Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אתה מזכיר לי את עצמי כשהייתי מלפניי 3 שנים.

מה אני ממליץ?

1. אין לך כרגע שום צורך במשפחתית. רד מהן. כשתהיה נשוי, עם 3 ילדים אז תבדוק לגבי משפחתיות.

2. במקומך הייתי מחפש מכונית מיני- פיג'ו 108/פיג'ו 107/שברולט ספארק/סיטרואן C1/סוזוקי אלטו--> רכבים קטנים, גיר ידני בלבד- גם מחירון זול, גם חסכוני בדלק, גם תוכל בהלוואה קטנה יחסית לקנות רכב חדש מהחברה.

3. עדיף לא לקנות רכב בליסינג. קח הלוואה מהבנק וכסה אותה תוך שנה-שנתיים.

אם תרצה יותר הכוונה וטיפים אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.

אני ממליץ לך לקרוא את הקישור הבא שילמד אותך טיפה על אחזקת רכב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423498-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2004-1-4-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם (נערך)

האם בדקת את היונדאי I20 כפי שהמלצתי לך?

אני זוכר שאמרת שאתה גבוהה וגם אמרו לך שלא תהיה לך בעיה להיכנס.

לדעתי תשקיע עד 30-40 אלף, לא יותר. חבל על הכסף שלך.

עם כל זה שאני משוגע על מכוניות, את האוטו הראשון שלי קניתי בשנת 2009 והוא היה מיצובישי לנסר 93' אוטומטית שקניתי מאישה מבוגרת שטיפלה רק במוסך מורשה, קניתי את הרכב אחרי טיפול ענק שכולל טיימינג שמנים פילטרים מצבר וצמיגים.

הרכב עלה לי 7000 ש"ח, תאמין לי שעד היום אני מצטער שמכרתי אותו. היה רכב מעולה!

נסעתי איתו כ 40000 ק"מ בשנתיים ומכרתי אותו ב 4500 ש"ח.

עוד אופציה- הונדה סיויק האצ'בק ידנית שנת 2007. מראה צעיר, מנוע זריז וצריכת דלק טובה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
היי אתה מזכיר לי את עצמי כשהייתי מלפניי 3 שנים.

מה אני ממליץ?

1. אין לך כרגע שום צורך במשפחתית. רד מהן. כשתהיה נשוי, עם 3 ילדים אז תבדוק לגבי משפחתיות.

2. במקומך הייתי מחפש מכונית מיני- פיג'ו 108/פיג'ו 107/שברולט ספארק/סיטרואן C1/סוזוקי אלטו--> רכבים קטנים, גיר ידני בלבד- גם מחירון זול, גם חסכוני בדלק, גם תוכל בהלוואה קטנה יחסית לקנות רכב חדש מהחברה.

3. עדיף לא לקנות רכב בליסינג. קח הלוואה מהבנק וכסה אותה תוך שנה-שנתיים.

אם תרצה יותר הכוונה וטיפים אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.

אני ממליץ לך לקרוא את הקישור הבא שילמד אותך טיפה על אחזקת רכב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423498-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2004-1-4-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

זה הסיבה שאני לא כזה אוהב יד שנייה סתכל כמה שיפורים צריך לעשות וכמה תקלות.. אני פוחד שאחרי שנגיד שאני יקנה אוטו ב 30 אלף ואז לא יהיה לי כסף בכלל לחדשה.. ואמרו לי לא להתקרב לצרפתיות

האם בדקת את היונדאי I20 כפי שהמלצתי לך?

אני זוכר שאמרת שאתה גבוהה וגם אמרו לך שלא תהיה לך בעיה להיכנס.

לדעתי תשקיע עד 30-40 אלף, לא יותר. חבל על הכסף שלך.

עם כל זה שאני משוגע על מכוניות, את האוטו הראשון שלי קניתי בשנת 2009 והוא היה מיצובישי לנסר 93' אוטומטית שקניתי מאישה מבוגרת שטיפלה רק במוסך מורשה, קניתי את הרכב אחרי טיפול ענק שכולל טיימינג שמנים פילטרים מצבר וצמיגים.

הרכב עלה לי 7000 ש"ח, תאמין לי שעד היום אני מצטער שמכרתי אותו. היה רכב מעולה!

נסעתי איתו כ 40000 ק"מ בשנתיים ומכרתי אותו ב 4500 ש"ח.

עוד אופציה- הונדה סיויק האצ'בק ידנית שנת 2007. מראה צעיר, מנוע זריז וצריכת דלק טובה.

ואני לא יכול ידנית אני עשיתי על אוטומט.. עוד המלצות ? יונדאי I20 בכלל לא אוהב..

פורסם

טוב אני ננעלתי על סיאט איביזה סופית ! השאלה עכשיו תעזרו לי לגבי איזה שנה מומלץ ואיזה דגם

אני ממש אהבתי את הFR או את הCUPRA

פורסם

מגיב לך קצת בקצרה. אין סיבה להשקיע 100 אלף שקל, וגם אין סיבה שתיקח רכב משפחתי וגדול. קח רכב קטן... יש לך היום כמה כאלה אמינים ומאובזרים (אישית, אני מעדיף את הפיקנטו בקטגוריה), שגם יהיה קל למצוא איתם חניה וגם יחסכו לך דלק...

פורסם

הפיקנטו לא הכי חסכונית אבל אני מסכים איתך שאין סיבה לבחור צעיר להשקיע כ"כ הרבה כסף. אחרי זה כשבאים לקנות דירה מגלים שחסרים כמה עשרות (אם לא מאות) אלפי שקלים להון העצמי ותאמין לי- זה כאב לב לא קטן (וגם בכלל, כשרוצים להתחתן או לעשות כל דבר אחר, ואני אומר לך את זה בתור אחר שמשוגע על מכוניות, שבעבר היה אוהב את הרכב הרבה יותר מאת החברה :-D ).

אני הייתי מחפש סיאט איביזה 1600 ידנית עם 100 כ"ס. זה מנוע אמין, חסכוני יחסית בדלק והאחזקה של המנוע הזה לא כ"כ יקרה כמו שאפשר לחשוב לפי הסטיגמות. רק צריך לחפש אחת שמוןרה שטופלה לפי הוראות יצרן עם היסטוריית טיפולים מלאה.

פורסם

איך אני אוהב שמשמיצים את הצרפתיות. הקישור שנתתי לך מראה כמה הסטיגמה נכונה. מה שבעלת הסקירה השקיעה בשלוש שנים (למעלה מ10 אלף שקל) אני השקעתי בשנה אחת על היונדאי שלי. כך שלאורך 3 שנים איזה רכב הראה יותר אמינות. אל תשכח שבעלת הסקירה השוואתה בין הפיג'ו למאזדה לאנטיס אותה היא גם מתחזקת.

דווקא ב-50-70 אלף ש"ח אתה יכול למצוא מיני קטנה חדשה....

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
הפיקנטו לא הכי חסכונית אבל אני מסכים איתך שאין סיבה לבחור צעיר להשקיע כ"כ הרבה כסף. אחרי זה כשבאים לקנות דירה מגלים שחסרים כמה עשרות (אם לא מאות) אלפי שקלים להון העצמי ותאמין לי- זה כאב לב לא קטן (וגם בכלל, כשרוצים להתחתן או לעשות כל דבר אחר, ואני אומר לך את זה בתור אחר שמשוגע על מכוניות, שבעבר היה אוהב את הרכב הרבה יותר מאת החברה :-D ).

אני הייתי מחפש סיאט איביזה 1600 ידנית עם 100 כ"ס. זה מנוע אמין, חסכוני יחסית בדלק והאחזקה של המנוע הזה לא כ"כ יקרה כמו שאפשר לחשוב לפי הסטיגמות. רק צריך לחפש אחת שמוןרה שטופלה לפי הוראות יצרן עם היסטוריית טיפולים מלאה.

אין לי רישיון על ידני ! וכן יכול להיות לעתיד אני יתחרט כי לא יהיה לי כסף.. אני בכל מקרה תיכננתי לעשות מימון וככה לקנות תרכב

איך אני אוהב שמשמיצים את הצרפתיות. הקישור שנתתי לך מראה כמה הסטיגמה נכונה. מה שבעלת הסקירה השקיעה בשלוש שנים (למעלה מ10 אלף שקל) אני השקעתי בשנה אחת על היונדאי שלי. כך שלאורך 3 שנים איזה רכב הראה יותר אמינות. אל תשכח שבעלת הסקירה השוואתה בין הפיג'ו למאזדה לאנטיס אותה היא גם מתחזקת.

דווקא ב-50-70 אלף ש"ח אתה יכול למצוא מיני קטנה חדשה....

תלוי איזה מיני לא אוהב תקטנות אני מרגיש שאני בקופסא

• תוכן חדש...