Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב למגרש גרוטאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב ישן שעומד עם רדיאטור לא תקין ומצבר גמור .

התקשר אליי איזה ערבי מהשטחים שאומר שהוא כל יום מגיע לעבודה בארץ והוא אומר שהוא רוצה אותו לחלקי חילוף לרכב שלו שנמצא בשטחים .

הוא מבקש שאני לא אוריד אותו מהכביש עד שהוא יגיע למחסום ואז הוא יחליף לוחיות רישוי .

מישהו יודע מה הפרוצדורה והאם העניין הזה בכלל בטוח ? ( שאני לא אפול על איזה חמסניק ).

תודה

פורסם

אז מה, דרור. אני מבין שהתייאשת מהלאנוס בסוף :-P

בעקרון, אם אתה רוצה ראש נקי, ובמידה ויש לו דרכון, אתה ניגש איתו למשרד הרישוי, מעביר בעלות על שמו, ומכאן שיעשה עם הרכב מה שהוא רוצה.

אם הוא רוצה להעביר את הרכב לשטח A גם שם יש נוהל מסודר שמבוצע במחסום, ושם אתה מקבל אישור מיוחד שאיתו אתה הולך למשרד הרישוי וגורע את הרכב מהמרשם הישראלי.

בצורה לא מסודרת לא הייתי מתעסק עם זה. הרכב עלול לשמש לפעילות עבריינית, ואולי אפילו לפח"ע, חו"ח, ואתה בסוף עוד תשא באחריות, כי היה מעורב בזה רכב על שמך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אאל״ט, לתושבי השטחים אין דרכון

מכיוון שהם לא נתיני מדינה בהגדרה הפוליטית. לתושבי השטחים יש ת.ז שמתחלקת לצבעים. כמדומני לערבי יו״ש יש ת.ז ירוקה שמהווה מסמך רשמי שגם מדינת ישראל מכירה בה.

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

זה לא דרכון כחול עם סמל המנורה. :-P

זה דרכון פלסטיני, שמונפק ע"י הרש"פ (אגב, על בסיס מרשם אוכלוסין שמנוהל בישראל, ובאישור מדינת ישראל לכל הנפקה, אבל לא נכנס כאן לפוליטיקה...)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...