Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בסיאט איביזה 1.2 TSI DSG 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

לפני כחודש ימים רכשתי סיאט איביזה 1.2 TSI מסוג DSG 7 אוטומט שנת 2011 .

מאז הרכישה אני מרגיש רעידות חזקות שכאילו הרכב עומד להתכבות בכל רגע , חייב לציין שזה קורה מדי פעם וסוג הרעידות משתנה מפעם לפעם , לפעמים חזק ולפעמים חלש יותר .

הרעידות מתבצעות לרוב בהילוך ראשון ומדי פעם בהילוך שני . חייב לציין שקראתי הרבה והבנתי שקיימת בעיה בגיר הנל .

הרכב עבר 53000 ובעקבות הרעידות עשיתי לרכב טיפול גדול בתקווה שזה יעזור וכמובן שזה לא שינה כלום .

מה יכולה להיות הבעיה ? כמובן שאחריות כבר לא קיימת . במידה וזה קלאצ'ים שהלכו מהי עלות התיקון .

מעבר לרעידות יש לזה השפעה נוספת על רכב כגון סחיבה או צריכת דלק ?

תודה לכולם :)

עריכה אחרונה על ידי dani121212
פורסם

האם קיבלת הארכת אחריות על הגיר ל -5 שנים ? אם כן,זה הזמן לממשה ולבקש החלפת מצמדים בהנחה,שזה ייגמר רק בזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוקר טוב

הייתי קודם כל עושה בדיקה מחשב למנוע לוודע שזה לא מגיע מהמנוע, ראיתי מספר פעמים כבר בדגם הזה שהבעיה מגיעה מחוטי הצתה, מפלגים ולעיתים מסליל ההצתה.

אחרי שתבדוק את העניין הזה ותראה שהכל תקין תוכל לגשת לצמפיון לטפל בגיר באחריות, דר"כ אתה איך הרכב עובד בסרק? גם בסרק יש לו קרטוע?

במידה ותרצה בדיקה מהירה תוכל לקפוץ אלינו למוסך בבני ברק ( ליד קניון איילון) ונבדוק לך האם זה מגיע מהגיר.

שבת שלום.

פורסם

שאלתי בחברה לא מזמן ואמרו לי שיש לי אחריות של שנתיים . איך אני מוכיח להם שזה הורחב ל-5 שנים ?

לגביי חוטי הצתה ופלגים הם הוחלפו לפני שבוע ימים . בסרק הרכב שקט ואין קרטוע . קומפיוטסט חיפה

במיצה והלכו המצמדים מה העלויות פלוס מינוס ?

כמה חבל שאתה קונה רכב ושולח אותו לבדיקה במכון קומפיוטסט חיפה ובבדיקה הכל עובר תקין ונקי ואתה מגלה אחרי מספר נסיעות שיש תקלה ברכב שנגגרת עוד לפני שקנית ושילמת 500 שקל לחינם .

פורסם

אחריות לא לעוד 5 שנים,אלא סה"כ 5 שנים מ 2011- זה אומר,שאמורה להיות אחריות לעוד שנתיים (היתה הרחבת אחריות על הגירים הללו).

לגבי בדיקת רכב -רוב הרכבים הללו רועדים בגלל בעיית מצמדים אין לזה שום קשר למכון בדיקה- רוב הרכבים של הקונצרן הזה עם גיר DAG 7 מתנהגים ככה עד שיום בהיר אחד זה מחמיר ומתחיל ממש לגרום לנהג לאי נוחות. בגלל זה יש אחריות.

על הדרך ,שבמוסך מורשה יבדקו האם בוצע גם טיפול החלפת מנגנון/שרשרת תזמון שזו בעיה לא פחות חמורה ברכב הזה כאשר התקלה קורית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

באותו נושא... היום אני הולך להחליף מצמדים לפולו 2011 עם 23000 ק"מ שלי. תואם עם המוסך מודעים לאחריות. בנוסף יבדק גם מותחן רצועה ובמידה וצריך יוחלף ללא עלות. תקלה ידוע מחליפים וזהו (מאוד מקוה) .

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

פותח השרשור,

פתחת כבר כמה שרשורים בנוגע לרכב שלך, אחד מהם היה לגבי צריכת הדלק שלפי מה שאתה מתאר מופרזת בעליל ושרשור אחד שאתה רוצה למכור את הרכב בגלל צריכת הדלק המוגזמת.

אני חושב שאם זה באמת ככה, יש בעיה ברכב ואתה חייב לגשת למוסך לבדיקה (כבר אמרתי לך את זה וכמה חברי פורום גם אמרו לך את זה...ואם יש לרכב אחריות אין לך מה לדאוג...).

אז בקיצור- חבל לבזבז זמן- גש למוסך בהקדם ותעדכן אותנו בממצאים :).

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • ספונסר פורום
פורסם

קשה לדעת מהם הרעידות שאתה מדבר עליהם מכאן אבל אם אתה רוצה

אתה מוזמן לבדיקה מקצועית אצלנו ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

קניתי איביזה 1.2 טורבו שנת 2015 דגם am5

האוטו עשה 25,000 קילומטר וגם לי התחילו רעידות

שמתי את האוטו במוסך ואמרו לי שצריך להחליף מצמדים

ממש מבאס!

גם הריצות למוסך וגם ירידת הערך

כי מי ירצה אוטו שעבר החלפת מצמדים?!?

האם יש דרך לקבל משהו מהחברה בגלל עוגמת הנפש וירידת הערך של האוטו?

האם ירחיבו לי את האחריות על הגיר?

והאם יש סיכוי שהתקלה תחזור?

תודה

• תוכן חדש...