Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמכם הסליחה, את הלינק שכחתי לצרף, המחירים שם כמעט שלא יורדים מתחת ל-2 מליון ש"ח, בגלל זה שאלתי בצורה כזו,

אני יודע היכן השכונה ממוקמת.

http://www.yad2.co.il/Nadlan/sales.php?City=%E7%E9%F4%E4&Neighborhood=%F8%EE%FA%20%E7%EF&HomeTypeID=&fromRooms=&untilRooms=&fromPrice=&untilPrice=&PriceType=1&FromFloor=&ToFloor=&Info=

so far so good so what

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בבוקר עד 8 אין פקקים מיקנעם לחיפה. יש בכיוון ההפוך.

כשתחזור אז החל מ17 יש עומס ביגור של 15-20 דקות.

בדקתי גם את עתלית. יש שם שכונות חלשות מאוד ולא הייתי חושב על זה, אלא אם אני רוצה להיות מבודד לחלוטין בשכונות הטובות שגם יש שם. כרגע אין שם סופרמרקט אפילו.

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

לפני כשלוש שנים רכשתי דירת 100 מ"ר ארבעה חדרים בשכונת הגגות הירוקים (שנחשבת לשכונה חדשה וטובה) במחיר של מיליון ו-70 אלף.

כיום הדירה הזאת שווה בין 1.2 ל- 1.28 מיליון (תלוי את מי שואלים).

אם אתה רוצה אני מוכן למכור לך את הדירה שלי ב- 1.5 מיליון :-D

כאחד שעושה יום יום את הקו יקנעם - חיפה אני יכול לספר לך שאין עומס משמעותי בבוקר (רק בירידה מכביש 22 לעיר התחתית - צוואר בקבוק - מקסימום חמש דקות עיכוב).

בערב כשאני חוזר (באזור 16:30) אכן יש עומס בין יגור לעמקים והוא מהווה עיכוב של כ-15 דקות.

מה שכן, אם אתה יוצא בדיוק בשעה שמונה מהבית תהיה לך בעיה ביציאה מהעיר.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם (נערך)

איל - אתה גר בחיפה? באיזה שעות אתה עושה את הדרך ליקנעם וחזרה, וכמה זמן היא אורכת?

אני חייב לומר שאני יוצא מהגרנד קניון סביב 07:15-07:20 ויורד דרך נחל הגבורים (נוסע לכיוון הקריות), נדיר ביותר שממתין יותר מרמזור אחד ליד בפניה ימינה לכיוון גשר פז, וכך גם ברמזורים בהמשך (בדרך כלל עובר בלי לעצור כלל, לעתים ממתין רמזור אחד קצר). אשתי נוסעת ליקנעם בערך 10 דקות יותר מוקדם, ועד כמה שאני יודע בהלוך היא מדווחת על לא יותר מעומסים. בחזור - בסביבות 16:00-17:00 - יש לעתים עכוב משמעותי בכביש 70/75.

epiphone - אנשים דורשים מחירים לא ריאליים. אישית ממש לא התלהבתי מהדירות שראיתי לפני שנתיים ברמת חן, בודאי לא ברמת המחיר שנדרשה שם. אפשר היה לקנות דירות יותר גדולות בשכונות יותר נחשבות תמורת סכומים דומים ואף נמוכים יותר אבל, כאמור, הקשר בין המחירים ב"יד 2" למחיר בו נסגרת העסקה מקרי למדי. עדיף לבדוק את המחירים באתר רשות המסים או "מדלן", כאשר יש טווח גדול מאד במחירים לדירות בגודל דומה. כמובן שתמיד מישהו מצליח לתפוס איזה קונה שמגיע ממרכז הארץ ולא מודע למחירים המקובלים בחיפה, ומשלם פרמיה של 10-15% תמורת בורותו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדקתי גם את עתלית. יש שם שכונות חלשות מאוד ולא הייתי חושב על זה, אלא אם אני רוצה להיות מבודד לחלוטין בשכונות הטובות שגם יש שם. כרגע אין שם סופרמרקט אפילו.

אני דווקא ראיתי שבכניסה ליישוב ליד תחנת הדלק היה מבנה נטוש קרוב לחורשת לימור, בפעם האחרונה שעברתי שם,

שעכשיו כנראה קנו אותו ויפתחו שם מרכז כלשהו, סביר שיש שם כמה מכולות, סופר קטן יצא לי לראות אני חושב,

אין מה להגיד זו אווירה כפרית, שקטנה יותר, יש באמת שכונות ישנות בפנים עם "רכבות" שנראה דיי ישן ומוחלש,

אך דיברתי על השכונות היותר חדשות, בדקתי וראיתי גם את שכונת הפרחים אם אני לא טועה, שהיא ותיקה, אבל מבוססת מאוד,

(כמובן שהמחירים בהתאם לצערנו).

בקיצור יש לא מעט עבודת שטח, לבדוק וללמוד.

so far so good so what

פורסם
איל - אתה גר בחיפה? באיזה שעות אתה עושה את הדרך ליקנעם וחזרה, וכמה זמן היא אורכת?

גר ביקנעם. עובד בחיפה.

הדרך הלוך וחזור לוקחת לי כ-25 דקות אבל זה לא חוכמה בגלל שאני עם אופנוע.

אם אני עם הרכב זה בדרך כלל 15 דקות תוספת לכל כיוון. (יציאה מיקנעם באזור שבע וחצי ויציאה מחיפה באזור ארבע וחצי).

פורסם

אם כך אתה בכיוון ההפוך. מזכיר לי את הימים שבהם גרתי בחיפה ועבדתי בעפולה - כל הכבישים היו עדיין חד מסלוליים. אני הייתי יוצא מחיפה ב-6:30 נוסע להנאתי - עד כמה שאפשר ברכב שכנראה שוחזר מגרוטאה - ורואה מולי פקקי ענק בצומת יגור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
spidrman

רמת חן הזו? כי אני לא רואה משהו שמזכיר את המספר שציינת.

רמת חן יש רק אחת בחיפה.., הדירה שנמכרה במחיר שציינתי נמצאת ברחוב צופית 20, מדובר במתחם של 4 בניינים שמעט שונים משאר הבניינים בשכונה (בני 5 ו-6 קומות) שנבנו ע"י שיכון עובדים (דומים לבניינים שנבנים בבניה בחיפה מערב) והדירות בהם זולות יותר מאשר בשאר הבניינים בשכונה שהם מדורגים או בעלי עד 3 קומות בלבד ודירות גדולות יותר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אני דווקא ראיתי שבכניסה ליישוב ליד תחנת הדלק היה מבנה נטוש קרוב לחורשת לימור, בפעם האחרונה שעברתי שם,

שעכשיו כנראה קנו אותו ויפתחו שם מרכז כלשהו, סביר שיש שם כמה מכולות, סופר קטן יצא לי לראות אני חושב,

אין מה להגיד זו אווירה כפרית, שקטנה יותר, יש באמת שכונות ישנות בפנים עם "רכבות" שנראה דיי ישן ומוחלש,

אך דיברתי על השכונות היותר חדשות, בדקתי וראיתי גם את שכונת הפרחים אם אני לא טועה, שהיא ותיקה, אבל מבוססת מאוד,

(כמובן שהמחירים בהתאם לצערנו).

בקיצור יש לא מעט עבודת שטח, לבדוק וללמוד.

כן

אמור לקום ליד איזה קניון קטן

אבל עדיין, מה שיש כרגע פשוט לא מספיק.

כמו כן, בדקתי דירות גם בשכונה הישנה, וגם בדרומית יותר. ואין מה להשוות, ביוקנעם ובטבעון יש גם אווירה כפרית, אבל יש שירותים מצוינים, יש קניונים, גנים בתי-ספר, אולמות להצגות/הופעות ועוד.

משכנתא זה קל

פורסם

טבעון סובלת מזיהום אוויר דיי קשה,

ויקנעם זו אווירה אחרת לפי דעתי,

יכול להיות שאני פשוט לא בונה על המקום מבחינת מרכזי קניות, תרבות, בתי קפה וכו',

כי חיפה שאני מכיר טוב כל כך נמצאת במרחק של 15-20 דקות,

להגיע למשל אל דרום חיפה, כיוון קניון חיפה או מרכז קניות איפה שהיה הקוסמוס זה קליל.

מבחינת מחשבה קדימה (כי כרגע זה עוד לא רלוונטי) גנים, בתי ספר וכו', צריך לבדוק,

ראיתי שיש בית ספר אחד ומספר גנים.

so far so good so what

פורסם (נערך)

לכל מי שטוען שטבעון מזוהמת בהרבה מחיפה והסביבה, אני יכול להביא נתונים שסותרים את הטענה הזאת מבחינת תחלואה לסרטן ואסתמה.

הנתונים עלולים להפתיע אתכם ולשנות את תפיסתכם שאזור טבעון מזוהם הרבה יותר מאזור חיפה.

בקצרה, מבחינת תחלואה טבעון מזוהמת בדיוק כמו חיפה ומהנתונים עולה שדווקא בקריות פחות חולים בסרטן מאזור חיפה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם (נערך)

מבחינת קניות - יקנעם מצויינת. יעידו הסלים שאשתי מביאה הביתה.

מבחינת תרבות - חיפה במרחק 20 דקות, הקריות במרחק 20 דקות, ת"א במרחק כביש 6. ויש גםפעילות בעיירה וביישובים הסמוכים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

כפי שכתבתי כבר לפני די הרבה זמןן, אשת מומחית בבחירת מקורות שונים לקניות. יש במרכזה קניות ביציאה מיקנעם (מימין, מול הקניון) איזה מקורות לקניות זולות, למשל מאפיה. לא תחליף ליוניברס בנשר, אבל בהחלט לחלק מהקניות שבו. מעבר לכך היא קונה בעוד כמה מקומות. בכל מקרה - לפחות פעם בשבוע אני מקבל קריאה לשירות הובלה מהמכונית הביתה למצרכים שנרכשו ביקנעם.

• תוכן חדש...