Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.mitsu.co.il/

מול בתי הזיקוק לכיוון דרום:

gatso-kvish-4-zikuk-3.jpg

כניסה למנהרות הכרמל לכיוון צפון:

מנהרות הכרמל.jpg

צומת וולקן לכיוון צפון:

צומת וולקן.jpg

שמחה גולן מנו"ש לכיוון הגרנד קניון:

שמחה גולן.jpg

המצלמות צצו כפטריות לאחר הגשם. לצערי אני מאמין שזה לא יסתכם רק באלו.

יום עצוב.

סעו בזהירות.

(צילומים דין גולדשטיין, שפומי, lior135, hen20001)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

זה עצוב? וזה שמשרד האוצר גובה מס מהירות בשקרים כאילו מדובר בעבירות תנועה... זה עצוב!

ולגבי המצלמות יש GPS. בולמים לפני ומאיצים אחרי.

פורסם

לגבי המנהרות, עדיף שישימו מצלמה אחת גם ביציאה מהמנהרות לכיוון דרום.

כמעט כל פעם שאני עובר שם אנשים טסים ועוברים באדום מלא.

כל השאר באמת מסחטות כספים מיותרות.

פורסם

ראיתם פעם מצלמה בתוך העיר או ליד בתי ספר? לא ! התשובה היא שכל מצלמה צריכה להחזיר את ההשקעה שלה וזאת הסיבה שתוקעים אותם במקומות הכי לא מתאימים. תתכוננו לכביש 6 בקרוב

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

בניגוד למצלמות על כביש 22 צפון פה יש הצדקה מלאה ופה זה לא מסחטות כסף בשטח עירוני עם קטעי מהירות משתנים יש הצדקה רק בשביל שאנשים יציתו לחוק ויכבדו את הרמזורים

פורסם

לא מבין מה ההתלהמות . נכון יש מצלמות ( כמו אלו על עוקף קריות) שנועדו אך ורק לסחוט כספים ( הרי אפשר ליסוע בקלות 130-140 בעוקף ועדיין להרגיש בשליטה מלאה). במקרה הזה המצלמות מוצבות בקטע כביש עמוס ובעייתי ברוב שעות היום ואם הן גם יתפקדו כמצלמות רמזור אדום מה טוב. הרבה תאונות ידע האיזור הזה.

פורסם

ביציאה מהמנהרה בכיוון דרום (אני לא יוד למה זה נקרא דרום. זה מערב) היתה לפני מספר שבועות תאונה קטלנית שנבעה מאי ציות לאדום, אם כי איני יודע באיזה כיון נסע הרכב הפוגע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בעד.

כל המצלמות היו צריכות מלכתחילה להיות מותקנות בדרכים עירוניות או עירוניות למחצה.

גם בשד' משה דיין בראשל"צ התקינו שתי מצלמות, וזה מצויין כי מהירות הנסיעה בדרך העירונית הזו מזכירה מהירויות באוטובאן, ולא בצחוק.

ומי שסבור שמצלמות המהירות הינן מסחטת כספים, אזי טעות בידו.

התנובה שלהן אפסית, מאחר והנהגים למדו עד מהרה את מיקומן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...