Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מבקש את עזרתכם במתנת יום הולדת לחבר בן 23.

יש לו בבית אקסבוקס וואן, מחשב נייד, אייפד מיני, אוזניות ביטס, סמארטפון איכותי ופחות או יותר כל האלקטרוניקה הבידורית שקיימת.

חופשה או נופש הוא לא יאהב.

תקציב 1000 שח גמיש.

מה דעתכם?

פורסם

קורס נהיגה מתקדמת/ חווית טייס ליום אחד/ יום כיף שכולל טיול רכיבה על סוסים או טיול ג'יפים, ארוחה בת זונה וסטנד אפ לקינוח/ שעון חכם/ נעליים חדשות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

1000 שקל מתנה לחבר? חבר חבר או חבר.......חבר?

:wink:

וברצינות, אפשר להיות חבר שלך?

אם הבחור חובב וויסקי והזכירו את מקאלן אני יכול לתת המלצה על בקבוק ספציפי שאני מאוד אוהב- Macallan 18 Fine Oak triple cask Matured, פגז של בקבוק ואמור להכנס בתקציב (הערה- ממש לא בקבוק להוריד בשוטים אלא בכוס וויסקי כהלכה).

מעבר לזה תן קצת כיוונים למה הוא אוהב כדי שנדע להכווין אותך אבל בגדול גם ההמלצה על מועדון חשפנות תופסת וגם כאן אני אמקד אותך- פוסיקט, אין לו מתחרים וציצים זו מתנה טובה, תמיד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מתנה לג'נטלמנים - איזו סיגר איכותית או 2 אפילו, ובקבוק קוניאק לא רע (סוג של VO או משהו כזה, לא מבין בזה כל כך). רצוי לממש בחדר עם אחו תוך כדי חבישת כובעי מגבעת ולדון על דברים בצורה יומרנית :lol:

פורסם

כל מה שהבחור הזכיר זה אקסבוקס, אייפד, ביטס, מחשב נייד, סמארטפון, אלקטרוניקה בידורית ואת זה שהוא לא יאהב חופשה או נופש...

פוסיקט דחוף דחוף

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
כל מה שהבחור הזכיר זה אקסבוקס, אייפד, ביטס, מחשב נייד, סמארטפון, אלקטרוניקה בידורית ואת זה שהוא לא יאהב חופשה או נופש...

פוסיקט דחוף דחוף

ועל זה נאמר - "תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, למד אותו לדוג והוא יישבע לכל חייו".

פורסם

פוסיקט דחוף דחוף

האמת היא שחוץ מהאקסבוקס שהוא קנה בעצמו הבחור קיבל הכל כפרס על תחרויות/בונוס מהעבודה שלו.

הוא מאוד יאהב חופשה או נופש אבל רציתי לתת לו משהו שהוא לא "חד פעמי" אלא משהו ממשי והבאתי כדוגמא את האלקטרוניקה.

למרות זאת, בסופו של דבר שלחתי אותו ואת האישה ליום חוויה והוספתי בקבוק גלן ליווט 18.

ולמי ששאל - מדובר בחבר ילדות רגיל ולא בחבר חבר :-)

פורסם

הייתי שם 500 במעטפה או תו קנייה בערך כזה + שעון איכותי..

עריכה: פירסמתי לפני שקראתי את ההודעה האחרונה, מצטער, אין כפתור מחיקה !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...