Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי הגשם שהיה הלילה הניסאן נוט שלנו, שנקנה רק לפני שנה, הוכרזה כטוטאלוס ומתחילים בחיפוש אחר רכב "חדש"

נוסע כ-20k ק"מ בשנה, בעיקר בפקקים של איילון, ועם הנוט הייתי בצריכה של 1-11

כרגע מתלבטים על הרכבים הבאים:

1. ניסאן נוט 2008 - מוכר, יודעים מה נקבל, קצת מאוכזבים מהירידת ערך המהירה (20% בשנה)

2. פורד פיסאסטה - קראתי פה הרבה בשבחה ולפי מה שאני מבין חסכונית בבין עירוני. ממעבר על יד2 ראיתי שאין מבחר גדול.

3. אופל קורסה - תאמת לא כל כך מכיר אבל מתאים לתקציב, שנתונם 09-08 בתקציב. אשמח אם מישהו שמכיר יעיד על צריכת הדלק שלה

4. הצעות נוספות יתקבלו בברכה

תודה מראש

פורסם

אני אולי משוחד אבל גם אני חושב שהנוט הוא רכב נהדר לזוג עם ילד. רכב קומפקטי מבחוץ אבל די מרווח מבפנים, גבוה וכמו שכבר הבנתם יש לו גם צריכת דלק די טובה. אני לא חושב שירידת הערך של הנוט גבוהה במיוחד, נניח מאזדה 3 או פורד פוקוס לא יאבדו הרבה פחות מערכן במהלך אותה תקופה.

אבל אם בכל זאת בא לכם לגוון, אני הייתי מנסה לחפש פורד פוקוס האצ'בק ולא פיאסטה. נראה לי שהפיאסטה קצת קטנה למשפחה עם ילד, למרות שאפשר להסתדר איתה. הפוקוס האצ'בק קצת יותר מרווחת, בטיחותית ורק קצת פחות חסכונית.

עוד אפשרות מעניינת זה ניסאן SX4, האצ'בק או סדאן לפי הטעם שלכם. גם זאת מכונית משפחתית קטנה, פחות או יותר בסגנון של הנוט, אבל יש גם אופציה לדגם סדאן 4 דלתות עם בגאז' גדול.

פורסם

הנוט באמת רכב מעולה, שני דברים הציקו לי בו, רמת איבזור די דלה ומושבים לא כל כך נוחים

לחמי יש פורד פוקוס 06' והצריכה לא כל כך מוצאת חן בעייני, 1/09-10. לא הבדל כל כך גדול אבל עדיין בין 1,500-3,000 ש"ח בשנה

ה-SX4 אכן אחלה אוטו, האצ'בק, אבל הוא לא בתקציב

על קיה סיד יצא לי לנהוג כמה פעמים ולא אהבתי למען האמת

• תוכן חדש...