Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אשמח לעזרתכם בדילמה לרכישת שני רכבים.

כרגע יש לי מיצובישי סופר לנסר 2005 שאוכלת 1:10.

לאחרונה עברנו לגור במקום מעט מרוחק ועל כן אנו צריכים שני רכבים.

דרישות:

רכב 1 :נסיעה של 50-60ק"מ ביום רכב משפחתי שיכול להכיל 2 כסאות תינוק.

רכב 2 : נסיעה של 50ק"מ ביום ולפעמים גם יותר. בעדיפות משפחתי אבל גם סופר-מיני מתקבל על הדעת.

שני הרכבים עושים מסלול דומה כל יום - נסיעות לחיפה וחזרה מאזור עכו - יש את העלייה של חיפה שמאמצת מאד את הלנסר כיום ולכן צורכת המון דלק.

חשוב שיהיה חסכוני מהסופר לנסר! כי אחרת עדיף להשאיר את הלנסר בתור רכב 1.

סה"כ סכום שאני מעוניין להוציא על שני הרכבים יחד (כולל כסף מהמחירה) הינו 100K.

ממה שהסתכלתי קצת בפורום ובאינטרנט, ג'טה 2008-2009 TSI 1.2/1.4 מתאימה מאד גם לרכב 1 וגם ל2. הבעייה שאין הרבה במחירים הנ"ל ובק"מ סביר.

אשמח להמלצות/חלופות.

תודה.

פורסם

כל עוד הלנסר משרתת אותכם נאמנה ולא עושה בעיות עדיף להשאיר אותה מאשר להשקיע ברכישה של רכב חדש יותר שיתן עוד 2 ל' לק"מ ויקח לו זמן רב מידי כדי להחזיר את ההשקעה.

מצב כזה משאיר לך אפשרות להשקיע קצת יותר ברכב הנוסף ולשמור את העודף ליום שבו הלנסר תדרוש החלפה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

במחשבה שנייה, מורזילקה, יש צדק בדבריך. אם אנחנו מדברים על רכב שעושה 1:14 זה מחזיר את עצמו אחרי 6 שנים - לא משתלם.

ובכל זאת איך הגטה עם הנתונים שתיארתי? כדאי?

פורסם

הרכבים המשפחתיים היחידים שאפשר לקבל מהם צריכת דלק של 1:14 הם רכבי דיזל או רכבים היברידיים.

אגב, אפשר לקנות רכב אחד חסכוני וטוב ב75-80 אלף ש"ח, ואת שאר הכסף לשים בבנק ולשמור אותו לצורך החלפת הלאנסר בעתיד + לשים בצד כל חודש עוד כמה מאות שקלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חזרה לשולחן הדיונים.

נסעתי בפולו, היה לי קטן מדיי ופשוט מדיי מבחינת אבזור.

יש לי הצעה של גטה 1.4 2011 60אלף קמ ב73000₪ אבל עדיין הרכב יחסית משעמם בפנים. אני מחפש משהו יותר מאובזר. אולי לרדת בשנה-שנתיים ולחפש רכב שנראה ומרגיש יותר טוב. אני אשמח גם להצעות לרכיבי מנהלים בטווח המחירים הנל (עד 75 אלף)

פורסם

אם אתה כבר מגיע לאיזור ה-75-80 לך על פלואנס דיזל מליסינג ותקבל רכב מרווח עם צריכת סולר של קרוב ל-1/20.

לא מבין מאיפה הבאת את היציאה של "רכב מנהלים" אם ברצונך לחסוך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם אתה כבר מגיע לאיזור ה-75-80 לך על פלואנס דיזל מליסינג ותקבל רכב מרווח עם צריכת סולר של קרוב ל-1/20.

לא מבין מאיפה הבאת את היציאה של "רכב מנהלים" אם ברצונך לחסוך.

לא יודע אם לחסוך זו המילה הנכונה. אין לי בעיה לרדת בשנתון לטובת רכב שהוא יותר מפנק מהסטנדרט.

פורסם

אני נוהג על פולו 1.2 חדשה. עושה 3 פעמים נסיעות בשבוע נסיעות מקרית אתא לעכו עם ממוצע של 5.3\100 מגובה בתמונות. זה ממוצע מדהים. ממליץ בחום על 1.2 TSI. חיסכון גדול.

פורסם

דיזל תהיה בחירה נכונה, זמינות כוח מאוד טובה בכל מצב ובעיקר בעליות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ו מבחינת היצע רכבים, חוץ מהפלואנס דיזל שמאד קשה למצוא עם נתונים טובים, איזה עוד רכבים במחירים סבירים יש?

פורסם

גם משפחת הTDI של קונצרן VAG יכולה להיות טובה, הTDI משודך לגיר DSG6 שמציג אמינות גבוהה לעומת הDSG7 שיש ויכוח על אמינותו בפורום,

נסה לחפש ג'טה או אוקטביה, עם זאת קשה לי להאמין שגם אותן תמצא עם ק"מ סביר.

• תוכן חדש...