Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה תעלה לי כניסה עם הרכב שלי (קיה ריו 2014) למוסך מורשה של קיה לבדיקת מצב הבלמים (רפידות) אני רוצה לעשות בדיקה מכיוון שאני מרגיש כאילו הרפידות מתחילות להתבלות לי יחסית מהר ...

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי שיש כאלה שלוקחים 200 שקל רק בשביל לעלות על הליפט.

אבל תתקשר לשאול קודם, הכי קל.

כמה ק"מ עשית איתו שאתה חושש?

האם אתה בולם כמו נהג מרוצים?

פורסם

מוזר מאוד, רכב 2014 וכבר נגמרו הבלמים? אצלי רכב 2004 והוחלפו במהלך חייו רק פעמיים רפידות קדמיות ופעם אחת אחורי (וגם זה היה לראשונה לאחר כ9 שנים על הכביש)

כנס למוסך לטיפול שגרתי, שם בודקים את גם עובי הרפידות, במידה וצריך להחליף מחליפים. לי אישית נשמע הזוי ולא הגיוני שבלמים נגמרים תוך פחות משנה, לא משנה כמה הנהג לא יודע לנהוג. (מדבר באופן כללי - לא עליך)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

רפידות בלמים, עד מ"מ הבשר האחרון שלהן בולמות אותו דבר והתחושה לא משתנה. אני לא מבין מאיפה נובעת התחושה שלך, אבל אם אתה מרגיש שהרכב לא עוצר כמו שצריך אז גש למוסך, אולי יש תקלה אחרת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה ולגבי הק''מ שעשיתי עד היום הוא עומד על 4950 ק''מ הרכב עלה לכביש בחודש מרץ 2014 בערך..

פורסם

התחושה היא שכאילו שאני לוחץ על הבלם אז הוא מרגיש רך מדיי בדוושה ולא קשה כמו שקיבלתי את הרכב כאילו אני יכול להכניס יותר עמוק את הרגל (האם זה נורמטיבי?) וכשאני בולם אני מרגיש כאילו האוטו ממשיך לנסוע גם כשאני בולם כמו תחושה שהבלמים נשחקו מדיי . מה שכן אני חייב לציין שאין שריקות בלמים כאשר בולמים אבל יצא לי כמה פעמים לבלום פתע יכול להיות זו הסיבה ? !

פורסם

תודה רבה אנשים מקווה מחר לעשות זאת ובתקווה שלא יהיה עמוס כי ימי שישי כל עם ישראל מנצל תיום הזה כי כל השבוע עובדים ויום שישי יום פנוי (כנ''ל לגביי :)

פורסם
שמעתי שיש כאלה שלוקחים 200 שקל רק בשביל לעלות על הליפט.

אבל תתקשר לשאול קודם, הכי קל.

כמה ק"מ עשית איתו שאתה חושש?

האם אתה בולם כמו נהג מרוצים?

זה פשוט ביזיון לגבות 200 שח על בדיקה שעורכת 10 דקות. מה גם שעל רפידות בלם ניתן להיסתכל דרך הגאנט גם בלי להרים את הרכב ועל זה מוסך לא צריך לגבות אפילו שקל!

פורסם

להסתכל דרך הג'אנט זה הכי חאפר שיש.

צריך להוריד גלגל ולמדוד את הרפידה.

רק שמעתי שזה 200. ייתכן שטועה.

צריך להתקשר לבדוק.

• תוכן חדש...