Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש עכבר איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מזה חצי שנה אני משתמש בMicrosoft 3500 mouse שרכשתי ב99 שח וציפיתי ממנו להרבה בגלל טכנולוגיית הבלו טרק של מייקרוסופט. ציפיות לחוד כמו שאומרים, העכבר מרוקן סוללה כל חודשיים-שלושה ומפוצץ בתקלות. ייאמר לזכותו שהוא די נוח. משום שאין לי זמן להתעסק עם נוהל האחריות הלא פחות ממגעיל של באג (שלח למעבדה, חכה עד 30 יום) אני מחפש עכבר שיחליף אותו.

יצא לי לשחק בlogitech mx anywhere (אני מניח שהוא נקרא anywhere כי הוא אמור לעבוד על כל משטח?) ואהבתי אותו מאוד. מה דעתכם?

התקציב הוא עד 400 שח גמיש

חשוב שיעבוד על בד (אני משתמש בו במיטה)

רצוי לא מייקרוסופט ואם כן אז לא בייבוא של באג

מעדיף קטן ולא מפלצות כמו logitech m705

פורסם

מה הדרישות שלך?

אני משתמש ב-Mocrosoft Wreless 2000 כבר למעלה מ-6 שנים בלי בעית מיוחדות. 2-3 זוגות סוללות בשנה, כיון שאני לא מכבה אותו אף פעם. מדובר בעכבר בסיסי אבל מבחינתי עושה את העבודה היטב. ניסיתי אותו עכשיר על השמיכה - שום בעיה.

ד"א - כבר שנים רבות שאני משתמש בעכברי $M בלי שום תלונות, והעכברים חיים הרבה שנים.

יש בבית גם עכברי לוג'יטק, אחד הבנים משתמש ב-MX518, נדמה לי השלישי שלו (חיי העכבר סביב 3-5 שנים, מדובר בעכבר חוטי), לגבי האחרים קצת קשה לי לומר לך כיום שאיני עוקב אחרי ההחלפות שלהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע אם זה נחשב גדול מידי בשבילך, לאחר שימוש בשנים האחרונות בG5 ואחר כך בG500 (שסבל מסתבר מבעיה ידועה בכפתור השמאלי, לחיצה אחת מתורגמת לשתי לחיצות, מטריף!)

רכשתי בבלאק פרידי האחרון את הG700S ב50$ משלוח עוד 16$ ואני מאושר ממנו עד הגג.

נוח מאוד ביד, כפתורים במיקומים הנכונים קלים מאוד לתכנות, אלחוטי וגם חוטי, פשוט עכבר תענוג.

שני חסרונות ששמתי לב אליהם, הראשון, אין אפשרות להוסיף משקל מה שהיה אפשרי בקודמים. (לא חסרון מבחינתי, המשקל מצויין, אבל אולי יהיו כאלה שזה כן חיסרון)

השני הוא זמן העבודה במצב אלחוטי, בקושי 12 שעות רצופות וכבר צריך להטעין שוב.

מצד שני, אתה יכול להשאיר את כבל הטעינה מחובר כל הזמן.

בקיצור, ממליץ בחום, מקווה שלא עלה המחיר יותר מידי מאז.

פורסם

G400S. אני מאוד מאוד מרוצה ממנו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מציע לך לפנות לשירות לקוחות בטלפון\בפייסוק של באג. בד"כ מוצרי מייקרוסופט מוחלפים במקום ללא שליחה למעבדה. וגם אם כן זה עד 10 ימי עסקים ולא 30.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

גם לי יש את העכבר שיש לך והוא עובד אצלי תקין כבר חצי שנה

לגבי באג זה עד 14 יום במעבדה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

מה אתם מציעים לו עכברי גיימרים (ואני אומר זאת כבעל m705 וכבעל G700s)??

הוא ציין שהוא מחפש משהו שלא מפלצתי כמו m705, ואתם מציעים לו מפלצות שהm705 נקרא קומפקטי לידן? [emoji15]

לפות"ש, אין לי כ"כ מה לייעץ לך, כי אחרי 5 שנים עם מיקרוסופט 5000 BT, עברתי ללוג'יטק לפני שנתיים. המיקרוסופט קשה להשגה כיום (הייצור הופסק) ובגלל שלא מצאתי משהו ראוי מבית מיקרוסופט באותה התקופה, בחרתי בm705.

אני יודע שהוא גדול יותר (בטח ביחס ל5000 שהיה לי), אבל לא הייתי פוסל אותו. אחרי שמתרגלים לגודל שלו, קשה לחזור אחורה.

לגבי שאר דגמים, שהוצעו ושהצעת, אין לי נסיון. הכי טוב- קרא סקירות באמאזון על העכברים שאתה מתלבט לגביהם. יש המון חוות דעת על ציוד היקפי למחשבים, ובפרט על עכברי מחשב נפוצים.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

http://www.aliexpress.com/snapshot/6342362832.html?orderId=64587875423521

לא יודע אם תצחקו או תבכו, שנתיים אני עם עכבר של מייקרוסופט המחשב מחובר לטלויזיה 37 אינץ' אני במרחק 3 וחצי מטר ממנה העכבר לא קולט טוב, החלפתי מיקומים למוח ומה לא העכבר נתקע כל פעם עושה טובה שהוא קולט ולא קשור לבטריות, הגיע הזמן להחליף, חיפשתי עכבר עם לחצני צד כמו שהיה לי כי אם אני גולש אני נותן לחיצה עם לחצן צד אני מפעיל ומבטל את הזכוכית מגדלת, מצאתי את העכבר הזה ועם תוכנה שנקראת X-MOUSE אפשר לתכנת את הכפתורים למה שתרצה, העכבר נוח והקליטה מטורפת, אני שוכב המיטה שמתי עליו שמיכה לבדוק והדבר הזה קולט כמו גיבור.

פורסם

לאחרונה קניתי לוג'יטק M560, ואני מרוצה ממנו עד כה.

גם נוח, גם נעים, גם שלושה כפתורים ניתנים לתכנות+גלילה דו מימדית.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

חברים תודה רבה לכולם על התגובות.

בסופו של דבר קניתי Logitech MX anywhere דרך מקום העבודה ב150 שח. באמאזון מצאתי ב30$ אך תוספת משלוח הפכה את העסק ללא כדאי.

הייתי מוכן להשקיע יותר אך לא מצאתי עכברים קטנים בטווח הזה.

חייב להגיד שהעכבר מעולה. קודם כל בהשוואה למייקרוסופט 3500 הוא משמעותית כבד יותר אך לא כבד מידי וזו תוספת מבורכת.

אין לו אור מציק בתחתית (בניגוד לms שהיה לו אור כחול מסנוור) וכפתור הon/off מאוד נוח ונראה איכותי.

גלגלת אמצע - מדהים! לחיצה באמצע הגלגלת משנה את התחושה מפידבק דמוי גלגל שיניים בגלילה לפידבק "חלק". קשה לתאר במילים אבל הופתעתי מאוד.

בנוסף קיים כפתור קטן מתחת לגלגלת שמבצע את הפעולה שלחיצה על גלגלת אמצע מבצעת בכל עכבר אחר.

כפתורי הצד וכל העכבר עצמו עשוי מחומרים מאוד נעימים למגע.

סוללה - בעכבר הנל מקום ל2 סוללות AA בניגוד לאחת בעכבר הקודם. מקווה שחיי הסוללה יהיו יותר טובים.

הפריע לי שלא קיימת "גבעה" על העכבר כמו במייקרוסופט אבל בשורה התחתונה אני מאוד מרוצה.

העכבר מחובר אלחוטית לטלוויזיה שמחוברת למחשב והשימוש בו הוא על מיטה לכן היה מאוד חשוב שהעכבר יעבוד על בד ללא בעיה. להפתעתי עובד יותר חלק ומהר מהמייקרוסופט שמתדהר בטכנולוגיית בלוטרק.

תודה רבה לכולם על העזרה.

• תוכן חדש...