Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט בסביבות 40k ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מבקש יעוץ לרכב לסטודנט לנסיעות בין עירוניות (משולבות בגלל הפקקים), נסיעה של בערך 100 ק"מ בממוצע ביום, חסכונית כמה שיותר, לא כל מכוניות המיני למינהם, ידני או אוטומט זה לא משנה, אמין בטיחותי ונוח זה הכי חשוב.

תודה מראש לכל העוזרים...

פורסם

אתה גם לא מעוניין בסופר מיני? או מעדיף משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה קצת מתבלבל,מיני זה רכב כמו פנדה,פיקנטו אךו רכבים קטנים,סופר מיני אלו רכבים יותר גדולים כמו היאריס,פיאסטה.

דווקא על היאריס הייתי ממליץ פחות כימהיא יקרה ביחס לתמורה.

אתה יכול למשל לקחת סיריון שתהיה לא אמינה ויותר חדשה.

גרנדה פונטו/איווי ידנית,חסכונית,בטיחותית וגם לא יקרה לאחזקה.

רנו קליאו ידנית גם מאוד חיסכונית,בטיחותית והסטיגמות לגבי האמינות שייכות לפעם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי תודה על ההסבר, היאריס מאוד אמינה וחסכונית לגבי השאר אין לי מושג כל כך, חשבתי גם על גולף, פולו, גטה, איביזה, סיריון ג׳אז מה לגבי כל אלו ? מה מומלץ מבניהם ? צרפתי לא..

פורסם

הגולף וגטה אלו רכבים ברמה יותר גבוהה,הם יהיו ישנות יותר ויותר יקרות לאחזקה,לסטודנט לא חושב שזה נכון.

לגבי הסריון בטעות רשמתי לא אמינה,התכוונתי לא פחות אמינה מהיאריס.

הגאז גם טובה,אבל תהיה ישנה יותר מהרכבים שהצעתי.

לגבי צרפתי,רשמתי את הקליאו.

פורסם

אם הדרכים שלך הן בעיקר בשעות פקקים, רצוי שתלך על אוטומט אחרת תקלל את כל עם ישראל ואישתו (לפחות זה מה שהרוב אומר, אבל סופג את הידני בגלל החסכונות והפוזה לידני). אם לא, אני עם פיג'ו 308 אוטומט, על 100-150 קמ"ש צורך 1\15-16. עירוני הוא עושה 1\11-10, עם המזגן.

תבדוק רכב אמין וזול לתחזוקה יותר מאשר חסכוני יותר. בסופו של דבר תיקון אחד של 1000 ש"ח וזה מקזז לך את ההפרש בין החסכונות לאמינות.

גרמניות גם אני הסתכלתי, אך החלפים יקרים וצריכת הדלק גם לא כלכך מצדיקה את היוקר.

קורולה ויאריס תקבל שנתון נמוך יחסית בשביל 40 אלף אבל הן בהחלט אמינות. יש לך מיצובישי לנסר מהדגם הישן יותר (עד 2008?) שהוא מאוד(!) אמין על אף שהוא לא חסכוני כלכך.

פורסם

יש הבדל בין 100 ל150 מבחינת צריכת דלק.

פורסם

יונדאי I20 לדעתי תהיה מעולה בשבילך. בטיחותית, מאובזרת מאוד והמנוע בסדר גמור (100 כ"ס).

שלי כבר מתקרבת ל 140000 ק"מ ואנחנו מאוד מרוצים ממנה (נוסעת ביום מעל 100 ק"מ).

פורסם

היי אני מצטרפת לעניין הסטודנט.

יש לי אוטו 2002 ואני רוצה קצת להתחדש.

אין לי 60 אלף מזומן לשים על אוטו חדש אך עם קצת עזרה ייתכן ואוכל לשים מקדמה של האוטו הישן פלוס תשלומים.

אני יודעת שתמיד יש מכוניות יותר טובות ותמיד יהיו יותר חדשות ויותר יקרות.

רציתי להתעניין לגבי הסוזוקי אלטו? האם זה חבר שיכול לשרת סטודנטית כמוני ללימודים,עבודה סופר וכו'? כלומר בעיקר בעיר? אני מחיפה אז יש עליות זה נכון אבל רכב 2014 לא יסחוב בעליות?

חשוב לי לציין כי אני מחפשת גם משהו חסכוני. שלי מנוע 1600 וזולל לי דלק והגיע הזמן קצת לחסוך.

תודה מראש לעונים!

פורסם

אין לי בעיה עם ידני, כיום אני עם פולו 97 1.4 שעושה את עבודתה נאמנה, רק שהגיע הזמן להחליף, מה לגבי קרוז 2011 ? קיבלתי היום הצעה על אחת כזאת מליסינג יד ראשונה עםk 50 ק״מ עם עליה בתקציב לסביבות הקצת פחות מ50 אלף, או משהו אחר שנכנס עד 50 אלף ?

פורסם

גידי, בוא נגיד שלא סתם אתה מקבל קרוז 2011 במחיר הזה... ההמלצה של איתמר היא מצוינת, יונדאי אמינים וזה רכב שהוא לא ידוע בבעיות כלשהן חוץ מקצת עצלות בהספק (לפחות ממה שחברים אמרו על הרכב הזה ונהגו בו באופן קבוע).

פורסם (נערך)

מסכים איתך ששברולט זה לא האוטו הכי טוב שיש, אבל מצד שני ביונדאי נכנס לי רק שנתון 08 שזה אומר שהאוטו כמעט 7 שנים על הכביש, לעומת זאת הקרוז היא 4 שנים על הכביש ובנסוף אני מקבל שנה אחריות, כאשר אני ארצה למכור גם היונדאי תהיה בסביבות אותו המחיר כמו של הקרוז מה גם שאני די בטוח שהקרוז תהפוך ל״אוטו ערסים״ עוד כמה שנים כמו המאזדה 3 הישנות כיום ואז יהיה יותר קל למכור, זאת ההתלבטות ובגלל זה אני מבקש חוות דעת נוספת מה הרכב שהכי מתאים לצרכים שלי והתמורה הכי טובה שאני יכול לקבל על הכסף שלי..

ושוב תודה מראש לכל העונים..

הצרפתיות לא באות בחשבון בגלל נסיון העבר..

עריכה אחרונה על ידי גידי 24
פורסם

אני לא יודע איך הגעת למסקנה הזו. יונדאי I20 אתה יכול לקנות מליסינג או השכרה אפילו 2010 ואם תתפשר על ק"מ גבוהה יותר גם 2011.

גש לחברה גדולה ותתמקח על המחיר. היתה פה מישהי שכתבה לא מזמן שקנתה יונדאי I20 מהשכרה ב 40K עם אחריות מחברה גדולה.

• תוכן חדש...