Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המציאות העגומה מכה בנו שוב ושוב, בכל מקום כמעט, ובעיקר בתחנות הדלק.

המכונה המשומנת היטב, שלא מפסיקה להמציא תירוצים שונים ומשונים, לגבי הנוזל היקר, מפתיעה אותנו כל פעם מחדש.

רק לפני כמה שנים בודדות, כשחבית הנפט הייתה בשיא של כל הזמנים, אצלנו מחיר ה-95 "התייצב" לו סביב ה-8 שקל לליטר.

רק לפני כמה חודשים הייתה ירידה חדה של אותה חבית נפט, אבל אצלנו היא נבלמה כשהממשלה החליטה לעלות את ה"בלו".

רק לפני ימים מספר{וגם כיום} אותה חבית עולה כבר כמחצית ממה שהיא הייתה כש - הליטר היה נמכר אצלנו 8 שקל בתחנות.

לפי חשבון {ולפי כל הגיון פשוט} מחיר הדלק כרגע מה-1-1-2015 יהיה חצי ממה שהוא היום? הצחקתם את המחוקקים.

מציאות עולמית לחוד ומציאות ישראלית לחוד. לפחות עד עכשיו.

בהרבה מדינות {נורמליות} ירידת תחירי הנפט באה לידי ביטוי בירידה במחירי הדלק בתחנות.

ואצלנו {גם} ב...אגורות!

כל תרוץ שלא יהיה{דולר,יורו, בחירות, כלכלת רוסיה, הבלו, ועוד תרוצים מצוצים מן האצבע}לא יעזרו כאן והפעם לא יהיה להם ברירה אלה להוריד את המחיר בלפחות 1-שקל לליטר! בתחנות.

כל זה קורה כשמחירי הגאלון {4 ליטר}, צונח אל מתחת ל 2 דולר! בארה"ב, בתחנות.

GasBuddy.com - Find Low Gas Prices in the USA and Canada

למי שעדיין לא איכל את מה שרשמתי, 7.7 שקל בעבור 4 ליטר דלק.

איך אפשר לעצור את ההפקרות, אצלנו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לפי מה שהבנתי, המחיר יורד ב65 אג' בסוף החודש, לא?

חוץ מזה, מה שיורידו לך כאן יקחו ממקום אחד.

חוץ מלהתבכיין על זה באינטרנט, לא אתה ולא אף אחד יעשו משהו נגד זה. אז חבל על העצבים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי בעיה אם שרשורים כאלו, זה פורום מכוניות לא פורום התבכנויות, וכותב בתור אחד

שלא במצב מזהיר.

ועוד משהו כתוב ''אל תשפוט את חברך עד שתגיע למקומו'', יכולים להלעות כאן רעיונות נכונים ואקטואלים

אבל עד שלא נשב איפה שיושבים האנשים שמחליטים קל לנו לדבר.

רועי

פורסם

למקרה שפספסת את סאגת ישראל ביתנו...זו רק דוגמה לעובדה הפשוטה - אנחנו פרה חולבת עבור "ישראל 2", מדינה בה קיימים רק מושחתים והנהנים מהשחיתות שלהם.

האינטרסים של שתי המדינות לעולם לא יפגשו. כל-כך הרבה כסף הולך לפח (או לכיס של מישהו...) וצריך לשלם על זה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הנפילה במחיר הנפט התחילה בימים האחרונים של נובמבר ולכן לא הספיקה להיכנס למחיר הדלק בדצמבר.

ב-1 בינואר בהחלט ירדו המחירים, ההערכות הן בסביבות הוזלה של 63-65 אגורות הוזלה.

חלק ניכר ממחיר הדלק (3+ ש"ח לליטר) הוא מס קבוע שלא תלוי במחיר הנפט.

בנוסף הדולר עלה.

פה יש מידע מלא על חישוב מחירי הבנזין בישראל:

http://energy.gov.il/Subjects/Fuel/Pages/GxmsMniPricesAndTaxes.aspx

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

המס הקבוע הוא בשקלים, או באחוזים מהמחיר הגולמי שלו?

לפי מה שאתה אומר כאן, לא משנה מה יהיה המחיר, יוסיפו על זה את +3 השקלים הללו בכל מקרה?

ז"א אם המחיר, לפני המיסים יהיה שקל אחד או חמישה שקלים, המס יהיה 3 שקלים עדיין?

פורסם
יש לי בעיה אם שרשורים כאלו, זה פורום מכוניות לא פורום התבכנויות, וכותב בתור אחד

שלא במצב מזהיר.

ועוד משהו כתוב ''אל תשפוט את חברך עד שתגיע למקומו'', יכולים להלעות כאן רעיונות נכונים ואקטואלים

אבל עד שלא נשב איפה שיושבים האנשים שמחליטים קל לנו לדבר.

כשתהיה{אי פעפ} מנהל פורום או בכיוון, תוכל להחליט מי יכתוב מה ואיפה. עד אז...

"האנשים שמחליטים" ,להגדרתך, בינתיים מחליטים כנראה מה שנוח להם, ולא מה שנוח לך ולי ולאחרים.

לפחות לגבי הנושא שנפתח. צר לי אם אתה מרגיש פגוע מזה, או מסכים עם "ההחלטות" שלהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז עד שהוא יהיה מנהל אסור לו להביע דעה שונה משלך?

פורסם

חיובי. הבנת.

המס הקבוע הוא בשקלים, או באחוזים מהמחיר הגולמי שלו?

לפי מה שאתה אומר כאן, לא משנה מה יהיה המחיר, יוסיפו על זה את +3 השקלים הללו בכל מקרה?

ז"א אם המחיר, לפני המיסים יהיה שקל אחד או חמישה שקלים, המס יהיה 3 שקלים עדיין?

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

****** מדוע הורדת מחירי הדלק היא מתחילת חודש? מדוע זה לא קורה מיידית? יש לי חצי טנק ועליי לנסוע הרבה השבוע כל שככל הנראה אצטרך למלא מיכל לפני ה-1 לחודש....טוב אני ימלא מיים בינתיים, רכב יכול לנסוע על מיים לכמה ימים נכון?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף שתשתין למיכל. חבל על המים.

פורסם
אנחנו פרה חולבת עבור "ישראל 2", מדינה בה קיימים רק מושחתים והנהנים מהשחיתות שלהם.

ממש לא נכון. הממשלה לא נחתה מהירח או היגרה בשלמותה מטורקמניסטן, אלא מורכבת מאותם ישראלים תחמנים וקומבינטורים, רק שבמקרה היה להם (הרבה) יותר מזל/קשרים/כסף/סתם עשו הדבר נכון במקום הנכון בזמן הנכון, והגיעו לאיפה שהגיעו.

אתם רוצים שיהיה פה כמו בשווייץ? תתחילו להתנהג כמו שווייצרים, ולא כמו תרנגולות בלול או בבונים בג'ונגל :evil:

יש סיבה שמשה רבינו הוביל את עם ישראל 40 שנה במדבר, שאפשר לחצות תוך גג שבוע גג בהליכה מאוד איטית ועצירה לקפה ושירותים כל שעה. עכשיו אני רואה שהמאמצים שלו ירדו לטימיון.

טוב אני ימלא מיים בינתיים

הממשלה מאוד תיפגע מזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כשתהיה{אי פעפ} מנהל פורום או בכיוון, תוכל להחליט מי יכתוב מה ואיפה. עד אז...

"האנשים שמחליטים" ,להגדרתך, בינתיים מחליטים כנראה מה שנוח להם, ולא מה שנוח לך ולי ולאחרים.

לפחות לגבי הנושא שנפתח. צר לי אם אתה מרגיש פגוע מזה, או מסכים עם "ההחלטות" שלהם.

שבוע טוב,

זה שיש לי דעה שונה משלך אסור לי לכתוב זאת?

לגבי הדבר השני שרשמת מי אמר שאני מסכים איתם?

אני בסך הכל אומר שאני אני מניח שגם אתם לא יודע מה השיקולים, איך מחליטים ולכן לא רוצה לשפוט אותם.

הכי קל לעמוד בצד ולהגיד תורידו.

ומתנצל אם יצאו שתי ההודעות תקיפות.

רועי

פורסם

מחירי הנפט אינם מחירי הבנזין והסולר.

יקח קצת זמן עד שמידת ההוזלה בנפט תגיע גם לבנזין ולסולר.

מחיר הבנזין נקבע לפי מחירו בסוף החודש בנמל לאווירה שבצרפת.

הדולר עלה לעומת השקל, מה שמפחית את ההוזלה שתתקבל על הדלקים

פורסם
****** מדוע הורדת מחירי הדלק היא מתחילת חודש? מדוע זה לא קורה מיידית? יש לי חצי טנק ועליי לנסוע הרבה השבוע כל שככל הנראה אצטרך למלא מיכל לפני ה-1 לחודש....טוב אני ימלא מיים בינתיים, רכב יכול לנסוע על מיים לכמה ימים נכון?

גם העלאת מחיר הדלק היא רק ב1 לחודש. תמיד העדכון הוא ב1 לחודש (או ב2 לחודש אם ה1 לחודש נפל על שבת במקרה).

יש עוד בקושי 4 ימים עד ה1 לחודש. אם לא מספיק לך מה שיש עכשיו באוטו אז תמלא רק כמה ליטרים כדי להגיע ליום חמישי עם מיכל כמעט ריק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...