנוסעים של ה-A1 הוא התחום הכי חזק שלה וזה לא מפתיע: הקוקפיטים של אודי הם מהטובים בתעשייה. רק המיני שלי מגיעה קרוב אל ה-A1 בתחושת האיכות. שאר המכוניות בסגמנט נמצאות הרחק מאחור..

:idea:
פורסם

מצטרף להמלצה על תא הנוסעים של ה-A1. הוא איכותי ומרשים, בעיקר בגירסה הבכירה והמאובזרת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בשעתו שקלתי פולו ג'יטיאיי וירדתי מהעניין לאחר שקראתי דיווחים לפיהם המנועים מוחלפים שם לפני הצמיגים...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

המנוע של הפולו יחסית בעייתי, לא כולם, אך דיי הרבה מנועים הוחלפו במסגרת אחריות ( תעשה חיפוש קצת ברשת)

תיבת ההילוכים DSG7 ידועה בבעיה של קלאצ'ים ומכאטרוניקס, תבדוק אם הוחלפו ומתי.

ממה שקראתי ברשת, צ'מפיון האריכו את האחריות של הרכבים ל-5 שנים. הכי חשוב לבדוק היסטוריה.

עריכה אחרונה על ידי edan839

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...