Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני שם לב להבדל משמעותי של ביצועי המנוע בהתאם למזג האוויר שבחוץ. כאשר חם מרגישים שביצועי הרכב פחות טובים, קשה לו יותר לסחוב ולהאציץ, מנגד, כאשר מזד האוויר קריר יותר ונעים, לדוגמא בערב או לפנות בוקר הרכב מרגיש הרבה יותר טוב, באמת שנוסע כמו שד.

כיוון וניקוי קרבורטור בוצע ביום העצמאות אצל צביקה.

אני יודע שטמפרטורת יניקת האוויר משפיעה על הביצועים, השאלה מה הפתרון? האם שוב כיוון קרבורטור יעשה את העבודה? הרי תמיד יהיה חם יותר או קר פחות ותמיד זה ישפיע על הביצועים לא?

האם יש דרך לצנן את האוויר הנכנס לקרבורטור?

אשמח להחכים יותר בעניין, ההבדל הוא מאוד משמעותי אם אני נוהג ב5 בבוקר או ב2 בצהריים.

תודה!

מדובר בסובארו טנדר 94.

עריכה אחרונה על ידי yoni_yoni
פורסם

ברכבים עם מגדשי טורבו יש בדרך כלל מצנן בניים שתפקידו לקרר את האוויר הנכנס .

אוליי התקנת מצנן כזה בין פילטר האוויר ליניקה של הקרבורטור יעזרו לך בהורדת טמפרטורת האוויר.

אני בספק אם מצנן כזה יתן הבדל משמעותי במנוע אטמוספרי , ברכבים גודשים זה די משמעותי .

פורסם

אינטרקולר נועד לקרר את האוויר שהתחמם אחרי דחיסה ומגע עם חלקי הטורבו החמים, המקסימום שהוא יכול במצב אידיאלי זה לקרר את האוויר לטמפ' הסיבה בחזרה. אינטרקולר הוא מחליף חום אוויר/אוויר. אוויר שבא מהטורבו מתקרר על ידי אוויר חיצוני.

מנוע אטמוספרי יונק בכל מקרה אוויר חיצוני בטמפ' הסביבה, ולכן אינטרקולר לא יתרום כלום.

פורסם

אתה יכול לשים פילטר פתוח ולמקם אותו עם צינור בקידמת הרכב כך שיקבל אויר קר בזמן הנסיעה אבל זה לא שווה את ההתעסקות כי בטסט יציקו לך וזה גם יעלה לא מעט, אני מציע לך לא לשנות כלום, תהנה מהרכב הזה כמו שהוא,עם המגבלות והיתרונות שלו, חבל לחרבש אותו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...