Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחר אני צריך להחליף ברקסים (רפידות) מקדימה .

עכשיו השאלה שלי האם לעשות גם חריטה על הצלחות ? האם זה נחוץ ?

וכמה אמורים לגבות עבודה על החלפת הברקסים ?

תודה מראש .

פורסם

כן חרטו בעבר לפני כ 35 אלף קילומטר .

למה זה מומלץ לחרוט על הצלחות ?

ואם חרטתי בעבר עדיין אתה ממליץ לחרוט עכשיו ?

פורסם

מה מותר עד פעמיים לחרוט על הצלחות ?

איך מתבצע החריטה בדיוק ? האם כל מוסכניק יכול לחרוט על הצלחות ?

ושוב אני שואל אם חרטתי בפעם האחרונה שהחלפתי רפידות לפני 35 אלף קילומטר , מה אתה ממליץ לי לעשות לגבי החריטה ?

אני שואל כי אני לא רוצה שיעבדו עליי סתם במוסך, יכול להיות שאני לא צריך ויגידו לי שצריך...

תודה על העזרה.

פורסם

מוסיף מעט:

האם ידוע לך אם הצלחות איכותיות או זולות?

האם ישנן או היו רעידות בזמן עצירה (שמעידות על עיוותים בצלחות).

הצלחות נשחקות עם הזמן ומקובל בכל החלפת רפידות לחרוט את הצלחות (או להחליף). מקובל לחרוט עד פעמיים צלחות, אבל יותר מדוייק - יש הגדרות של היצרן עבור עובי מינימלי של הצלחות המאפשר חריטתן, וצריך למדוד את העובי בכמה מקומות, ולוודא שאין הבדלים שפוסלים את הצלחות מחריטה.

על חריטת זוג צלחות מקובל לגבות עד 120 ש"ח. על העבודה אני מעריך: עד מחיר שעת עבודה. זאת עבודה מאוד פשוטה שכוללת פירוק גלגלים, קאליפרים, ניקוי והחלפת רפידות. לפעמים המוסך מרוויח גם ממכירת החלקים, כך שההכנסה כפולה.

פורסם

לשכן שלי עם מגאן 2008 חרטו פעמיים או 3 והצלחת הייתה גמורה.

השיטה הכי טובה שתגיד למוסכניק שלך שיבדוק את עובי הצלחות שלך,

תדאג שיבדוק ב-3 נקודות שונות.

עריכה:

אני רואה שאילי הקדים אותי.

רועי

פורסם

הצלחות שיש ברכב זה הצלחות המקוריות מהחברה .

אני עכשיו עושה טיפול 60K

ב 30K החלפתי רפידות ועשיתי חריטה .

השאלה מה עכשיו אני אמור לעשות ? להחליף לגמרי את הצלחות,לעשות חריטה על הצלחות, או שפשוט לא לגעת בצלחות ולהרכיב את הרפידות וזהו ?

• תוכן חדש...