Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זו פגיעה ששווה 1960 ש''ח?!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. לפני כמה ימים הופתעתי לקבל שיחה מהסוכן ביטוח הקודם שלי. על הפרק- תביעה בגין נזק לצד ג' מלפני כחצי שנה,עת הייתי מבוטח אצלו עם רכבי הקודם.

מצ''ב התמונה של הפגיעה ברכב. האם לדעתכם הפגיעה הזו אכן שווה 1960 ש''ח כפי שתופעת חברת הביטוח של צד ג'?! ואם לא האם יש לי דרך להתנגד או משהו כזה?

2014-05-18 16.16.47.jpg

פורסם

מהתמונה ניראה שצריך סך הכול לצבוע,עניין של כמה מאות וזהו אלא מתחת לפגוש נשברו דברים שלא ניראים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

איך הם הגיעו לסכום הזה ?

יש הערכת שמאי ?

אם זה מגובה בהערכת שמאי אז הסכום אפשרי .

הערכת שמאי,פרוק והרכבה , הכנה לצבע וצבע .

הזוי אבל זו המציאות .

עריכה אחרונה על ידי איילצבי
פורסם

שלחתי להם חזרה את הטופס תביעה והבעתי את הסכמתי בתנאי שייראו לי דו''ח שמאי.צרפתי להם את התמונה. מקווה שזה יעזור במשהו.אולי בחברת ביטוח שלי תראה את התמונות ותנסה להוריד את המחיר?! ככה שאולי אשלם את אותו סכום אבל ישירות ולא כה.עצמית.

פורסם

מאוד לא הגיוני.

בסכום הזה צבעתי פגוש והתקנתי גריל קדמי חדש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זו לא עקיצה.

יש פער ענק בין עלות תיקון שאני ואתה היינו עושים אם היינו צריכים לקן נזק מכיסינו, לבין תיקון אידיאלי לו זכאי על פי חוק מי שרכבו נפגע ע"י צד ג'.

אולי זה לא אתי ולא יפה לנהוג כך, אך זו זכותו של הנפגע ויש מי שמנצל זכות זו.

כשבאים לתקן נזק תאונה, השאלה הראשונה שתישאל היא האם אתה מתקן מכיסך או על חשבון איזו שהיא חברת ביטוח. ולא לחינם.

פורסם

ואל תשכחו שייתכן והסכום כולל את עלות השמאות שנעה בין 500 ל-700 שקלים במקרה של נזק בסדר גודל כזה, וכן ירידת ערך אפשרית.

פורסם

במכה הזו שפגעו לי ברכב היה נזק של 14500 ש"ח חוץ מירידת הערך שנקבעה על 6% (הוחלפו טמבון ומכסה תא מטען ובוצע תיקון לפח האחורי שמאחורי הטמבון):

WP_20131008_003.jpg

וסתם לידע כללי, הרכב נמכר לאחר מכן הרבה פחות מ 6% ככה שהירידת ערך שקיבלתי מהביטוח לא שווה שום דבר.

פורסם

הדרישה הזו למרות היותה מופרכת מבחינת מחיר ביחס לנזק, היא סבירה לחלוטין- ואסביר:

דו"ח שמאי כ- 700 ש"ח - והדו"ח הזה מחויב המציאות למי שמתכנן לתבוע ועובד לפי הספר.

צביעה ברמה גבוהה - לפחות 800 ש"ח

תוסיפו לזה עלות זמן עבודה וקליפסים שאולי נשברו - והגענו לסכום הזה בלי למצמץ.

רק לסבר לכם את האוזן, חבר פגע בפגוש הקדמי שברכב שלו, פגוש רגיל שצבוע אפור מיטלי עם חיישני חניה מקוריים.

הביטוח שילם 2,800 ש"ח רק על תיקון הרכיב הזה שהנזק שנגרם לו לא היה שונה בהרבה מהנזק של פו"ש.

פורסם

אני לא מצליח להבין איך עובדת שיטת השקשוקה של חברות הביטוח. כל שריטה קטנה זו הוצאה של אלפי שקלים, על מה??

ארכיון הפורום שבע דוגמאות על כל מיני מכות שטוטיות שתיקונן עלה אלפים רבים של שקלים. זכורה לי במיוחד שריטה קטנה בפגוש של פולו שקיבל דוח נזק של למעלה מ 20,000 ש"ח :roll:

כנראה שבסיפור של תביעות ביטוח כולם מרוויחים ואף אחד לא עושה שום דבר בעניין.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

להבא:

לאחר המכה, יוצאים ומבררים שכולם בסדר, מתנצלים ומציעים תשלום במזומן. 200-300 שח והסיפור היה נסגר בלחיצת יד בתוך 2 דקות.

• תוכן חדש...