Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש את הרעידות האלו ב-C4 של אשתי. הרכב עם צמיגים חדשים+איזון+כיוון קדמי ואחורי.

באותו הפורום שהבאת, היה דיון על הרעידות והגיעו למסקנה שאלו דיסק הבלימה הקדמיים.

בזמן ההתקנה יש לתת דגש על מרכוז הדיסק על הנבה וחיזוק לפי מומנט.

בנוסף, שימוש בחלקים מקוריים. כנראה שיש משהו בקירור המובנה של החלק המקורי שעובד טוב יותר מהחליפי.

אלו המסקנות מחו"ל.

לכשיגיע זמן החלפת הדיסקים הקדמיים, אבדוק יותר לעומק את הנושא ואעדכן.

בנושא אחר, תבקש שיבדקו לך את מצב מערכת הטעינה. אצלי הייתה תקלה בווסת המתח (הראה מתח טעינה של מעל 16V).

הוחלף האלטרנטור, פעמיים. ועכשיו הכל תקין.

פורסם

אצלי אין כרגע בלי עין הרע בעיות טעינה או חשמל כלשהם.

אני נוטה לסמוך על האבחון של הציריות כי גם הוסבר לי הנושא, בוצעה נסיעה ארוכה כדי לנסות לאבחן את הבעיה בצורה כמה שיותר מדוייקת, גם ידעו להסביר לי מדוע מרגיש שזה דווקא הציריות. אצלי כל הרכב נכנס לויברציות ולא רק ההגה מה שמשנה מעט את הדברים.

קראתי מלא שרשורים מחו''ל ובכולם היו השערות כאלה ואחרות לפתרון ופתרונות שונים ממקרה למקרה, אין משהו ודאי שנכתב שם.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כנראה שבסוף זה לא הציריות, אעדכן כבר כש ואם הבעיה תיפתר.

בכל מקרה ראיתי שהבעיה נפוצה בחו''ל, לא יודע אם מדובר שם באותם רעידות אבל נראה שזה דיי נפוץ, אחד הפתרונות שהובא שם דווקא משחק קליל עם הלחץ של המשאבת הגה ונמסר שזה מקשה מעט את ההגה אבל פותר את הבעיה.

בנתיים גם נלקחו 4 גלגלים מסי4 אחרת שאין לה רעידות על מנת לדעת בוודאות שזה לא מהאיזון גלגלים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...