Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים

אבקש עזרכתכם במידע על גובה

המכס; מס הקניה; מע"מ למנוע תוצרת גרמניה המיובא מגרמניה.

כמו כן מהיא הבירוקרטיה הנדרשת קרי נייר רשיון יבוא וכו'.

תודה

מנחם

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מנחם ידידי

אני כעת באמצע שיפוץ פורשה ישנה גם אני זקוק למנוע - או יותר נכון לרשיון יבוא עבור מנוע מארה"ב אולם הבירוקרטיה הרגה אותי לאחר יותר מ10 מפגשים עם משרד התחבורה - בקשות שונות לגורמים שונים במשרד התחבורה ושאלות רבות על השאלה הפשוטה ביותר למה אני לא יכול לקנות מנוע וארה"ב ולהביא אותו למה למען השם אני צריך להתחנן להתרפס ולנסות להיות נחמד לאנשים שלא מוכנים להבין את מהות התחביב שלי למה אני צריך להסביר לכל פקיד זוטר לכל עובד מדינה במשרד התחבורה על כוונותי לייבא מנוע לרכב אספנות למה פקידים משרד התחבורה מתהדרים בנוצות של התחדשות ובעצם הםמנסים לעכב להרע ולנסות להתיש אותך. לא יודע את התשובה לשאלה שלך ,אך אפשר לקבל רשיון יבוא גם אני עסוק בה .

כנראה רפובליקת בננות היא התשובה היותר מדוייקת למחדלים במשרד התחבודה ובמדינת ישראל

פורסם

למה?? כי הם לא נמצאים שם בשביל להקל. אם יתנו לך את כל האשורים בקלות, יש סכנה שלא יצתרכו אותם, אתה הבנת את זה??

ומילבד זאת, אתה תפקידך לעבוד, לשלם מס, ואל תפריע לנו לשתות את התה..

פורסם

שלום אלברטו

האם מנוע ל-356? או 911 מוקדמת?

למה מנוע שלם? יש משמעות רבה למנוע המקורי. האם יש נזק בלתי הפיך לבית הארכובה?

במקרה אני עסוק עם אחד של 356B, היה תפוס כפי שניתן לראות בתמונות . עמד עם נפט קר וחם וכל נוזל אחר. נאלצתי לבצע חיתוכים משמעותיים. כפי שניתן לראות מהתמונות הטבעות היו גם שבורות וגם דבוקות לדפנות. כנראה נסע בלי שמן ונתפס אי שם לפני שלושים שנה. ומאז עמד.

אבל את בית הארכובה הצלתי אצכל השאר אפשר להשיג, לא בזול אבל היקר שאפשר.

ולא צריך ''להעזר'' בעובדי מדינה שבהגדרת תפקידם הם משרתי ציבור (אלק)

גדי

2014-08-07 17.41.35.jpg

2014-08-07 17.41.57.jpg

2014-10-03 16.16.49.jpg

2014-10-03 16.16.58.jpg

פורסם

היי גדי

ראשית העדפתי מנוע מושלם רק מפני שלא רציתי להיכנס לשיפוץ מנוע מושלם רציתי קצת לקצר את ההליכים. המנוע הוא לרכב מסוג 911 מודל 1976 זה מנוע 3 ליטר

הסיבה לקיצור ההליכים נובעת רק משיקולים פיננסים לאחר שאלות ותהיות אצל כמה מבעלי המקצוע ה"ישרים " וה "אמינים " כולם חשבו שאני סוג של מכרה זהב על שני רגליים מאד חרה לי הנושא לכן פניתי ליבוא מנוע מושלם

גם פה נוכחתי לדעת שיש סוג של רפובליקת בננות ...לפי דעתי זו גם הסיבה שבעלי מקצוע מתעשרים על חשבון הלקוח הם יודעים את הקשיים שמערימים

ומניחים מכך שאין ברירה אלא להשתמש בשירותיהם בכול צד שתבחר בין עם ליבוא מנוע מושלם או לתקן את שלך

פורסם

שלום אלברטו,

אני מבין היטב על מה אתה מדבר.

באנגליה שיפוץ של מנוע כזה, חלקים ועבודה יכול להגיע גם ל20K לישט, בסדנאת פורשה כמו PAGE AND PRILL למשל. מאוד תלוי במצב ההתחלתי ובמה שתרצה לבצע.

באזור שלי למשל, לא הצלחתי למצוא בית מלאכה לעיבוד שבבי שמוכן להוריד שטח מחצאי בית הארכובה ולבצע ליין בור מחודש לגל הארכובה. הציוד לא קיים או שאינם רוצים לקחת את הסיכון שבהורדת השבב, כך שזה משאיר פחות אפשרויות מבחינת הוזלת עלויות גם כאן בבריטניה.

בעלי מקצוע בארץ שבוחרים לעסוק במכוניות אספנות סובלים מאוד מהעדר זמינות חלקים וימי עבודה שלמים שנזרקים על הלוך וחזור לשחרור חלקים בסיסיים מהמכס.

אני מכיר בעלי מקצוע עשירים רק כאן בבריטניה וזה לעולם לא מעבודה אלא מסחר בכלי רכב יקרים לאורך שנים. אולי יש גם בעלי מקצוע עשירים (עשירים כמו שרי אריסון למשל) בארץ אני לא יודע בוודאות מה שאני כן יודע זה שעוד לא פגשתי מישהו שהתעשר מעבודת כפיים.

כך בחשבון שמנוע מייבוא - אלא עם כן הוא עבר REBUILD מקצועי ויקר כראוי, יהיה חתול בשק. אני עומד להתחיל עבודה על מנוע שהוא אמנם לא גדול כמו שלך (2.4) שמישהו בנה בבית, הניע ואחרי כמה דקות כל המנוע הפך מיחידת כח של מאתיים ומשהו כס, לעוגן במשקל מאתיים ומשהו קילוגרם. נתפס.

יש רק דרך אחת לדעתי להתמודד עם מנוע כזה באופן שייתן לך שנים ארוכות של שקט והיא תמיד תהיה יקרה.

כמובן שכל מה שאני כותב הוא לדעתי בלבד, וברוח טובה.

גדי

• תוכן חדש...