Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין צורך וכוונה להשתמש בדיסקים, אז קיומה של פונקציה כזו לא תורמת לאיכות המכשיר.

מה שכן, יש דגם שנתיים קדימה באותו המחיר, MVH-X165UI, או עוד שנה קדימה וכולל דיסק DEH-X1750UB, או במעט יותר דגם מסדרה אחת למעלה, DEH-X2750UI.

פורסם

תודה על התגובות.

אני לא משתמש בדיסקים, לכן זה לא משנה לי אם זה עם דיסק או לא.

נהפוכו אני קונה במיוחד, כי במערכת המובנית באוטו שלי אין יציאות של USB ו-AUX.

ת\טום- מה ההבדל בין שני הדגמים ללא דיסק שציינת, מה זה אומר חוץ מזה שזה יותר חדש?

ובאותה נשימה, מישהו יכול להמליץ על מתקין באזור נתניה?

פורסם

ציינתי רק אחד בלי דיסק, אז אם להשוות אותו לדגם ששאלת אליו במקור, ממבט חטוף במפרטים שלהם:

- ל-165 יש תמיכה מעט רחבה יותר בשליטה ישירה באייפון או מכשיר אנדרואיד לניגון מוזיקה.

- ל-165 יש איקוולייזר 5 ערוצים לעומת ה-1450 שיש לו מקבילה ל-3 ערוצים.

- ל-1450 יש שתי יציאות למגבר בעוד ל-165 רק אחת.

- הבדלים וויזואלים קלים.

אם שאלתך נגעה לשני הדגמים עם הדיסק, אז שוב, במבט חטוף על המפרטים:

- ל-1750 יש יציאה אחת למגבר לעומת שניים ב-2750.

- ה-2750 נועד לעבודה מול מול אייפון ואנדרואיד לעומת ה-1750 שרק אנדרואיד כנראה.

אגב, אם גם דיבורית BT מעניינת אותך, אז אפשר לקפוץ לסדרה הבאה שכוללת כזו, ה-4750, בעלות של כ-560 ש"ח (או אותה סדרה וישן יותר, ה-4550 בכ-500 ש"ח).

פורסם

תודה על התשובה העניינית.

זה שינויים מאוד זניחים (כבר הזמנתי אותו מאתר גלגלים) בקטנה...

ואני חשבתי שאין דיסק זה אמור להוזיל את המחיר (מי משתמש היום בדיסקים?!)

פורסם

לא היה במלאי את הדגם הנ״ל שהזמנתי אז שלחו לי את הדגם הזה: http://al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=5930&PHPSESSID=bbbaf1dbe61f1beae

12644800db4ed92

בתוספת 30 ש״ח (363 שח)

יש לי כמובן אפשרות להחזיר את המכשיר וחקבל זיכוי.

המכשיר הזה שווה את המחיר?

או להזדכות עליו ולרכוש את מה שתום המליץ? אודה לכם לתשובה מהירה כי אני אמור לקבל אותו מחר

שבוע טוב לכולם

• תוכן חדש...