Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב הוא של אבא שלי, עקב מצב בריאותי שאינו מאפשר לו לנהוג יותר ועצם זה שאני סטודנט מאלץ אותי להוציא את הרכב למכירה.

פרטים יבשים:

• שנה 2008 (עלייה לכביש אוק' 07 מחושב לפי השיטה הישנה)

• דגם GL 1.4L
  • קילומטר עדכני - 143,000
  • טיפול אחרון - "165,000" (בוצע בספטמבר 14 כשעל מד האוץ 141,000 ק"מ)

• טסט עד לספטמבר 15
  • יד קודמת ליסינג (אצל סא"ל או בכלליות צה"ל)
  • ספר טיפולים מלא, מוסכים מורשים של יונדאי בלבד ועל פי הספר כולל בתקופת הליסינג.

• ללא תאונות

• צריכת דלק ממוצעת לנסיעה משולבת עם מזגן ושני אנשים 1/12.

• אזור מכירה באר שבע.

הרכב נקנה על ידי אבא שלי ב-2011 משלמה סיקסט, הרכב עבר בדיקה באוטו-טופ באר שבע ויצא נקי חוץ מצמיגים יבשים ומצבר פג תוקף. אני יודע מה אנשים חושבים אבל למרות היותו ליסינג קצינים פנים הרכב נקי ושלם, הרכב מפגין אמינות מופלאה כבר קרוב לארבע שנים וחוץ מהמחיר אי אפשר להרגיש שהיה רכב צמוד של סא"ל.

מחיר נדרש: 26,000 שקל. גמיש מעט (לא נערת גומי).

יצירת קשר(עידן): 052-8-271-765 (נא לא להתקשר אחרי עשר בלילה ולא לפני שמונה בבוקר)

accent1.jpgaccent2.jpgaccent3.jpgaccent4.jpg

עריכה אחרונה על ידי iDaNm
הוספת פרטי יצירת קשר
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ, מוסיף תמונות חדשות ועל הדרך מציין, ישנם 3 מפתחות מקוריים עם הרכב. באמת שזה אחל'ה רכב בכלום כסף 8)

accent10.jpgaccent11.jpgaccent13.jpgaccent14.jpgaccent15.jpgaccent16.jpgaccent18.jpg

פורסם

שוב מקפיץ, הפעם מצרף את הבדיקות מ-2011 שאחת מהן בוצעה על ידי שלמה סיקסט והשנייה על ידי אבא שלי לפני הקנייה. מאז שהרכב נקנה לא היו שום תאונות, הוא טופל לפי הספר אך ורק במוסך מורשה יונדאי, וכן תתפלאו גם בתקופת הליסינג (יש תיעוד מלא). חבל על הסטיגמות, כשקונים רכב משומש בתקציב מוגבל חשוב בעיקר מצב הרכב ואיך הוא טופל אחרת קונים חתול בשק :idea:

שלמה סיקסט

accentcheck1.th.png

עצמאית

accentcheck2.th.png

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...