Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אז ככה אני חייל משוחרר יש לי תקציב של 40 אלף ואני רוצה לקנות רכב משומש

אני מחפש מכונית שתהיה חסכונית בקטגוריית המיני עדיף אבל אם יש משהו לא מיני והוא חסכוני אז אחלה

לא אכפת לי ידני או אוטומט אני בעיקר נוסע בעיר כרגע אבל אולי משנה הבאה אני יתחיל ללמוד באוניברסיטה ואז זה נסיעה מראשון לתל אביב בכביש מהיר אז שלא יקרטע.

אני כרגע חושב על כיוון של אלטו/פיקנטו/i10

אשמח לעזרה מה מבין שלושתם מומלץ עם תקציב כזה או אם יש משהו אחר שיכול לעניין אותי בדגש על חסכון בדלק

פורסם

לא ממליץ לך על המיני האלה , הם דיי "עגלות" לא בטיחותיות , וכשאני אישית נוהג על הדגמים האלו לא נהנה מהנסיעה , היא הופכת לסיוט.

אתה יכול ללכת על סקודה פאביה ידני, מאוד חסכונית רכב מעולה,

או איביזה ידנית בלבד. האוטומט שלהן על הפנים, הולך גיר מהר .

פורסם

פיגו 107-מאוד חיסכונית,אחזקה לא יקרה,מנוע מעט רועש,בעיר אתה לא תרגיש מחסור בכוח,וגם נסיעה בין עירונית היא תהיה בסדר,פשוט לא תוכל להאיץ כמו משפחתית אבל נסיעה ממוצעת היא אחלה,בטח בתור רכב לסטודנט שמחפש אמינות ואחזקה זולה.

הפיקנטו יותר נעימה,מאובזרת ובטיחותית יותר אבל פחות חיסכונית,השאלה פה עד כמה החיסכון חשוב לך.

שברולט ספארק-זריזה בין המיני,גם מאובזרת טוב,פחות חיסכונית מהפיגו,אבל אולי דווקא תתאים לך יותר עקב נסיכות בין עירונית.

פיאט פנדה-חיסכונית כמו הפיגו,אבל נוחה יותר,גיר נמצא על הדשבורד לכן מאוד נוח להעביר הילוכים,אמינה מאוד וגם לא יקרה לאחזקה,הייתה לי כזאת שנים,ורוב הנסיעות בין עירונית,מאוד אהבתי אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא ממליץ לך על המיני האלה , הם דיי "עגלות" לא בטיחותיות , וכשאני אישית נוהג על הדגמים האלו לא נהנה מהנסיעה , היא הופכת לסיוט.

אתה יכול ללכת על סקודה פאביה ידני, מאוד חסכונית רכב מעולה,

או איביזה ידנית בלבד. האוטומט שלהן על הפנים, הולך גיר מהר .

על הבטיחות אני יכול להתווכח איתך והרבה.

כדאי שתכנס ליורו אנקפ, תראה במבחני הריסוק, נכון שלא כולן בטיחותיות (אלטו, C1, 107, אייגו) אבל יש כאלו שקיבלו ציון לא רע בכלל כמו i10, פיקנטו, ספארק, סיטיגו/UP/MII. (רמז: חלקן קיבלו במבחני הריסוק ציון גבוה יותר מהפאביה והאיביזה שהמלצת עליהן)

לגבי הביצועים עוד יש מה לדבר על מה שאמרת.

אני מציע אופציה של קליאו ידנית 2011. רכב נוח, חסכוני, לא יקר לתחזוקה, מאובזר, בטיחותי, די מרווח, מתאים גם לנסיעות ארוכות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שמעו אני צריך פשוט שהמכונית תספק לי את הצרכים המינימליים, לא כזה אכפת לי מזה שהמכונית תאיץ מהר או לאט. גם לא משנה לי מספר מקומות ישיבה. אני רוצה שהיא תהיה אמינה שלא תראה הרבה מוסך אני גם לא מתכוון לעבור איתה את ה8000 קמ בשנה אז חשוב שהיא תהיה חסכונית ותוכל להסיע אותי ועוד אחד מקסימום.

חוץ מזה אני לא בטוח שכשאני ירצה למכור פיגו או רנו עד כמה יש להם שוק כי לסוזוקי יש אחלה שוק והיא זולה.

אבא שלי הולך לממן את הרכישה של האוטו ואת הדלק בינתיים גם וחברים שלו המליצו לו על האלטו בגלל זה אני כזה גם מקובע עליה. מה אתם אומרים

פורסם

הפיגו/סיטרואן C1/טיוטה אייגו זה אותו רכב,אם תפתח מכסה מנוע בפיגו אתה תיראה בצד לוגו של טיוטה,כך שאמינות צריכה להיות טובה.

לדרישות שלך רכב מיני מתאים,וכך גם האלטו שהיא חיסכונית וכמו כול סוזוקי אמינה.

תבצע נסיעת מבחן ותיראה לאיזו מיני אתה מתחבר יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האלטו היא לא נוחה בעליל וגם לא בטיחותית.

אני נוסע כבר כמעט שנה על אלטו 2014,המכונית לא יציבה ובכלל לא נוחה כל בורג בכביש מורגש אבל הצריכה דיי טובה. לגבי רעשי רוח- רק אם תגביר את הרדיו לא תשמע כלום. קשה לנהל שיחות ב100 קמש.

קח את זה לשיקולך. ממליץ לך לבדוק מתחרות שנותנות יותר באותו הסכום. שוק תמיד יש - לכל אוטו.

בהצלחה

פורסם

איפה יש אפ ב 40 אלף שקלים? הדבר יחידי שמתקרב זה הסיטיגו שיש כמה ביד 2 עם נסועה של בערך 30 אלף ל2013.

אייגו אין טעם כי סה אותו רכב כמומהפיגו והסיטרואן אבל אין מד סלד.

פורסם

מצטרף להמלצה על הקליאו.

דרך אגב, אין רכב שלא רואה מוסך. טיפולים שגרתיים צריך לעשות, ובסך הכל רוב הרכבים אמינים למדי. נכון שלרנו אין שוק, אבל זה יתרון גדול - אתה קונה באותו מחיר מכונית הרבה יותר מתקדמת (ולכן יותר בטוחה), ואת רוב הירידה בערך הפסיד מי שמכר לך. אם תקנה מכונית שמורה, תשמור עליה היטב ותחזיק את כל הניירת (היסטוריה, בדיקות קניה וכיו"ב), היא תימכר יופי, כי יש עוד אנשים היום שיודעים את ערכה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...