Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לאחרונה התחילו ברכב תקתוקים אשר בלחיצה על הקלאץ הם פוסקים,

כמו כן גם בניוטרל שהרכב במצב עמידה נשמעים תקתוקים והם פוסקים בלחיצה על הקלאץ.

התקתוקים לא חזקים אך נשמעים בבירור בשבוע האחרון, אשמח לדעת מה דעתכם או מה לדעתכם הכיוון.

הרכב הוא פולו 1.4 שנת 2001 75כס. כמו כן טיפולים בזמן.

תודה.

פורסם (נערך)

כמה ק"מ עבר הרכב?

התקתוקים מתגברים עם מהירות הרכב?

הייתי מנחש שזה מהגיר ולא מהמנוע -

עריכה אחרונה על ידי MoonKnight

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

צודק, לאחר בדיקה שעשיתי התיקתוקים אכן מהגיר.

והם לא מתגברים אולי ממש בקטנה, הרכב עשה 165 אלף, טיפולים בזמן ולפני חודשיים עשיתי טיימינג אצל מוסך רון

ובדקו מפלס שמן גיר והיה תקין.

פורסם

קראתי פה שלא ממליצים להחליף מייסבי גיר, שכבר עדיף להביא גיר מפירוק וזה יוצא יותר זול זה נכון?

אגש מחר למוסך ואעדכן, ממש מקווה שזה משהו קליל ולא הלך גיר.

תודה.

פורסם

חברים צריך בוודאות שיפוץ גיר זה מה שנאמר לי אצל מוסך רון הם יכולים לקבל אותי רק ביום רביעי,

בכל מקרה נסעתי היום האוטו נכבה בנסיעה ונדלקה מנורה של לחץ שמן, בנוסף הטורים לא מגיבים בגלל ונשארים על 0,

עכשיו יש גם בעיה במנוע או שזה סימנים שהגיר הלך טוטאלוסט? עודה מכה נשבר לי!!

פורסם

4000 שח נשמע מעט יקר בהתייחס לעובדה שניתן להביא גיר כזה מפירוק סביס ה 1000-1500 שח. עבודה יכולה לנוע סביב ה 500 שח פלוס מינוס. לגבי נורת לחץ השמן צריך לבדוק גם את העניין הזה כי אין קשר לגיר.

• תוכן חדש...