Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב פתאום שכשאני בניוטרל, ומעלה סלד יש קפידה כזאת שמרגישים מהידית של ההילוכים , וכשלוחצים ברקס מרגישים אותה שוב (טיק קטן כזה מהידית עצמה) - זה גיר רובוטי, רגיל לרעשים הרגילים מהזרוע הרובוטית, פעם ראשונה שאני שם לב לידית הילוכים.

שאלה טפשית, אבל זה אמור להיות?

פורסם

לי יש תופעה (חוץ מהחריקה בגיר הרובוטי בין הילוך שלישי לרביעי שאני לא יודי מה זה ) שאני מכניס לרברס לפעמים לוקח לו כמה שניות עד שנכנס(כאילו מצפצף כזה על N ) אבל לא תמיד וזה רק ברברס , את הקלאץ החלפתי לפני 8 חודשים , זה תקין?

פורסם

תקין. הרוורס נכנס כ"שן מול שן" ולפעמים הקלאץ' לא מצליח להשתלב בניסיון הראשון. אם זה קורה לפעמים בהתנעה של הבוקר זה תקין. אם זה קורה כל הזמן בכל התנעה גש למוסך.

חוץ מזה, בספר הרכב למיטב זכרוני רשום שלא תמיד התיבה תצליח לשלב לרוורס בניסיון הראשון וזה תקין.

פורסם

ב-C3 פיקאסו, הרוורס תמיד נכנס. אף פעם לא עשה בעיות. נשמע כאילו טויוטה ידעו שיש בעיה בגיר מראש.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כן זה רק בהנעה בבוקר , ולא תמיד .. אז הרגעתם אותי .לגבי החריקה יש לי פגישה עם נציג טויוטה בישראל בעוד שבוע במוסך מורשה שהוחלף שם הקלאצ , אני טוען שזה מהקלאץ שהוחלף הם טוענים שזה מהגיר שנקרא מצב סינכרונייז , נראה מה יוחלט בסוף.

פורסם

רובוטי דומה לידני, גם בידני אני זוכר שלפעמים לא הייתי מצליח להכניס לרוורס, בעיקר כאשר הרכב היה בשיפוע, לא משהו קריטי, זה תמיד היה נכנס בפעם השנייה.

פורסם

למה במוסך מורשה אחד אומרים לי שכדאי להחליף שמון גיר ולשים תוסף , ובמוסך מורשה שני אומרים לי שזה יכול לעשות יותר גרוע ולא מומלץ ע"פ הוראות יצרן להחליף בכלל שמן גיר.

פורסם
אם השתלטת לי על השירשור ונכנסת כשותף, תשתתף גם בעלויות הארנונה - 50%. :-) חח

חחחחחחחח צודק..

מאז שקניתי את הרובוטית הזאת רק צרות .

יש לי עוד שאלה האם להאמין למד דלק הדיגיטלי הזה , לפי היצרן הרכב אמור לאכול 12.5 לליטר , אבל לפי המד דיגיטלי הזה אתה שם נגיד 30 ליטר ואז הוא רושם לך שנשאר לך לנסוע 310 קילומטר משהו כזה .

וככה הוא יורד לפי הקילומטר הזה .

פורסם

נרשם כאן בעבר לא פעם ולא פעמיים-ישנה הוראה של היצרן להחליף שמן גיר בגיר הרובוטי כל 4 שנים או 60 אלף ק"מ. שיגידו מה שהם רוצים במוסך, ישנה הוראה כתובה.

הם גם לא יודעים לגבי איפוס גיר באופן שוטף :roll:

תוספים לשמן הגיר אסורים לשימוש ומותר להשתמש בגיר הרובוטי בשמן מקורי טויוטה 75W API GL 4 LV.

לגבי מד הדלק הדיגיטלי-לא מומלץ להסתמך עליו בלבד כי הוא מבצע אומדן. מדידת צריכת דלק בצורה נכונה כבר הוסברה כאן בפורום פעמים רבות.

דעתי האישית היא שהגיר הרובוטי אמין ומהנה לנהיגה אם יודעים איך לטפל (ולנהוג) בו כמו שצריך.

פורסם

צריכת הדלק של הקןרולה ב90 אחוז בינעירוני היא בערך 15~14.5 קילומטר לליטר ,אני מודד מתדלוק לתדלוק באןפן קבוע .

המד הדיגיטלי של המרחק הנותר לא מדויק בכלל בקורולה.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...