Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני בטיחותית, אמינה, עם נוחות מקסימלית לנסיעה בעיר

חובבת מכוניות
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

מחפשים כבר יותר מחודש רכב סופר מיני ומתקשים להחליט..

דרישות חובה: בטיוחות 5*, אמינות, נוחות לנסיעות בתוך העיר/פקקים.

דרישות מסוג "נחמד שיהיה גם": חסכוני, תחזוקה לא יקרה, מאובזר.

גיר אוטומטי/רובוטי.

יש שני ילדים, אבל אין צורך בתא מטען גדול כי זה לא רכב עיקרי.

הרכב יעשה בערך 10K קילומטרים בשנה.

אנחנו מתכוונים להחזיק אותו הרבה זמן - 5-7 שנים ואולי יותר.

תקציב לחדש - 90K עם אפשרות למתוח קצת.

תקציב למשומש - 60K עם אפשרות למתוח קצת.

ניסינו את i20 - לא אהבנו. נראית זולה ולא איכותית, יש הרגשה לא נעימה כשהאוטו עומד מונע (מין רעידות קלות).

חשבנו על קיה ריו חדשה (יש מבצע עכשיו), אבל ברור שיהיה קשה עד בלתי אפשרי למכור אותה אחר כך ונהיה מוגבלים לטרייד אין רק בקיה.. קבענו נסיעה למחר. נראה אם בכלל נאהב אותה.

אהבנו את טויוטה יאריס, אך היא יוצאת יקרה די בהרבה..

עריכה אחרונה על ידי חובבת מכוניות
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה לשאול שאלה - למה אתם חושבים שאתם תהיו מוגבלים למכירה עם הקיה ריו?

קיה זה לא מה שהיה פעם, הרכבים שלהם הרבה יותר מוצלחים היום. יש להם 7 שנות אחריות, בטיחות טובה, אבזור טוב, אמינות.

יש אפשרות גם לרנו קליאו יד ראשונה 0 ק"מ ב93 אלף ש"ח, יש כאן משתמש בשם yulianx שממליץ עליה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יונדאי i20 - הרכב כפסע מלפני החלפה. האם היית הולכת עכשיו לחנות וקונה אייפון 5 או שהיית מחכה עוד שבוע וקונה את האייפון 6?

קיה ריו -

אמינות - כן, יש לה מכלולים ישנים וותיקים שאמינותם הוכחה. פלוס, שבע שנות אחריות על המנוע והגיר. אפשר להיות רגועים בסעיף זה.

נוחות נסיעה בתוך העיר - לא משהו. הנוחות עצמה סבירה בסך הכל אבל שימי לב לקורת ה-A עם העיצוב המוזר שמסתירה חלק משדה הראיה. דורש הסתגלות.

חסכוני - לא חסכונית בכלל. מהניסיון שלי הרכב מגרד מלמטה את ה-11 קילומטרים לליטר.

תחזוקה לא יקרה - אין לי מושג, הריו שלנו בליסינג. אבל לדעתי לא יהיו כאן הפתעות לרעה.

מאובזר - היום כבר יש סופר מיני מאובזרת ממנה. בריו אין מולטימדיה מקורית, אין בלוטות' בדגם הבסיס, אין בקרת שיוט.

באופן כללי כל הקטגוריה הזאת של מכוניות סופר-מיני הולכת לעבור רענון משמעותי מאוד במהלך השנה הבאה - מאזדה 2 חדשה, אופל קורסה, סקודה פאביה, יונדאי i20 ועוד - כולן מתחלפות ב-2015. לדעתי זה הזמן לשבת על הגדר ולחכות עוד כמה חודשים כדי לראות את הדור הבא של המכוניות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פג'ו 208. בובה של אוטו. חסכוני באופן כמעט מטריד בגירסת ה 1.2 (רובוטי 5 הילוכים ), פחות בגירסת ה 1.6 (גיר פלנטרי 4 הילוכים ), בשתיהן מרווח פנימי מצוין, עיצוב מקסים ומיוחד ונסיעה נוחה ומפנקת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פורד פיאסטה - אחלה רכב על הכביש. אבל הרוב המכריע של הנסיעות יהיה בדרכים עירוניות ו/או בפקקים. שם הוא פחות נוח בגלל הגיר. יש לאבא שלי פורד פוקוס משנה שעברה ואני מניחה שלפיאסטה יש בדיוק את אותו הגיר.

פיג'ו 208 - מה עם אמינות? ומה עם עלויות תחזוקה? אני אוהבת רכבים אירופאיים עד מאוד, אבל שתי נקודות אלו מפריעות לי.

בינתיים הקיה ריו היא אופציה מספר אחת בין רכבים חדשים. אבל אני חוששת שיהיה קשה מאוד למכור אותה בגלל שיש אותה הרבה בליסינג..

מה עם רכבים משומשים? יש משהו טוב שכדאי לשים לב עליו? מה עם פולקסווגן פולו/גולף? הורים שלי לקחו פעמיים בחול ופשוט מאוהבים. לאחרונה גם אחותי הייתה בחול וגם הם מהללים את פולקסווגן. יש שנים עם דגמים אמינים?

למה אנחנו חושבים על משומשות.. משום שהרכב לתקופה ארוכה ואנחנו נשתמש בו לא הרבה, אז אין בעיה שהרכב יהיה עם נסועה של 50-60K. נפסיד הרבה פחות מירידת הערך וגם יהיה קל יותר למכור לדעתי כי נוכל לרדת מהמחירון ולא להפסיד הרבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשינו היום נסיעת מבחן על הריו. הכל סבבה חוץ ממתלים. למה לעזעזל הם ככ קשיחים? :-o

אוף.

ומקפיצה שאלה לגבי משומשות..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי הם קיה ולא פיגו.

תעשי נסיעת מבחן על ה208 ותרגישי בעצמך,עד עכשיו,הרכב מוכיח אמינות מופתית.

הפיגו די זולים לאחזקה,תבדקי.

ממליץ גם על נסיעה בפיאסטה,פשוט לחדד את היתרונות של שני הרכבים האלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לנו קיה סיד החדשה. אנחנו מאוד מרוצים. יש לה מתלים רכים יחסית.. ריו הפתיעה ממש לרעה בקטע הזה. אז כנראה זה לא המוטו של המותג לגרום לזעזוע מוח בנסיעה עירונית :-)

פיגו נלך מחר לסוכנות ונעשה נסיעת מבחן.

פיאסטה ממש לא. היה לנו פורד מדגם 2008 אאל"ט והיה מעולה. לאבא שלי יש עכשיו דגם מ-2013 ואני מקבלת בחילה מהנסיעה ברכב. לא מצליחה לנסוע בו חלק. לא נראה לי שפיסטה תהיה יותר טובה אם זה אותו גיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...